- 30 Kasım 2017
- 4
- 3
- 1
- 33
- Konu Sahibi kara___melek
Hayırlı aksamlar sevgili hanımlar, bu profili yeni açtım ve sizlere yasadigim bir olaydan bahsetmek istiyorum. Yaklaşık bir ay önce cok tuhaf bir olay basima geldi. Bu olaydan sonra hersey net oldu. Soyle anlatayim. Ben internette baska bir forum sayfaya her gun giren bir insandim. Bu sayfada sorular felan soruyordum. Ismim felan hersey anonimdi yani ben oldugumu kimse bilemezdi. Beni bu sayfada bi kac defa birileri ekledi ve benimle sohbet etmeye basladi. Fakat bazi sohbet ettigim kisiler tuhafdi. Neden mi? Cunku sanki ben oldugumu biliyorlardi ve son sohbet ettigim kiside anladim ben oldugumu anladiklarini. Yani surekli beni ekleyip eski sevgililerinden bahsediyorlar ama anlattiklari hikaye tamamen benim. Ust uste ayni sey olunca anladim. Hatta google da aradigim seylere kadar sohbette sorular sormaya baslayinca korkmaya basladim. Son olarak birisi beni ekledi ve dediki ''aptal kisi herzaman uykudadir, etrafinda neler olur fakat farkinda degildir, heleki devlette calistigi tanidigi varsa''. (bu kisi galiba herseyi bilip beni uyarmak istedi, izlendigimi felan).
Sizce napmam lazim? Aslinda buraya herseyi yazamadim ama sohbetlerden beni tanidiklari cok belliydi. Sohbetlerde benim hoslandigim sarkilari, sevdigim parki ve ileride oturmak istediğim semtten kadar bahsettiler.
Tabi bu olaydan sonra bilgisayarima format attim ama bunlar profesyonel insanlar ise yine bulurlar diye dusunuyorum..
Sizce bu kisilerin amaci ne? Ve hangi tur erkek boyle birsey yapar? Takinti mi bu?
Sizce napmam lazim? Aslinda buraya herseyi yazamadim ama sohbetlerden beni tanidiklari cok belliydi. Sohbetlerde benim hoslandigim sarkilari, sevdigim parki ve ileride oturmak istediğim semtten kadar bahsettiler.
Tabi bu olaydan sonra bilgisayarima format attim ama bunlar profesyonel insanlar ise yine bulurlar diye dusunuyorum..
Sizce bu kisilerin amaci ne? Ve hangi tur erkek boyle birsey yapar? Takinti mi bu?