bu konuda ben mi haksızım acaba?

güvenmeyin. anneye babaya kardeşe,ağabeye.
tamam. buda sizin tercihiniz:))

bak arkadaşım bunlar ince konular fazla irdeleme istersen burada bir cümlemde yazıyormu abime ablama babama anama güvenmiyorum diye yazıyorsa çıkar ortaya günaha sokma insanı tövbe tövbe :umursamaz:

sadece konuyu okudum yorumları okuyamadım belki sorulmuştur ama aileniz kardeşinizi eşinizle nasıl gönderdi ben onu anlamadım...tamam hemen art niyet aramayalım ama yeni yetişmekte olan bir genç kız ve hiçbir kan bağı bulunmayan genç bir adam...ne işin var kızım senin yalnız başına eniştenle tatilde otur oturduğun yere derim vala...hayrett

bak arkadaşım bunlar ince konular fazla irdeleme istersen burada bir cümlemde yazıyormu abime ablama babama anama güvenmiyorum diye yazıyorsa çıkar ortaya günaha sokma insanı tövbe tövbe :umursamaz:

:delphin:
kızkardeşe güvenme diyorsun ama.:) o aileden sayılmıyormu:)

esi zaten bastan sona hatali,yangindan mal kacirir gibi gitmesi,aramamasi..ama kardesle gidiyor diye hemen bi is cevirecekler diye dusunmekte korkunc geliyor.herkes kendi ailesini az cok bilir.ben kendi adima kiz kardesime guvenirim.aklimin ucundan gecmez.eger onun gecerse cok cok uzulurum.gorusmekte istemem.
zeytinin kardesi belki de ablasinin ses tonundan yada soyledigi bi laftan demiste olabilir..kizin hemen gunahina girmeyelim.

yinede güveneceğim aileme ağabeyime kardeşime ,
darbede yesem yiyene kadar güveneceğim.
ben buyum. aile benim için çok önemli.
güveneceğim. sonsuza kadar güveneceğim.

msjlarınızı okudum bende ailesine son derece güvenenbiriyim. ve aklı müsait biyerlerinde olan insanları sevmem.
fakat bu bambaşka bi kere eniştesiyle bi genç kızın ablasından uzakta başka bir şehire gidip 2 gün yaşaması etik deil. :1no2:
yani düşünmesi bile saçma gelıo bana..benm eşim 16 yaşındaki kız kardeşimle 2 gün benden çok uzaklarda gidicek kalıcaklar bikinilerini giyip denize girip güneşlenecekler falanda fıstık :bbo:
ben yabancı olarak onları görsem sevgili sanarım..sonra enişte yeğen oldunu duysam düşer bayılırım.. akannehir

kızkardeşime canıma, beraber büyüdüğüm, bebekliğimden beri beraber yiyip içtiğim, yıllarca geceleri sabaha kadar sohbet ettiğim güvenmicem de kime güvencem ya:bbo:
bu konuya hiç bakmamıştım, ufak çaplı bi şok geçirdim yani herkesin aynı fikirde olmasına

bence bu konuda gıcık olunacak olay, eşin, karısını beklemeden tatile gitmiş olması, aynı şekilde kız kardeşininde ablayı düşünmeden gitmek istemesi

nolcak, bu insanlar bu enişteyle baldız bu kadar aç mı bu kadar ahlaksız mı, ilk fırsatta birbirlerine yan gözle bakcaklar

nasıl insan kendi kızkardeşi için böyle düşünebilir, insanın aklının ucundan bile geçmez, inanılmaz
akannehir

msjlarınızı okudum bende ailesine son derece güvenenbiriyim. ve aklı müsait biyerlerinde olan insanları sevmem.
fakat bu bambaşka bi kere eniştesiyle bi genç kızın ablasından uzakta başka bir şehire gidip 2 gün yaşaması etik deil. :1no2:
yani düşünmesi bile saçma gelıo bana..benm eşim 16 yaşındaki kız kardeşimle 2 gün benden çok uzaklarda gidicek kalıcaklar bikinilerini giyip denize girip güneşlenecekler falanda fıstık :bbo:
ben yabancı olarak onları görsem sevgili sanarım..sonra enişte yeğen oldunu duysam düşer bayılırım.. akannehir

üzgünüm. art niyet olduktan sonra 16 yaşındaki kızkardeştende 12 yaşındakindende şüphelenir insan. art niyetli olmamak lazım bu dünyada.şakkıdı

kızkardeşime canıma, beraber büyüdüğüm, bebekliğimden beri beraber yiyip içtiğim, yıllarca geceleri sabaha kadar sohbet ettiğim güvenmicem de kime güvencem ya:bbo:
bu konuya hiç bakmamıştım, ufak çaplı bi şok geçirdim yani herkesin aynı fikirde olmasına

bence bu konuda gıcık olunacak olay, eşin, karısını beklemeden tatile gitmiş olması, aynı şekilde kız kardeşininde ablayı düşünmeden gitmek istemesi

nolcak, bu insanlar bu enişteyle baldız bu kadar aç mı bu kadar ahlaksız mı, ilk fırsatta birbirlerine yan gözle bakcaklar

nasıl insan kendi kızkardeşi için böyle düşünebilir, inanılmaz
akannehir

helal ya. helal sana ,chess. deminden beri kafayı yiyordum ya.
helal sana.

üzgünüm. art niyet olduktan sonra 16 yaşındaki kızkardeştende 12 yaşındakindende şüphelenir insan. art niyetli olmamak lazım bu dünyada.şakkıdı

sorun yaşta deilki..
ayrıca siz aynı durumda olsanız kardeşinizi eşinizle başka şehire yalnız gönderirmisiniz yada aileniz buna izin verirmi?
kusura bakmayın ama bana biras pc arkasından geniş görüşlülük gibi geldi bu olay..

sorun yaşta deilki..
ayrıca siz aynı durumda olsanız kardeşinizi eşinizle başka şehire yalnız gönderirmisiniz yada aileniz buna izin verirmi?
kusura bakmayın ama bana biras pc arkasından geniş görüşlülük gibi geldi bu olay..

gönderirim. kardeşime güvenmeyeceğim kime güveneceğim. nasıl bir şüphecilik bu nasıl.kafamçokkarıştı

komşumuzda teyzesinin eşine kaçtı sonra adam eşini bırakıp kızla evlendi...bunlar maalesef sadece müge anlıda olmuyor..müge anlı çok ufak bi kesit...etrafımızda neler oluyor.tamam hemen kötü düşünmeyelim diyoruz ama insan beşerdir şaşar...

bende böyle olaylar yok. bizde ailemde akrabalarımda çevremde. ben jüpiterde yaşıyorum galiba.

denk gelmemiş demek..benim ailemde de yoktur..ben trakyalım yıllar önce trakyanın ufak bi kasabasında kumasıyla yaşayan hem de öğretmen olan bi kadını gördüğümde de çok şaşırmıştım...yani çevremizde olmuyor hiç ya da az oluyor anlamına gelmiyor....

hiç kimse öyle düşünmek istemez asla ama bu yazılanlar hurafe değil gerçek maalesefyasakkelime

vallahi bunları bize değil uçkuruna sahip çıkamayan o ahlaksızlara sorun
arkadaşım zaten başımıza ne geliyorsa fazla güvenmekten geliyor böyle bir zamanda gözümüzü 4 açmalıyız arkadaşlar uyarılarında sonuna kadar haklı nadir değil sık yaşanan şeyler bunlar utanç verici olduğundan su yüzüne çıkmıyor daha çok çoğu zaman erkwekler yapıp kız auarttı diyo sonra okızların başına gelmeyen kalmıyo

:delphin:

kardesiyle gidipte basbasa kalmayacak ki akrabalariyla kalacaklar..bu da mi sakincali yaniii:bbo:

kardesiyle gidipte basbasa kalmayacak ki akrabalariyla kalacaklar..bu da mi sakincali yaniii:bbo:

bu durumda bir sakinca yok elbetteki ama arkadas basta öyle demedi, tatile gidiyorlar dedi cogumuzda dolaysiyla otelde kalicaklar diye düsündük:sinifsinif:

ama arkadasin yerinde olsam yinede cok üzülürdüm
kocamin egoist olmasi , beraberce planlayip heves ettigimiz bir tatile ben izin alamadim diye, beni hevesimi sevincimi hic düsünmeden , beni yalniz üzgün birakip tatilde keyif sürmesi,beni düsündürürdü hemde cok düsündürürdü acaba kocam beni nekadar seviyor yada seviyormu diye
sonucta iptal edilemeyecek bir tatil degil ucak bileti alinmamis otel rezervasyonu yok
yani degerim bukadar der gelincede agzindan burnundan fitil fitil getirir o tatili ona zehir eder gittigine gidecegine bin pisman eder buda yetmezmis gibi allah ne verdiyse dalar agzini burnunu alsanaalsanasmile:mymeka:Çok üzgünüm çoookkötükedihüso
:delphin::delphin::delphin: rahatlardim

Son düzenleme:
konu bana göre kiz kardesiyle gitmis gitmemis illaki altinda bir fenalik aramak cok yanlis
asil sinir eden olay esi gidemedigi halde adamin baldizida alip gitmesi
hos benim kardesim olsa bu durumda eniste madem ablam gelemiyor bende bir dahaki sefere gelirim
ablam olmadan ben sIkILIrIm derdi ama dedigim gibi beraber gidiyor olmalari hemen akla fesatlik getirmemeli

benim esim sen gelmesende ben gidecegim deseydi bende ona madem öyle sen gel haftayada ben yanliz giderim olurdu herhaldesempatiksalakcinni
bakalim o tatile cikabilirmiydi:oklava:

Son düzenleme:
Back
X