• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu kocayi ne yapmali?

Co kgurursuz bi de benim kizim oldu hamileligimden beri kiz çocuklarını sevmem deyip durdu.uc kiz kardesiz annemle tartisirken ogullarimi kiskaniyosun dedi cok terbiyesiz ya bitirmeyi de goze aldim malesef
Hey Allah'im gulesim geldi cahillige bakarmisin esin ne diyor peki bu laflara

Valla bacı bu gerçek kimse inkar edemez Maalesef iki kişi evlenmiyor aileler evleniyor
Yok sayamazsın istemiyorum diyonda osenin kararın ama oğlu görüşecektir yada evine gelecektir oğlununda evi... ne kadar kızsan öfkenide dindirmezsen bile yapacak bişi yok inşallah ileride boşanma olmaz

Eşinize "Yüzüğünü takmıcaktın." filan dediğine göre eşiniz de gidip her şeyi annesini avcuna yazıyor demek ki konuşuyorlar yani.

Bazı erkekler böyle ufacık şeyleri bile anlatıyor annelerine , anneler de kötüyse vay gelinin haline.Boşansalar anne evinde yaşasa erkekler emin olun eşleriyle yaşadıkları evlerini özlerler.Şöyle anne ne kadar huzur verir ki insana?

Allah yardımcınız olsun ama bence hatanın büyük kısmı eşinizde.

Valla bacı bu gerçek kimse inkar edemez Maalesef iki kişi evlenmiyor aileler evleniyor
Yok sayamazsın istemiyorum diyonda osenin kararın ama oğlu görüşecektir yada evine gelecektir oğlununda evi... ne kadar kızsan öfkenide dindirmezsen bile yapacak bişi yok inşallah ileride boşanma olmaz
Ben esime gitme demiyorumki kendi gitmiyor beni zorluyo gidelim diye.kendi gitsin gorussun.

Ona ayrica sinirliyim anasina bi halt diyemedi benim agzimi kapatiyo hastanede. Asil suclu esim zaten ona iki cift laf etseydi o konusamazdi.
Aynen canim esin susturacak bir sekilde yoksa bu kadin daha da cesaretlenir.susturamiyorsa da yuz goz etmesin sizi.esiniz zorlamasa belki gelmez

Eşinize "Yüzüğünü takmıcaktın." filan dediğine göre eşiniz de gidip her şeyi annesini avcuna yazıyor demek ki konuşuyorlar yani.

Bazı erkekler böyle ufacık şeyleri bile anlatıyor annelerine , anneler de kötüyse vay gelinin haline.Boşansalar anne evinde yaşasa erkekler emin olun eşleriyle yaşadıkları evlerini özlerler.Şöyle anne ne kadar huzur verir ki insana?

Allah yardımcınız olsun ama bence hatanın büyük kısmı eşinizde.
Kesinlikle esimde cok haklısınız.

Aile büyüklerinden aklı başında bi adam arabulucu olarak gelsin herkesi çağır aralarında ne geçtiyse konuşsunlar. Orda ya inceldiği yerden kopar yada dewam eder ( mesafeli olarak). İpler koparsa en azından eşin susar artık.

Aile büyüklerinden aklı başında bi adam arabulucu olarak gelsin herkesi çağır aralarında ne geçtiyse konuşsunlar. Orda ya inceldiği yerden kopar yada dewam eder ( mesafeli olarak). İpler koparsa en azından eşin susar artık.
Mesafeliydim zaten.gitmiyodum ki iki haftada bir falan gidiyoduk onda da mesafeyi koruyodum soguk oldu adim.artik umrumda degil kizlar kopsun dunyada tek ayrılan kisi ben olmam ama istiyorum ki o ayrilsin basima bela olmasin.

Merhaba bayanlar.daha önceden de logusaligimda yasadigim sikintiyi yazmistim.kaynanam doğum yaptigim gun ustume yurumustu hastanede anneme geberisice demisti ablama hatta 73yasindaki ananeme dahi olmadik hakaretler etmisti terbiyesiz.onunla kesinlikle gorusmeyecegim bu konuda çok netim ofkem bir turlu gecmiyor evime geldi huzursuzluk cikardi ve kovmak zorunda kaldim.ama esim beni gorusmek zorundasin diye rahatsiz ediyor.yok gelirmis eve bilmem ne yine kovarim dedim.kendisi annem ona bisey yapmadigi halde evime geldiginde hosgeldin dahi demiyor.konuyu o yuzden actim boyle bir kocaya ne yapardiniz?bosanmaya kadar gider mi bu is? Hic biriyle gorusmeyecegim hepsi birbirinden beter terbiyesizler.

Bu kocayı anasının evine göndermeli. Bunca şeyden sonra görüşmek zorunda değilsin kimse bişeye zorlayamaz seni. Hem onca lafı ye hem bebeğin doğmuş onun hevesini mahfetsin,hemde mecbur görüşeceksin!
Ben olsam eşyalarını toplar ananın evine git derim.

Kocanın yanında tamam hayatım de gelsin bidaha ağzına et :sinirli: bana lohusayken degıl normal zamanda bıle yapsa kafasını klozete sokar sokar cıkartırdım onun degıl bıde anneme ananeme yapacak.:skandal: yeminle ne sabır varmış arkadaş dişlerini sökerim onun terbiyesiz ahlaksız:KK62::KK20:

Size neden boyle davfandi kvdeniz bunu bilmiyorum. Ama muhakak bir sebebi vardir. Hakli veya haksiz.. ne olursa olsun. Lohusali bir kadina yapilacak sey değil by. Üstelik hastanede. Ne problemi varsa sonra halledebilirdi. Baya dengesizmis. Esiniz ise anlaysisiz..

Cocugu kısıtlama bence. Ne kadar kotu olursa olsun onlarında gorme hakkı var ha ne zaman doldurusa gecerler ozaman kesersın bıletlerını

Yok o olmaz siz kendi savaşınıza lütfen sakin çocuğu karıştırmayın o onun babası tabiki görüşmesi gerek sen ayrılsan bile ama esinde bütün sorun annesi bu kadar çirkeflik yaparken yanında olmalıydı ama olmamış karar tabiki senin ama çocuğun bu işe girmesin

Size neden boyle davfandi kvdeniz bunu bilmiyorum. Ama muhakak bir sebebi vardir. Hakli veya haksiz.. ne olursa olsun. Lohusali bir kadina yapilacak sey değil by. Üstelik hastanede. Ne problemi varsa sonra halledebilirdi. Baya dengesizmis. Esiniz ise anlaysisiz..
Dogumum zor gecti annemi istedim yanimda onu kiskandi olay burdan patladi ama zaten icinde biriktirmis patlamis oyle dedi.

Yok o olmaz siz kendi savaşınıza lütfen sakin çocuğu karıştırmayın o onun babası tabiki görüşmesi gerek sen ayrılsan bile ama esinde bütün sorun annesi bu kadar çirkeflik yaparken yanında olmalıydı ama olmamış karar tabiki senin ama çocuğun bu işe girmesin
Ayri bir salak eşim de.utanmasa annem hakli diyecek.

Back
X