• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu komşudan çekeceğim var!!!

Mesafe koyun yuz vermeyin.ne demek sak diye kapiyi acip girmek insan kardesinin evine destursuz girmez.
Var boyyle laubali tipler.bir de genelde laf tasirlar dikkat edin
Doğrudur. Evine girmedi aynı kattayız ya bana gelen biri olunca şak diye kendi kapısını açıyor insanları kafa tutuyor saydırmaya başlıyor dengesiz.

çocugunuz var peki eşiniz nerde? eşinize durumu anlatsanızda o düzgün bir dille konuşsa bir erkege karsı cingar cıakramaz ya. ay dikkat edin ha muska büyü falan yapmasın allah korusun size. bizimde cok samimi komşumuz vardı eve cok sık gelip giderlerdi ablamı ogluna isteyen bi kadın ablam nefret ediyordu cocuktan cunk ucocu kserserı gıbıydı kollarında dovmeler facalar düşük bel pantolonlar sıfır kol atletler bıldıgnz serserı yanı ablamda bankacı eli yüzü temzi bakıml ıbi kız. aynı mahallede buyuduk ama sonradan tasındık ordan kadın bize gide gele gide gele ablama muska yaptırmış bizde evi yenilemiştik odalarımızı vs kadında ozaman geldı yenı ev zıyaretıne bakım odalarınıza mobılyalrınıza diye evi geziyordu o sıra ablamın odasında sen hangı ara dolabının ustune muska at. ablam bizden uzaklastı o cocuk ıcın aglayıp zırlamalara basladı bı sure sonra kız erıdı zayıfladı doktora goturuyoruz doktor dıyo benlık bırsey yok bunu hocaya goturun dıyo hocaya gourduk evde muska cıktı o kadından baskası olamazdı sıkayetcı olduk ama bişey cıkmadı yanı geri cektik sıkayetımızı napalım .s diikat et canım boyle ısnanların cok sık gırmesıne ızın verme gırmıslerse bıle gırdıklerı odalara dıkkat et kontrol et bısey yapıyormu vs dıye o cıktıktan sonra. ay valla ksuura bakma basımzıa boyl sey gelınce kısmeyı eve almaz olduk yedıgımz ıctıgmz ayrı gıtmezdı o muskacı kadnlada . kocanla aranı bozar vs aman allah esırgesın
Ay şok oldum şu an ne insanlar var ya... ablanıza çok üzüldüm Allahım esirgesin. Büyük geçmiş olsun.

Ha şunu da söyleyeyim eşime de aynısını yapıyor. Akşam saatlerinde geliyor mesela ben açmıyorum kapıyı eşim ayıp olur diyor ya da ben içerdeysem duymuyorsam acıyor kapıyı kadın giriyor oturuyor eşimle. Sohbet muhabbet etmeye çalışıyor. Asansörde, kapıda falan karşılaşınca da aynı şekilde beni şikayet ediyormuş. Eşim çok sinirlendi şakın ha alma eve bu ne samimiyet dengesizlik hiç haz etmedim sesi. Aynı şeyi annem, babam, kardeşim bile söyledi. Dışarıya çıkıyorum camdan bağırıyor bekle geliyorum oturalım diye kaçıyorum :)))
36 yasında koca kadın nasıl anlamıyor bilemiyorum.

Aynen diğer komşular da mesafe koyma derdinde. Kavga ettikleri falan da var. Sinirimi bozuyor sürekli eleştirdiği için. Bi de bana misafir geliyor mesela hemen şak kapıyı açıyor onlara saymaya başlıyor deli gibi bi kadın. Yok işte çocuğu göremiyoruz da yok dışarı çıkmıyor da ben söyle Harika kadınım da. Kimi görse tutuyo kapıda
Gelen misafirede kendini ovuyor yani :D

Aynen ya :bicak: meşhur sözü görgülü kuşlar gördüğünü işler :eek: biri söylemiş duymuş bi yerden bozuk plak gibi sarıyor.
Tabela yaptir sen ona o sozu kapisina as sevinir yazik :)

Normal degil davranislari esi falan yokmu konussaniz surekli laf atiyor gelene gecene millet bizim gibi sabirli degil dover esini diye.

Tabela yaptir sen ona o sozu kapisina as sevinir yazik :)

Normal degil davranislari esi falan yokmu konussaniz surekli laf atiyor gelene gecene millet bizim gibi sabirli degil dover esini diye.
Eşi alkolik bir adam. Çoğu zaman evde olmuyor belli ki. Çünkü eve geldiğini duyabiliyoruz. Yani laf söylenmez ona.

Kızlar selamlar. Benimle aynı katta oturan bie komşu var. Enteresan bir kadın. İnanılmazı yüzsüz kapıdan kovsan bacadan giriyor. 1,5 yıla yakındır burda pturuyorum sabah öğle akşam demeden günde defalarca gelip kapıya geliyordu. Ben mesafe kotmaya çalıştıkça saçma sapan bahanelerle geldi sürekli çoğu zaman kapıyı açmadığım da oldu.
Bugünlerde (ister istemez karşılaşıyoruz) pek bir manidar davranıyor. Bana sürekli alttan laf sokuyor. Yok görgülü kuşlar gördüğünü işler benim kapım herkese açık olur bilmem ne. Ben öğretmenin bana sürekli kızımın öğretmeni şöyle kötü dimdik öğretmenler hibçvir şey bilmiyor her gören beni öğretmen sanıyor bilmem ne yapıyor. Sanki ben öğretmenin diye bir şey diyorum çalışmıyorum bile evdeyim bebeğim çok küçük. Velhasıl arkamdan konuşmaya başlamış. Şimdi gidip sen şunu bunu dedin desem yüz göz olur biliyorum çok yüzsüz ve cıngar çıkarır. Sizce nasıl gardımı alabilirim?
Gormezden gelmeye devam

Kızlar selamlar. Benimle aynı katta oturan bie komşu var. Enteresan bir kadın. İnanılmazı yüzsüz kapıdan kovsan bacadan giriyor. 1,5 yıla yakındır burda pturuyorum sabah öğle akşam demeden günde defalarca gelip kapıya geliyordu. Ben mesafe kotmaya çalıştıkça saçma sapan bahanelerle geldi sürekli çoğu zaman kapıyı açmadığım da oldu.
Bugünlerde (ister istemez karşılaşıyoruz) pek bir manidar davranıyor. Bana sürekli alttan laf sokuyor. Yok görgülü kuşlar gördüğünü işler benim kapım herkese açık olur bilmem ne. Ben öğretmenin bana sürekli kızımın öğretmeni şöyle kötü dimdik öğretmenler hibçvir şey bilmiyor her gören beni öğretmen sanıyor bilmem ne yapıyor. Sanki ben öğretmenin diye bir şey diyorum çalışmıyorum bile evdeyim bebeğim çok küçük. Velhasıl arkamdan konuşmaya başlamış. Şimdi gidip sen şunu bunu dedin desem yüz göz olur biliyorum çok yüzsüz ve cıngar çıkarır. Sizce nasıl gardımı alabilirim?
yüz vermiyorsun diye içerliyor ...ilgilenme

Afedersiniz ama bırakin havlasin havlasin dursun

Ne kadar sizin doğru bir hareket ettiğinizi göstermiş oluyor bu tutum ve davranışları ile komşunuzun saçmalıkları ile hayatınızı zindan etmesine müsade etmeyin lütfen onu ignore edin bu ona yeter herkesi hayatının ortasına almak zorunda değilsiniz hele böylesini asla diye düşünüyorum

Ne kadar sizin doğru bir hareket ettiğinizi göstermiş oluyor bu tutum ve davranışları ile komşunuzun saçmalıkları ile hayatınızı zindan etmesine müsade etmeyin lütfen onu ignore edin bu ona yeter herkesi hayatının ortasına almak zorunda değilsiniz hele böylesini asla diye düşünüyorum
Aynen ya. Komşum diye mıç mıç olmak zorunda değilim ya. Seviyesiz geliyor bana tavırları istemiyorum tabi.

Aynen ya. Komşum diye mıç mıç olmak zorunda değilim ya. Seviyesiz geliyor bana tavırları istemiyorum tabi.
Herkes haddini yerini bilmeli sen istediğin süre içinde evine girebilir ve bu kesin bilinçli davrandığına için tebrik ederim:) çoğunluğu istemesede nefretde etse yok ayıp olur diye evlerinden eksik olmuyorlar buda bi tür psikolojik taciz bence bende istemediğim insanları evime sokmam sonuçta dış kapının mandalı benim hayat felsefem böyle

Akraba ve mecburen bi şekilde sevmesekde katlanmak zorunda kalıyoruz atsan atılmaz misali ama dışardaki abuk sabuk insanlarada katlanmak zorunda değilim değilsiniz

Akraba ve mecburen bi şekilde sevmesekde katlanmak zorunda kalıyoruz atsan atılmaz misali ama dışardaki abuk sabuk insanlarada katlanmak zorunda değilim değilsiniz
Aynen öyle ya. Yeterince insana tahammül ediyoruz bir de öyle veya böyle. Benim hayatımda benim hayatıma değer katacak tiynette olmayan hiç kimseyle bir işim plmuyor aslında zorunda idare ettiklerimiz hariç tabi.

Herkes haddini yerini bilmeli sen istediğin süre içinde evine girebilir ve bu kesin bilinçli davrandığına için tebrik ederim:) çoğunluğu istemesede nefretde etse yok ayıp olur diye evlerinden eksik olmuyorlar buda bi tür psikolojik taciz bence bende istemediğim insanları evime sokmam sonuçta dış kapının mandalı benim hayat felsefem böyle
Ya nazik bir insanımdır kaba davranmam ama mesafemi de bozmam. Onun hak ettiği güzel bir kavga dövüş ona göre ama ben bjna bile gerek görmüyorum açıkcası. Hiçbir şekilde yüz göz olmak istemiyorum.

Back
X