sempatiksalakcinni
sempatiksalakcinnikimse sana güvenme demiyorki osenin sorunun bizde güvenip güvenmememiz gereken kişileri biliyoruz
güvenmeyin. anneye babaya kardeşe,ağabeye.
tamam. buda sizin tercihiniz:))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sempatiksalakcinni
sempatiksalakcinnikimse sana güvenme demiyorki osenin sorunun bizde güvenip güvenmememiz gereken kişileri biliyoruz
güvenmeyin. anneye babaya kardeşe,ağabeye.
tamam. buda sizin tercihiniz:))
bak arkadaşım bunlar ince konular fazla irdeleme istersen burada bir cümlemde yazıyormu abime ablama babama anama güvenmiyorum diye yazıyorsa çıkar ortaya günaha sokma insanı tövbe tövbe :umursamaz:
yinede güveneceğim aileme ağabeyime kardeşime ,
darbede yesem yiyene kadar güveneceğim.
ben buyum. aile benim için çok önemli.
güveneceğim. sonsuza kadar güveneceğim.
msjlarınızı okudum bende ailesine son derece güvenenbiriyim. ve aklı müsait biyerlerinde olan insanları sevmem.
fakat bu bambaşka bi kere eniştesiyle bi genç kızın ablasından uzakta başka bir şehire gidip 2 gün yaşaması etik deil. :1no2:
yani düşünmesi bile saçma gelıo bana..benm eşim 16 yaşındaki kız kardeşimle 2 gün benden çok uzaklarda gidicek kalıcaklar bikinilerini giyip denize girip güneşlenecekler falanda fıstık :bbo:
ben yabancı olarak onları görsem sevgili sanarım..sonra enişte yeğen oldunu duysam düşer bayılırım.. akannehir
kızkardeşime canıma, beraber büyüdüğüm, bebekliğimden beri beraber yiyip içtiğim, yıllarca geceleri sabaha kadar sohbet ettiğim güvenmicem de kime güvencem ya:bbo:
bu konuya hiç bakmamıştım, ufak çaplı bi şok geçirdim yani herkesin aynı fikirde olmasına
bence bu konuda gıcık olunacak olay, eşin, karısını beklemeden tatile gitmiş olması, aynı şekilde kız kardeşininde ablayı düşünmeden gitmek istemesi
nolcak, bu insanlar bu enişteyle baldız bu kadar aç mı bu kadar ahlaksız mı, ilk fırsatta birbirlerine yan gözle bakcaklar
nasıl insan kendi kızkardeşi için böyle düşünebilir, inanılmazakannehir
üzgünüm. art niyet olduktan sonra 16 yaşındaki kızkardeştende 12 yaşındakindende şüphelenir insan. art niyetli olmamak lazım bu dünyada.şakkıdı
sorun yaşta deilki..
ayrıca siz aynı durumda olsanız kardeşinizi eşinizle başka şehire yalnız gönderirmisiniz yada aileniz buna izin verirmi?
kusura bakmayın ama bana biras pc arkasından geniş görüşlülük gibi geldi bu olay..
kızkardeşe güvenme diyorsun ama.:) o aileden sayılmıyormu:)
bende böyle olaylar yok. bizde ailemde akrabalarımda çevremde. ben jüpiterde yaşıyorum galiba.
hiç kimse öyle düşünmek istemez asla ama bu yazılanlar hurafe değil gerçek maalesefyasakkelime
vallahi bunları bize değil uçkuruna sahip çıkamayan o ahlaksızlara sorun
arkadaşım zaten başımıza ne geliyorsa fazla güvenmekten geliyor böyle bir zamanda gözümüzü 4 açmalıyız arkadaşlar uyarılarında sonuna kadar haklı nadir değil sık yaşanan şeyler bunlar utanç verici olduğundan su yüzüne çıkmıyor daha çok çoğu zaman erkwekler yapıp kız auarttı diyo sonra okızların başına gelmeyen kalmıyo
kardesiyle gidipte basbasa kalmayacak ki akrabalariyla kalacaklar..bu da mi sakincali yaniii:bbo: