• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu kocayi ne yapmali?

Madem gemileri yaktin
Zorla mi gircekler eve
Kocana de ki
O kadin bu eve girmicek
Haa kapiya mi geldi
Defol dicem kapiyi suratina carpicam
Bi daha mi geldi ayni seyi tekrarlicam
Sende cok merakliysan annenin yanina gidebilirsin ..bitti ..
Bu benim tasvip ettigim bi davranis sekli degil
Ama madem ki siz kesin olarak gorusmek istemiyorsaniz yine de zorlaniyorsaniz
Bunu yapmak zorundasiniz
Yoksa bitmez bu muhabbet
Ben neler saydiriyorum bir bilseniz esime bu da arsiz

Merhaba bayanlar.daha önceden de logusaligimda yasadigim sikintiyi yazmistim.kaynanam doğum yaptigim gun ustume yurumustu hastanede anneme geberisice demisti ablama hatta 73yasindaki ananeme dahi olmadik hakaretler etmisti terbiyesiz.onunla kesinlikle gorusmeyecegim bu konuda çok netim ofkem bir turlu gecmiyor evime geldi huzursuzluk cikardi ve kovmak zorunda kaldim.ama esim beni gorusmek zorundasin diye rahatsiz ediyor.yok gelirmis eve bilmem ne yine kovarim dedim.kendisi annem ona bisey yapmadigi halde evime geldiginde hosgeldin dahi demiyor.konuyu o yuzden actim boyle bir kocaya ne yapardiniz?bosanmaya kadar gider mi bu is? Hic biriyle gorusmeyecegim hepsi birbirinden beter terbiyesizler.
Seninki kadar ciddi bir kavga yaşamadım ama benim evliliğini bozan ve eşimi bana karşı dolduran tavırlarını yakaladım. Bunları eşime ıspatlayamadıgım için eşimle aram açıldı. Bende bundan sonra kesinlikle arayıp sormayacagımı gitmeyeceğimi asla beni bu konuda zorlamamasını söyledim önce eşimde tamam dese de bu artık eşimi nasıl dolduruyorsa bizde esimle saygı sevgi sınorını aştık. Aramızdaki herşeyi yitirdik. 2 yaşında oğlum var yakında Doğumum var.. Mecbur torunlarını görmeye gelecekler ama hiç gelmelerini istemiyorum.

Beş senedir neyi içine atmış ki bu kadar? önceden kavganıza tartışmanıza şahit olmuş muydu eşinizle?
Ya da bazı boş boğazlı kocalar gibi kocan evde olan ufak tefek tartışmaları annesine anlatmış olabilir mi?

Beş senedir neyi içine atmış ki bu kadar? önceden kavganıza tartışmanıza şahit olmuş muydu eşinizle?
Ya da bazı boş boğazlı kocalar gibi kocan evde olan ufak tefek tartışmaları annesine anlatmış olabilir mi?
5 senedir evli degiliz ki 3senedir evliyiz gorusme surecimizi de diyo toplasan iki kere gormusumdur kadini o surecte.akil sagliginin yerinde olmadigini dusunuyorum.esimi begenmiyomusum dovermisim hatta annemle dovcekmisim falan kizlar neler neler dedi bize ya konusulcak gibi degil

Seninki kadar ciddi bir kavga yaşamadım ama benim evliliğini bozan ve eşimi bana karşı dolduran tavırlarını yakaladım. Bunları eşime ıspatlayamadıgım için eşimle aram açıldı. Bende bundan sonra kesinlikle arayıp sormayacagımı gitmeyeceğimi asla beni bu konuda zorlamamasını söyledim önce eşimde tamam dese de bu artık eşimi nasıl dolduruyorsa bizde esimle saygı sevgi sınorını aştık. Aramızdaki herşeyi yitirdik. 2 yaşında oğlum var yakında Doğumum var.. Mecbur torunlarını görmeye gelecekler ama hiç gelmelerini istemiyorum.
Cocuga karismiyorum kendisinede gotursun gorsun gorussun beni zorlamasina anlam veremiyorum ciddi sikintilar yasadim yoksa gorusurdum

Sen ne yasamistin sinirlisin bu kadar?

Merhaba bayanlar.daha önceden de logusaligimda yasadigim sikintiyi yazmistim.kaynanam doğum yaptigim gun ustume yurumustu hastanede anneme geberisice demisti ablama hatta 73yasindaki ananeme dahi olmadik hakaretler etmisti terbiyesiz.onunla kesinlikle gorusmeyecegim bu konuda çok netim ofkem bir turlu gecmiyor evime geldi huzursuzluk cikardi ve kovmak zorunda kaldim.ama esim beni gorusmek zorundasin diye rahatsiz ediyor.yok gelirmis eve bilmem ne yine kovarim dedim.kendisi annem ona bisey yapmadigi halde evime geldiginde hosgeldin dahi demiyor.konuyu o yuzden actim boyle bir kocaya ne yapardiniz?bosanmaya kadar gider mi bu is? Hic biriyle gorusmeyecegim hepsi birbirinden beter terbiyesizler.
Kovuldugu halde istenmedigini bile bile evinize gelen bir kayinvalideniz varsa isiniz zor Allah yardim etsin

Esinizle araniz bozuk anladigim kadariyla hem de doguma bu kadar az kalmisken sana bu kotulugu yapip hangi yuzle sizin dogurdugunuz cocuga torunum diyip gormeye gelicekler.bunu yapan torununu da sevmiyordur sirf gosteris olsun bakin ben iyiyim gelin kotu demek olsun diye dimi?bazi insanlar neden bu kadar kotu ozellikle de kayinvalide olunca guncelleme mi geliyor bu kadinlara anlamiyorum.Allah yardimciniz olsun

Vah vah bir de kendine sahit tutuyor komsular sormamis mi neden diye

Çöpe at :KK51:

Kapidan kovsaniz bacadan girecek bir tipe benziyor insan da azicik gurur olur Allah yardim etsin
Co kgurursuz bi de benim kizim oldu hamileligimden beri kiz çocuklarını sevmem deyip durdu.uc kiz kardesiz annemle tartisirken ogullarimi kiskaniyosun dedi cok terbiyesiz ya bitirmeyi de goze aldim malesef

Back
X