• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu konu hakkında ne dusunuyor sunuz? Amac ne?

kara___melek

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2017
4
3
1
33
Hayırlı aksamlar sevgili hanımlar, bu profili yeni açtım ve sizlere yasadigim bir olaydan bahsetmek istiyorum. Yaklaşık bir ay önce cok tuhaf bir olay basima geldi. Bu olaydan sonra hersey net oldu. Soyle anlatayim. Ben internette baska bir forum sayfaya her gun giren bir insandim. Bu sayfada sorular felan soruyordum. Ismim felan hersey anonimdi yani ben oldugumu kimse bilemezdi. Beni bu sayfada bi kac defa birileri ekledi ve benimle sohbet etmeye basladi. Fakat bazi sohbet ettigim kisiler tuhafdi. Neden mi? Cunku sanki ben oldugumu biliyorlardi ve son sohbet ettigim kiside anladim ben oldugumu anladiklarini. Yani surekli beni ekleyip eski sevgililerinden bahsediyorlar ama anlattiklari hikaye tamamen benim. Ust uste ayni sey olunca anladim. Hatta google da aradigim seylere kadar sohbette sorular sormaya baslayinca korkmaya basladim. Son olarak birisi beni ekledi ve dediki ''aptal kisi herzaman uykudadir, etrafinda neler olur fakat farkinda degildir, heleki devlette calistigi tanidigi varsa''. (bu kisi galiba herseyi bilip beni uyarmak istedi, izlendigimi felan).

Sizce napmam lazim? Aslinda buraya herseyi yazamadim ama sohbetlerden beni tanidiklari cok belliydi. Sohbetlerde benim hoslandigim sarkilari, sevdigim parki ve ileride oturmak istediğim semtten kadar bahsettiler.

Tabi bu olaydan sonra bilgisayarima format attim ama bunlar profesyonel insanlar ise yine bulurlar diye dusunuyorum..

Sizce bu kisilerin amaci ne? Ve hangi tur erkek boyle birsey yapar? Takinti mi bu?

İlk defa böyle birşey duyuyorum .. Ne yani ben anlamadım.. Bunu yapan bir erkek mi yada senin kız arkadaşlarından mi ??

buna sosyal mühendislik denir. bir yerde kendinizi belli edecek bir ayrıntı vermişsinizdir,veya farklı mecralarda kullandığınız nick ile ayni nicki almışsınızdır.

korkulacak bir şey yok. eğer sizi izlediklerinden şüpheleniyorsanz modeme reset atın bilgisayara değil. ülkeye yeni giriş yapmış gibi bir konuma geleceksiniz.

ama net olarak sosyal mühendislik bu. başka ihtimali yok.

Erkekler de üye mi sayfaya
Çok önemli bir insanmısınız hani araştırsınlar etsinler Yada sizi tanıyor gibi konuştular sonra ne oldu
konuşmayıverin canım tanımadıklarınızla sorun kalkar ortadan

Paranoyak olabilirsiniz. Ayni nickle baska yerde de yazmis olabilirsiniz,arkadaslariniz nerede ne nickle yazdiginizi biliyor olabilir. Siz anlatmasaniz kim bilecek nerede yasamak istediginizi? Bu bilgisayarla arastirilabilecek bir sey degil ki bilgisayariniza girip takip etmis olsunlar? Eger google amcaya “nerede yasamak istiyorum acebaaa” diye yazmadiysaniz

Ya safsiniz ya paranoyak

Eski erkek arkadaş veya artık nerede çalışıyorsanız işinizde sizi tehlikeye sokacak biri olabilir.
IP adresinden girebilir ya istediğin kadar format at bilgisayardan çok anlamam ama girer yani benim zamanında en az 10 sene önce) ıcq falan kullanıyorduk ya konuştuğum biri bak şimdi ne yapıcam demişti cd driverım falan kendi kendine açılıp kapanmış ve monitor ekranım titremişti falan. Bir arkadaşa danışmıştım bundan nasıl kurtulurum diye basit bir programla yapılıyomuş düşün kaç sene önce bu. Şimdi neler neler yapıyorlardır.. Laptop kullanıyorsan kamera üzeirndeyse bantla direk bunu Zuckerberg (facebook un kurucusu) bile yapıyor onu görünce bende yaptım zaten adamın bir bildiği vardır diye :D
Bu paranoyaklık değil, gerçek.
Bir bilgisayarcıyla görüş bence, bilgisayarında ki herşeye ulaşabiliyorlar tüm fotoğrafların , yazışmaların falan işin kötüsü kamerayı açabiliyor istediği zaman.
Korkutmak gibi olmasın ama bir önlem aldırmalısın bence. Belki kimin yaptığını buldurabilirsin de...

bir arkadasim vardi magazada birgun oturuyorduk elektrikler gitti ..eski sevgilisi tedasta calisiyormus elektrikleri o kapatti demisti ..şu anki durumunuz onun düşüncelerinden farkli gelmiyor bana ... ayrica nerden bilecekler siz birine soylemediyseniz

Yanından geçerken forum sitesinde takıldığınızı görmüştür konularınızı okuyçduysa çok açık verdiyseniz dalga geçmek istiyordur. Çok da ciddiye almayın ne yazmış olabilirsiniz ki? Bilse ne olacak?

oda kendisini belli etmiş tanıdık birisi olduğu belli. Hangi pc den giriş yapmışsanız orda bilgileriniz mevcut kalmıştır oturum açık kalmıştır . Açmış olduğunuz konular vs incelenmiştir. Veya işyeri vb yerlerde takip edlir giriş yapılan yerler o şekilde olmuş olabilir. Yapmanız gereken Kişisel bilgisayar haricinde başka yerlerde pc kullanmamak. Kişisel bilgisayarınıza format attığınızı söylemişsinz eğer virüs trojen varsa silinmiştir zaten. Ancak sizi nickiniz ile takip edebilir meraklı kişi

Is yerinizde , okulda , evde sizun bilgisayarinizi kullanabilecek, telefonunuza bakabilecek insanlardan şüphelenin. Sizi işletiyor biri

Durumu anlamak için önce sizi tanımamız lazım, P Pembemelekmm üyeliğinize göre evlisiniz ama başkasına aşıksınız, eşiniz de halanızın kızıyla sizi aldatıyor ama eşiniz sizle boşanmak istemiyor, 2 çapkın mutlu mesut yaşayıp gidiyorsunuz.

T Turkansorayyy üyeliğinize göre 5 aylık mutlu evliliğinizi eşinizin eski sevgilisi gölgeliyor, sizi instagramdan stalklıyor, eski sevgilisi şizofren ama siz gayet normal bir çiftsiniz.

Aglayankekcik Aglayankekcik üyeliğinize göre bekarsınız, sevdiğiniz adam başkasıyla evlenmiş, aslında siz evlenmek istiyormuşsunuz ama adam nedense sizle evlenmemiş ama işin ilginç yanı lütfen buraya dikkat adam 5 aylık evliyken instagramdan size boşanacağı söylendi, sizi fake hesaplardan takip ediyor.
Bu arada siz popo estetiği düşünüyorsunuz.

avukathanimmm avukathanimmm üyeliğinizle boşanmanın nasıl birşey olduğunu merak etmişsiniz, bunu olmayan eşinizden boşanmak için mi, başkasıyla evlenen sevdiğiniz adam için mi yoksa sözde evliliğinizde aşık olduğunuz diğer kişi için mi sordunuz merak konusu.

Bu arada son üyeliğinizi de isim olarak manidar bulduğumu söylemeliyim @kara__melek.

Bu ifşayı neden yaptım, iyi niyetle ana üyeliğiyle paylaşamadığı bir sorununu anlatmak için yönetim onayı alınacağını bilmeden açılmış 2. üyelikleri deşifre etmem ama siz trolüm diye bağırıyorsunuz resmen.

Back
X