• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu koku Ne?/ Dini konu açmak yasaktır

bademuuu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Mart 2014
11
0
86
35
İstanbul
Merhabalar bu konuyu baya arştırdım ama bişey bulamadım dedim bilse bilse bunu başına gelen hatunlar bilir diye buraya yazmaya karar verdim
Bi süredir ara ara sürekli değil ve uzun sürede değil böyle afedersiniz acayip kokulu yellenme gibi koku geliyo burnuma kızım altınamı yaptı eşime soruyorum eve bakıyoruz bi yerde bişeymi var yok gerçi eşime sorduğumda ne kokusu yok kokmuyo diyordu oda bir iki kere duydu kokuyu genelde gece oluyo korkmaya başladım benim bazı korkularım hep vardı aslında izleniyo gibiyim ama her zaman değil bazen ciddi anlamda insan hisseder ya işte öyle oluyo yalnız hiç bişey yapamıyorum o zamanlar neyse evimizde büyü çıktı o zamanda sonra daha çok korkmaya başladım aslında pek çaresinede bakmadık bende eşimde anlamaz böyle şeylerden başına böyle bişey gelmiş arkadaşlarımız vardı onlar tanıdık birini aradılar okunmuş sirkeli suyla sildik heryeri falan ama bilmiyorum içimde bişeyler var birde bi yerde okumuştum böyle kokular olurmuş evde ama kesin bi bilgim yok bilgisi olan varsa bana yardımcı olabilirmi???

Bir yerde bişey bozulmuştur.Farketmemişsindir.Başıma gelmişti de :1:

heryere baktık yok yok hiç bişey yok ctesi akşam yine oldu eşim dedi bi yere bişey düşürmüştür çocuk falan diye dedim yarın temizlik var o zaman iğne deliğine bile bakıcaz yaptık hiç bişey çıkmadı:S zaten hep o düşünce vardı bişeymi düştü noldu bişeymi unuttum faremi var öldü yok hiç bişey yok evimde öyle tıklım tıkış heryer dolu olan bi ev değil açıkçası beynim bulandı

Şimdi bu yorumumdan dolayı kızmayın bana ama bir şey söylemek istiyorum.
Şu an da Adam Fawer'ın Olasılıksız adlı romanını okuyorum. Şizofreni hastası olan kişilerin yaşadığı şeylerden bahsediyor bazı kısımlarında.
Şizofreni hastaları da nöbet geçirdikleri sırada aşırı yoğun iğrenç kokular duyarmış. Kitapta anlatıyor söyleyim dedim :)
Büyü kısmını hiç bilemem, hiç fikrimin ve bilgimin olmadığı bir konu.

Merhabalar bu konuyu baya arştırdım ama bişey bulamadım dedim bilse bilse bunu başına gelen hatunlar bilir diye buraya yazmaya karar verdim
Bi süredir ara ara sürekli değil ve uzun sürede değil böyle afedersiniz acayip kokulu yellenme gibi koku geliyo burnuma kızım altınamı yaptı eşime soruyorum eve bakıyoruz bi yerde bişeymi var yok gerçi eşime sorduğumda ne kokusu yok kokmuyo diyordu oda bir iki kere duydu kokuyu genelde gece oluyo korkmaya başladım benim bazı korkularım hep vardı aslında izleniyo gibiyim ama her zaman değil bazen ciddi anlamda insan hisseder ya işte öyle oluyo yalnız hiç bişey yapamıyorum o zamanlar neyse evimizde büyü çıktı o zamanda sonra daha çok korkmaya başladım aslında pek çaresinede bakmadık bende eşimde anlamaz böyle şeylerden başına böyle bişey gelmiş arkadaşlarımız vardı onlar tanıdık birini aradılar okunmuş sirkeli suyla sildik heryeri falan ama bilmiyorum içimde bişeyler var birde bi yerde okumuştum böyle kokular olurmuş evde ama kesin bi bilgim yok bilgisi olan varsa bana yardımcı olabilirmi???

boyle basım buz gıbı oldu okurken . omuzlarım kasıldı cok korktum
olabılır
:(

bazen o koku piskolojik oluyor canım.

ama görmedigin biyerde bişeyde bozulmus olabilir ben de olduda:9:

Gündüzleri cam aciktir vs. Koku anlasilamamistir bi yerin altında su birikintisi olmuş olabilir , dolaplarin altinda fare ölüsü olmuş olabilir dikkatli olun umarim bulursunuz ama konunuz kapatilcaktir dini içerikli büyü vs ile ilgili konu açmak yasak :(

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Halınız islandı ise ve deterjan ile yıkanmadan kuruduysa..... Kurumuş olsa bile koku yapar onada dikkat edin..

Şimdi bu yorumumdan dolayı kızmayın bana ama bir şey söylemek istiyorum.
Şu an da Adam Fawer'ın Olasılıksız adlı romanını okuyorum. Şizofreni hastası olan kişilerin yaşadığı şeylerden bahsediyor bazı kısımlarında.
Şizofreni hastaları da nöbet geçirdikleri sırada aşırı yoğun iğrenç kokular duyarmış. Kitapta anlatıyor söyleyim dedim :)
Büyü kısmını hiç bilemem, hiç fikrimin ve bilgimin olmadığı bir konu.

ahahahah yok kızmadım araştırırken zaten okudum hepsini biliyorum ama eşimde duyuyo büyü olayını biz görmedik zaten yani şöyle diyim aynamızda bişey belirmeye başladı bazen aynalar bozulur lekelenir ya öyle bişey sandım gün geçtikçe lekeler arttı ve bildiğiniz arapça harfler çıktı önce eşime gösterdim hiç anlamyız bu işlerden benziyo ama falan diye konuşup geçiştirdik bi gün arkadaşım kızını emzirmeye girdi odamıza koştura koştura geldi bu aynadakiler ne diye falan öylelikle büyüydü bilmem neydi ortaya çıktı aynayı çıkardık bi hocanın dediği gibi sildik falan o kadar çok bişeyde yapmadık

Son düzenleme:
Çürük patates çok kötü kokar belki kızın biyere attı oda bozuldu ve kokuyor.. İhtimal tabii...

korku filmlerinde olurdu öyle ayna sahneleri birden gözümün önüne geldi tövbe tövbe benim evimdede aynı sorun oluodu ara ara koku geliodu nerden gelio çözemedik sonra wc banyo giderlerinden gelebilceği ihtimali üzerine oraların kapaklarını açıp poşetle tıkadık gerektiği zmanlar açıoruz koku kesildi bazen rüzgarla beraber lağamlardan koku geliodu sanırım dene bakalım belki işe yarar

halı aklıma gelmemişti birde halıları yıkatıp havalandırıyım:) koku sürekli değil ara ara çok kısa böyle yanınızdan geçerde bi an parfümünü hissedersiniz ya öyle bişey artık halıdan sonrada olmazsa bi dra görünücem artık:S

Tuvalet banyonuzun gideri koku yayiyor olabilir..

Bizim ebeveyn banyosunun camasirlik olarak kullanıyoruz giderini kapatmadigimzda kotu koku yayiliyor.. Koku yayildiginda ortaliga dagilin koklayin ailecek;)

Bizim evimiz merkezi sistem ve kazan dairesi Yatak odamızın 2 kat altında. Bende oda da hep lağım kokusu alıyordum.Ne kadar da havalandırsam hep koku geliyordu. Meğerse kazandan çürümüş odun kömür pisliği varmış O da boru aralarından kokuyormuş temizlendi bitti.Sizinde bir yerlerde çürümüş bozulmuş bir şeyler olabilir.

öncelikle konunuz kapatılacak..
çocuğunuz varmış süt dökmüş olabilirsiniz halının üzerine felan ufak bi damla bile dökseniz süt kokusu çok kötü oluyor..

okurken korktum ya,zaten cok korkarım böyle büyü üc harfli olaylarındn, evinde bi okuma vs şeyler yapsana,hani mevlüt gibi oluyor ya ,kuran okuttur ne bilim aklıma bu geldi.. :18::18::18:

bız sıksık mevlut okuttuyoruz ama evde buyu varmıs bızım
nolcak blmıom neyse engellenmek ıstemıyorum yorum yamıycam buyulü yorumlar

Burnun akiyor mu bu ara? Benim duzenli akmadiginda yabi atiyorum gunde 3 kere silmem gerekiyosa basima gelir bu durum.

kokuyu insan üstü güçlerden bilmeyin.
emin olun mutlaka bi yerlerde bi şeyler bu kokuya sebep oluyordur.
şuan ki evimde tüm dolaplar gömme dolap. ara ara bize de koku geliyor. diyorum alt taraflarına bulunan boşlukta bişeyler mi ölüyor diye aklım çıkıyor:25:

Back
X