• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu konu bahsi geçenlere gider mi bilmiyorum ama bazıları okur inşallah!

Eki Görüntüle 1891060
Kızlar bu göbek bira göbeğine mi benziyor? Hamile olduğum kabak gibi ortada değil mi Allah aşkına siz söyleyin.Bu hafta işe otobüsle geldim, niye çünkü sevgili eşimin abiciği bizim arabanın keyfini sürüyor (O da ayrı bir başlık,eşimle küsüz barışmayı düşünmüyorum) Bu sabahla beraber bu hafta toplamda 5 kere otobüse bindim ve yol trafikten dolayı en az birer buçuk saat sürüyor.Vee -sadece bir kere bir kadın hariç-bir Allahın kulu yer vermedi! Hadi ben neyse,trafikte işe gitmeye uğraşan onca hamile var ya da hastaneye gitmeye çalışsan yaşlı,çocuklu insanlar var. Biz bu kadar mı aciz,düşüncesiz,vahşi bir toplum olduk? İnsanın gözünün içine bakıp bacaklarını kocaman açıp yayıla yayıla oturan adamlar, hiç mi utanmıyorsunuz ya?Tacizleri,türlü türlü entrikaları yazmıyorum bile... Azıcık insan olun,insan!
Bende hamileyim ve çok riskli daha küçük olmasına rağmen karnım şişlikten seninkinden büyük bende 1saatlık dr yolunu ayakta gittim bir yer boşaldı tam oturacaktım 18-19 yaşlarında bir kız koştu oturdu aldı eline telefonu chat yapıyor
Tabi sende haklısın ayakta o işi nasıl yapacaksın dedim
Bayılacaktım çok kötü oldum

Bende hamileyim ve çok riskli daha küçük olmasına rağmen karnım şişlikten seninkinden büyük bende 1saatlık dr yolunu ayakta gittim bir yer boşaldı tam oturacaktım 18-19 yaşlarında bir kız koştu oturdu aldı eline telefonu chat yapıyor
Tabi sende haklısın ayakta o işi nasıl yapacaksın dedim
Bayılacaktım çok kötü oldum
O ne dedi cevap verebildi mi ?

33 haftalık oldum, otobüste kimsenin ban yer verme zorunluluğu olduğunu hala düşünmüyorum.
Okula gider gelirken, işten çıktığım zamanlarda yorgunluktan otobüste bildiğin uyuyakalırdım ya. Açamazdım gözlerimi.
Karşımdaki de belki benim o zamanlarımdaki gibidir diye düşünüyorum.
helal olsun böyle düsünceler lazım

Oha kimse bir şey demedi mi çevreden
Yok ben orası boşalmadan ayaktaydım sırf ona demedim oturan bir sütü liseli vardı onlarada laf dokundurdum hepsinin elinde telefon hiçbiri kalkmadı

Ben de doğurmak üzereyken otobüse binmek zorunda kalmis; kimse yer vermesin diye başımı öne egmiştim. Birinin yerini almak bana daha zor geliyor.
Arabanız varsa onu almanın yolunu bulun, ya da boş otobüslere binin. Birinin yerine geçmeyin demiyorum tabii ama benim düşünce tarzım bu, birini rahatsız edince daha çok rahatsız oluyorum.

Eki Görüntüle 1891060
Kızlar bu göbek bira göbeğine mi benziyor? Hamile olduğum kabak gibi ortada değil mi Allah aşkına siz söyleyin.Bu hafta işe otobüsle geldim, niye çünkü sevgili eşimin abiciği bizim arabanın keyfini sürüyor (O da ayrı bir başlık,eşimle küsüz barışmayı düşünmüyorum) Bu sabahla beraber bu hafta toplamda 5 kere otobüse bindim ve yol trafikten dolayı en az birer buçuk saat sürüyor.Vee -sadece bir kere bir kadın hariç-bir Allahın kulu yer vermedi! Hadi ben neyse,trafikte işe gitmeye uğraşan onca hamile var ya da hastaneye gitmeye çalışsan yaşlı,çocuklu insanlar var. Biz bu kadar mı aciz,düşüncesiz,vahşi bir toplum olduk? İnsanın gözünün içine bakıp bacaklarını kocaman açıp yayıla yayıla oturan adamlar, hiç mi utanmıyorsunuz ya?Tacizleri,türlü türlü entrikaları yazmıyorum bile... Azıcık insan olun,insan!

Elbette yaşadıkların zor. Allah yardımcın olsun ama ayakta durabilecek gücün yoksa gördüğün birinden rica et. Oturabilir miyim, hamileyim de. O zaman yer verirler. İnsanlar bazen gerçekten anlamıyor hamile ile şişman arasındaki farkı. Bak ben de hamileyim. Normalde incecik vücudum var ama göbek maşallah:) Buna rağmen anlaşılmıyor hamile olduğum. Normal göbek zannediyorlar. Çok şükür bende otobüs minibüs derdi yok, arabayla gidip geliyorum ama ben de mağazalarda sorun yaşıyorum. O yüzden canını sıkmamaya çalış. Stres şu an sana çok zararlı. Dediğim gibi zorlandığında hiç çekinmeden kaldır birini. Zaten otobüslerde, metrolarda bizim için ayrılan bölümler var. Git oradan birini kaldır.

hamileye yer veririm otobus cok kalabalık ve abazan tiplerle dolu degilse ama artık insanlar o kalabalık arabalarda kadınlardan bahsediyorum ayakta gitmek istemiyor erkelerin zaten hic umurunda degil

eşinizin abisi bile sizin hamile halinize acıyıp arabayı size geri verme gereği duymazken otobüste insanların acımaması pek de anormal sayılmaz bence.

Evet, hadi abisi düşünmemiş, eşiniz de arabayı abinizin elinden çekip alıp size tahsis etme gereği bile duymamış.
1.5 saat hamile halinizle oturak bile gitmeniz sıkıntılı olabilir araba varken üstelik...:(
Bence eşinize kızın.

metroda bir kadin gördüm,iki arkadasi vardi yaninda. Kadinin var kocaman top gibi göbeği. Metro da tıklım tıklım. Önce göz temasi kurdum ,sonra kadina dokunup 'oturun lütfen' dedim. Kadin tesekkur edip oturmayinca 'lutfen lütfen siz hamilesiniz' dedim-kadinin tam o sırada bakışı değisti,arkadaşlari birbirine bakip gülümsedi. Ben anlam veremezken (cünkü top gibiydi göbeği) kadin oturunca katlanan göbeğinden anladim ki benim bebek sandiğim sey pizzaymiş dönermis :)
Bu da böyle bir animdir.
Bazen insan emin olamiyor hamile mi değil mi...

Son ayımda bile önümde kocaman bebekli tişörtümle güya farketmiyorlardı beni de:KK48:coğunlukla kadınlar yer veriyordu.yer yer de insan evladı olan erkekler.

33 haftalık oldum, otobüste kimsenin ban yer verme zorunluluğu olduğunu hala düşünmüyorum.
Okula gider gelirken, işten çıktığım zamanlarda yorgunluktan otobüste bildiğin uyuyakalırdım ya. Açamazdım gözlerimi.
Karşımdaki de belki benim o zamanlarımdaki gibidir diye düşünüyorum.
Kendinizi olmasa bile bebeği dusünmeli merhamet etmeliler

Öyle bir zamandayız ki. .
Yer verilmesi taraftarıyım evet ,
Ama en son durakta inecekken ,
1 bucuk saatlik yolda ayakta kalmakta . .
Bilemedim . .

Madem aeaba gelmiyor. isten cikmakla tehtit edin hatta cikin. bu trafikte hamile hamile 1.5 saat mi cekilir ve dedigin gibi yer vermeyen duyarsiz insanlarla dolu oldugu bir yerde ...
Ben olsam acimama çıkarım isten. abisde arabanizi tepe tepe kullansin.

Eki Görüntüle 1891060
Ben şu an 9 aylık ve haddinden fazla göbeğimin büyümüş olmasina rağmen yer vermiyorlar eşimde artık bende kimseye vermeyecem millet ben karıma veriyor mu diye isyan başlatti...

Back
X