bu konu benim için dert olmaya başladı sanırım :(

♥gözyaşı♥;27778158 .!.:
Ne diyeyim canım ALLAH benim iştahımı sana senin iştahsızlığını bana versin. (AMİNNNNN)

Ben hayatım boyunca hiç yiyememe gibi bir sorunla karşılaşmadığım için sana nasıl bir tavsiyede bulunsam bilemedim.

Ama kendi cephemden iştahsızlığına öyle özendim ki anlatamam. :52:

sakın özenmeyin gerçekten kötü bişe :) her gün annemle kavga ediyoruz yemek yiyememe yüzünden insanın sağlığı bozuluyo

♥gözyaşı♥;27778158 .!.:
Ne diyeyim canım ALLAH benim iştahımı sana senin iştahsızlığını bana versin. (AMİNNNNN)

Ben hayatım boyunca hiç yiyememe gibi bir sorunla karşılaşmadığım için sana nasıl bir tavsiyede bulunsam bilemedim.

Ama kendi cephemden iştahsızlığına öyle özendim ki anlatamam. :52:

bence hiç özenmemelisin..ne güzel keyifle yiyorsun akşam yemeklerini

iştah açıklığı kadar iştahsızlıkta çook kötü..

hatta kilo vermekten ziyade almak dahada zor :50:

İşinize yarar mı bilmiyorum şu polenler var satılan arı sütü falan da...Benim acayip iştahı açıyor..

Arkadaşım söylemişti,polen almıştık :) bir yemek yemeğe başladım kendimden korktum hemen bıraktım.. :37: bir daha asla :37: :37:

kilomdan memnunum hatta 2 kilo versem süper olacak :))

Kılo verrmek ıstyosan ben kılo werdım. Onu deneyebılırsen onu dene

Bır hafta boyunca cay peynır zeytın. Guzelce yap kavaltını
Oglen meywe suyu corba acıktıkca meywe
Aksamda bole oglen vwe aksam yemegınde bı dılm ekmek
Ada cayı ıkı bardak
Ikı lt ılık su
Sonuc bor haftada 5 kg

19 yaşında ve 40 kiloyum alamıyorum çünkü yemek yemiyorum çile bana gün boyu annem uyarmasa yemek yemek nedir düşünmüyorum, gece yatağa girdiğimde hissediyorum çaresini bilenn varsaa bana da yardımmm

19 yaşında ve 40 kiloyum alamıyorum çünkü yemek yemiyorum çile bana gün boyu annem uyarmasa yemek yemek nedir düşünmüyorum, gece yatağa girdiğimde hissediyorum çaresini bilenn varsaa bana da yardımmm

benimde hep annemden uyarı geliyo işte :) ben anca işte kalabalık ortama girdimi yemek yiyebiliyorum bide sen dene istersen

benimde hep annemden uyarı geliyo işte :) ben anca işte kalabalık ortama girdimi yemek yiyebiliyorum bide sen dene istersen

Canım bende kalabalık değilde dışarda yiyebiliyorum gayet güzel ama hiç sağlıklı olmadığı için kendimi vazgeçirmeye çalışıyorum aylardır.

Back
X