Saç Şekillendiriciler Bu konuda acil yardıma ihtiyacım var???

melissak

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Eylül 2012
130
2
Merhaba kızlar. Ben düzleştirici almak istiyorum. Şimdilik
Philips HP8320 Saç Düzleştirici bu ürünü almak istiyorum. Bu ürünü kullananiniz varmi? Varsa memnun musunuz? Ya da fiyati 70 tl altinda cok iyi bi duzlestirici onerirmisiniz? Tesekkurler.

Ben Arzum kullanıyorum çok memnunum ama o biraz daha fazla sanırım 160 civarı, arkadaşıma sordum şimdi onun ki de güzeldi, remington kullanıyormuş s3500 modeli 90 TL ye aldım demişti ama 1 sene önce düşmüş olabilir fiyatı

canim benimki arzum 50 liraya aldım. Saçın nasıl? benim sacim asiri derecede bukleli kivircik olmasina ragmen dümdüz oluyo duzlestiricimle ama soyle bisey var yaptigim tutamin ustunden bi kac kez gecmem gerekiyo baska kullandığım (arkadaşlarımın) markalar da mesela Remington var arkadaşımda ama 150 kusurdu. onunla yaptığımda iki hamlede dumduz. ama ben yine de memnumum kendiminkinden duman filan da cikmiyo yaparken. Remington la acayip duman cikiyodu :) yani uzun lafin kisasi sacin asiri kivircik degilse arzum isini görür , fiyati da cok uygun

ben de düzleştiricimi philips kullanıyorum yorum yapayım dedim ama baktım google dan bundan değilmiş.

Arzum gerçekten iyi. Braun düzleştiricimi kardeşime verip kendime Arzum aldım ki Braun çok daha pahalıydı

canim benimki arzum 50 liraya aldım. Saçın nasıl? benim sacim asiri derecede bukleli kivircik olmasina ragmen dümdüz oluyo duzlestiricimle ama soyle bisey var yaptigim tutamin ustunden bi kac kez gecmem gerekiyo baska kullandığım (arkadaşlarımın) markalar da mesela Remington var arkadaşımda ama 150 kusurdu. onunla yaptığımda iki hamlede dumduz. ama ben yine de memnumum kendiminkinden duman filan da cikmiyo yaparken. Remington la acayip duman cikiyodu :) yani uzun lafin kisasi sacin asiri kivircik degilse arzum isini görür , fiyati da cok uygun
Hangi modeli

Eklentiler

• 20150201_153719-1.jpg
    20150201_153719-1.jpg
    115,4 KB · Görüntüleme: 65
Şunu abartısız 5 sene önce 100 liraya aldım, ve hala kullanıyorum, tık demedi şimdiye kadar. şiddetle öneririm.
IMG_20150201_154905.jpg

X