• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu kocayi ne yapmali?

O ananın oğluyla evliysek O ana Oğlunun Karısına ve ailesine saygı duymak zorunda!!
oğlunun evinden içeri girebilmek istiyosa gelinine iyi davranmak zorunda!
iyi gelsinler bi tepemize etmedikleri kalsın ama oğlunun evi diye hizmet edelim güler yüz gösterelim kimse kusura bakmasın ben böyle iki yüzlü bir hayat yaşayamam..
Ben de eşimin ailesiyle porblemliyim değil evime girmeleri rüzgarlarını sokmam evimden içeri.. herkes ilerisini görerek hareket etsin bakacağın yüze pislemiceksin pislediğin yüzede bakmayacaksın.. bu kadar basit!
çok üstelerse verirsin mahkemeye kocanda anasıyla beraber mahkemenin belirlediği gün ve saatte görür cocuğunu kimse için kendinizi paralamayın madalya takmıyolar sonunda..
İçimi okudun öpüyorum
O ananin oğlu diye ,bize hakaret etme hakkı olmuyor...

Kapının önüne koymalı.
Kendisinin gidip görüşmesine bir şey demiyormuşsunuz zaten, tam kovulmalık.

Cocuga karismiyorum kendisinede gotursun gorsun gorussun beni zorlamasina anlam veremiyorum ciddi sikintilar yasadim yoksa gorusurdum
Benim fikrim - ki katılmayan olacaktır. Boyun eğme özür dilenmedikçe hatalar kabul edilmedikçe görüşmenin senin tarafından hiç bir şekilde saygı ve sevgiyle karşılanmayacak. Nasıl olsa agzınada etsek bu kadın bizle görüşür diyecekler .

Benim fikrim - ki katılmayan olacaktır. Boyun eğme özür dilenmedikçe hatalar kabul edilmedikçe görüşmenin senin tarafından hiç bir şekilde saygı ve sevgiyle karşılanmayacak. Nasıl olsa agzınada etsek bu kadın bizle görüşür diyecekler .
Dogru diyorsun ayni gorusteyim esime karismiyorum ama o da gorusmese cok daha iyi olur.o kadar degisik insanlar ki esim aramiyo watsaptan yaziyolar.bayramda onlar ariyo esimi cok tuhaflar.zaten sıkı fiki degildik nerden buldu bu yüzü anlayamadım.

Merhaba bayanlar.daha önceden de logusaligimda yasadigim sikintiyi yazmistim.kaynanam doğum yaptigim gun ustume yurumustu hastanede anneme geberisice demisti ablama hatta 73yasindaki ananeme dahi olmadik hakaretler etmisti terbiyesiz.onunla kesinlikle gorusmeyecegim bu konuda çok netim ofkem bir turlu gecmiyor evime geldi huzursuzluk cikardi ve kovmak zorunda kaldim.ama esim beni gorusmek zorundasin diye rahatsiz ediyor.yok gelirmis eve bilmem ne yine kovarim dedim.kendisi annem ona bisey yapmadigi halde evime geldiginde hosgeldin dahi demiyor.konuyu o yuzden actim boyle bir kocaya ne yapardiniz?bosanmaya kadar gider mi bu is? Hic biriyle gorusmeyecegim hepsi birbirinden beter terbiyesizler.
Boşanmaya gider tabiki... Benim evliliğim buyüzden bitti! Anneme yaptığı saygısızlık yüzünden. Ki iyiki bitti diyorum. Ömrümü heba etmedim değmeyecek bir insan ve ailesi için.

Sanirim benin evlilik de o yolda.
Eşinizin tepkisi çok önemli bu noktada. Eşiniz arkanızdaysa ve size destek çıkıyorsa sıkıntı yok. Ancak ailesinin ağzına bakıyorsa malesef 2 seçenek kalıyor geriye;ya boşanıp yolunuza bakarsınız yada çeker durursunuz.

Değişir diye ummayın sakın, değişmez.

Merhaba bayanlar.daha önceden de logusaligimda yasadigim sikintiyi yazmistim.kaynanam doğum yaptigim gun ustume yurumustu hastanede anneme geberisice demisti ablama hatta 73yasindaki ananeme dahi olmadik hakaretler etmisti terbiyesiz.onunla kesinlikle gorusmeyecegim bu konuda çok netim ofkem bir turlu gecmiyor evime geldi huzursuzluk cikardi ve kovmak zorunda kaldim.ama esim beni gorusmek zorundasin diye rahatsiz ediyor.yok gelirmis eve bilmem ne yine kovarim dedim.kendisi annem ona bisey yapmadigi halde evime geldiginde hosgeldin dahi demiyor.konuyu o yuzden actim boyle bir kocaya ne yapardiniz?bosanmaya kadar gider mi bu is? Hic biriyle gorusmeyecegim hepsi birbirinden beter terbiyesizler.

Görüşmek zorundasın sonuçta esin annesinden vazgeçemez ama mesafenin koyarak görüş ve emin ol esinle zıtlaşmaya gitmek bi çözüm degil

Sen ne yasamistin sinirlisin bu kadar?
Ya benimkiler beni ben olduğum için sevemediler . başka memleketliyiz diye küçümsediler kendilerine benzetmeye çalıştılar ne bana ne aileme ne çalışan bir kadın olmama saygı duymadılar. Ha bunu çirkefçe değilde sinsice çaktırmadan yaptılar. Oğlunu doldurup doldurup üstüme saldı benim eşimde güçlü bir karakter değil ki yemlerin hepsini yedi yuttu işte. Aman öyle işte hayat kısa değmiyor bu aptallarla uğraşmaya bacım.. Kaç sene daha yaşayacaz kimin yarına garantisi var böyle ömür de geçmez

Ben daha çok doğumunuzda neden bu kadar hakaret ettiğini merak ettim.sebebi neydi özel değilse. ..

Esinizle araniz bozuk anladigim kadariyla hem de doguma bu kadar az kalmisken sana bu kotulugu yapip hangi yuzle sizin dogurdugunuz cocuga torunum diyip gormeye gelicekler.bunu yapan torununu da sevmiyordur sirf gosteris olsun bakin ben iyiyim gelin kotu demek olsun diye dimi?bazi insanlar neden bu kadar kotu ozellikle de kayinvalide olunca guncelleme mi geliyor bu kadinlara anlamiyorum.Allah yardimciniz olsun
Tşk ederim aynen öyle benim KV elalem için yaşıyor. Oğullarını ve gelinlerini aldı avucunun içine beni almayı başaramadı kaldıki hiçbir saygısızlıgım olmamıştır sadece ben size benzeyemem beni böyle kabul edin dediğim için kötü gelinim ben. .. Neyse evlenmeden önce böyle değildi eşim. Bu erkek anaları oğulları evlenince bi haller oluyor bunlara.. Umarım ben böyle bi kaynana olmam olursam KV min ellerini öpeceğim...

Dogru diyorsun ayni gorusteyim esime karismiyorum ama o da gorusmese cok daha iyi olur.o kadar degisik insanlar ki esim aramiyo watsaptan yaziyolar.bayramda onlar ariyo esimi cok tuhaflar.zaten sıkı fiki degildik nerden buldu bu yüzü anlayamadım.
Cnm yaa okadar tanıdık geliyoki şu yazdıkların vatşapta grup kurmuş KV kendi ve oğulları var oradan karılarına nasıl davranması gerektiklerinin talimatını veriyor. Birkaç kırıcı laflarını yakaladım ordan kaldıramadım tabi eşime söyledim şakaşaşıyprduk dedi. Eşim evlenmeden önce ve ilk bir yıl asla annesini aramazdı kadıncagız arardı ama bizimki konuşmazdı evdeki hiçbirşeyi anşatmazdı şimdi afedersin o..ursak haberleri var

Ben daha çok doğumunuzda neden bu kadar hakaret ettiğini merak ettim.sebebi neydi özel değilse. ..
Icinde biriktirmis oyle dedi en sonunda patlamis bunun icin de dogumu secmis.kizlar en basindan beri abuk subuk konusuyo yok oglum benim sana alcagim su kiz vardi ya o da ordaydi yok senden gelinlik mi gordum bana anne deme ya cok sey var anlatmadigim cok acgoz ayrica annemin onune ne koysak cekti hastanede esimin aldigi sutu pogacalari toplayip evine goturdu onun bişeyi ne kalmadik zaten de olanlari anlatmak icin diyorum.bana kalrsa ailemin egitimli ve maddi olarak iyi durumda olmalarini cekemedi çünkü her seferinde oglumu begenmiyosunuz deyip duruyodu.

Icinde biriktirmis oyle dedi en sonunda patlamis bunun icin de dogumu secmis.kizlar en basindan beri abuk subuk konusuyo yok oglum benim sana alcagim su kiz vardi ya o da ordaydi yok senden gelinlik mi gordum bana anne deme ya cok sey var anlatmadigim cok acgoz ayrica annemin onune ne koysak cekti hastanede esimin aldigi sutu pogacalari toplayip evine goturdu onun bişeyi ne kalmadik zaten de olanlari anlatmak icin diyorum.bana kalrsa ailemin egitimli ve maddi olarak iyi durumda olmalarini cekemedi çünkü her seferinde oglumu begenmiyosunuz deyip duruyodu.
Bide tutmus diyok ki bu cocuk benim soyadimi tasiyor sevmek benim daha cok hakkim anneme dedi bunu bende aldim cocugu elinden.pislik kadin cahil

Cnm yaa okadar tanıdık geliyoki şu yazdıkların vatşapta grup kurmuş KV kendi ve oğulları var oradan karılarına nasıl davranması gerektiklerinin talimatını veriyor. Birkaç kırıcı laflarını yakaladım ordan kaldıramadım tabi eşime söyledim şakaşaşıyprduk dedi. Eşim evlenmeden önce ve ilk bir yıl asla annesini aramazdı kadıncagız arardı ama bizimki konuşmazdı evdeki hiçbirşeyi anşatmazdı şimdi afedersin o..ursak haberleri var
Bu da bana watsaptan yaziyodu rahmetli:) ben de esime guvenmiyorum artik yetistiriyo bence oglum senle mutlu degil dedi bana iki kere. Yok gorusmem artik sen gorusuuomusun

Tşk ederim aynen öyle benim KV elalem için yaşıyor. Oğullarını ve gelinlerini aldı avucunun içine beni almayı başaramadı kaldıki hiçbir saygısızlıgım olmamıştır sadece ben size benzeyemem beni böyle kabul edin dediğim için kötü gelinim ben. .. Neyse evlenmeden önce böyle değildi eşim. Bu erkek anaları oğulları evlenince bi haller oluyor bunlara.. Umarım ben böyle bi kaynana olmam olursam KV min ellerini öpeceğim...
Ayni ben iste.yalakalik bekliyolar sadece bi de kölelik bence

Back
X