bu konuda ben mi haksızım acaba?

Konu sahibesi eşinizin size karşı sevgisi saygısı yok sanırım böyle birşey yapabildiğine göre..

Tatilin çok mu acelesi vardı ki tutup da baldızıyla çıktı tatile.

Valla ben çok geri kafalıyımdır bu konularda. Henüz kardeşimle eşimi tatile gönderecek kadar gelişmedi beyin yapım :delphin:

sakınsın bıle bence
ben sımdıye kadar mudahale etmıstım bıle

hata herkeste
tamam sız ızın alamıyorsanız sızı bırakıp gıtmemesı lazımdı esınızın
dıyelım kı gıttı madem kardesınızı de goturmemesı lazımdı

kardesınız de ne kadar tatıl tatıl dıye ınlesede ablamsız gıdemem demesı lazımdı
aılenız kardesınızı nasıl gonderıyor onu da anlamıs degılım

sız butun bunlar olurken herseye gozyummamanız lazımdı

bılemıyorum kendımı yerınıze koyamıyorum
sınırlerım zıplar ve o zaman ne yaptıgımı kestıremıyorum

Çoooooook enteresan bi durum yaaa...
Kocan seni bırakıp baldızıyla gidiyor...ne olurdu yani bir dahaki hafta sonu falan gitseydi, öldümü yani???
Kız kardeşinin eniştesiyle tatilde ne işi var sen yokken???
Hadi kardeşin küçük (lise sonda nasıl küçük oluyorsa)
annen baban demiyormu, bacın yokken elin adamıyla tatilde ne işin var senin. kır dizini otur diye
veya sen diyemiyormusun kardeşine yakışıkalmaz diye...
pes yani benim kardeşime üste para versen gitmez...bişey olcana değil ama ben olmayınca ne eğlencesi kalırki kardeşime tatilin sıkıntıdan patlar çatlar...

töbe töbee ne adamlar var ya..
çok sasırdım dogrusu..
ben asla ızın vermezdım boyle bır seye..
kardesınızle birlikte gıtmesıne hıc gırmıyorum bıle..

Çok saçma yaaa..Ne demek kardeşimle tatile çıkmak..Sen ne kadar sakinsin ya..Kardeşin küçük falanda deil lise sona giden bi kız nasıl küçük oluyo ??Eşinin yaptıgı ayıp kardeşininki daha büyük bi ayıp..BEN OLSAM İŞİ FALAN BIRAKIP ATLAR GİDERDİM BAKALIM NOLUYOMUŞ.

hiç dogru bir davranıs degil. kimseyi sallamaz bırak kardeşim bir kenarda kalsın. kocamın tek basına tatile çıkmasını bile olay yapardımm. kardeşinizdeki rahatlığada pes..

çok saçma eşim bensiz annesiyle bile gidemez..evlilik bir şeyleri birlikte yapabilmek demektir.bensiz gezip eğlenebiliyosa bir erkek yalnız yaşasın bekar kalsın o zman.

Konu sahibinin asıl derdi eşinin kardeşiyle tatile gitmesi değil ki ,tatile onun izin almasını beklememesi. :delphin:

:1: aynen aynen o konu bile değil
nasıl bi genişlik nasıl bi rahatlık arkadaşınki de maşallah yani kaydirigubbakcemile2

okurken hayretler içinde kaldım eşin seni bırakıp kardeşinle gitti tamam gidilebilirde bende arkadaşlara katılıyorum benim eşim ben olmadan kendi kardeşiyle bile gitmesine izin vermem doğrusu benimde lise sona giden kardeşim var ama bensiz değil tatile gezmeye bile gitmez ayrıca eşinde kardeşinede ne kadar güvensende etraftan bir laf duysan hem senin ağırına gider hem eşinin bence yanlış cumartesi mutlaka git bir gece için bile olsa

canım senin ailen nasıl izin verebiliyo böyle bir duruma. büyük bir genişlik valla. kaldıki bu devirde töbe töbe kardeş kardeşe veya baba kızına tecavüz ediyor bu nasıl rahatlık sendeki şaşırtıcı

canım çok sabırlısın maşallah
ben olsam çok kızardım eşime de kardeşime de
kaldı ki kardeşim böyle bir durumda gitmezdi gitmek istese de annemler göndermezdi
küserse küssün napalım
mantıklı davranmayı öğrenir hiç değilse

kız kardeşim lise sona gidiyor daha küçük yani aramızda 9 yaş var oda tatıle gıdecegım dıye heveslendı sız baska sefer gene gıdersınız falan dedı obur turlu bırsey desem bana kusecek bılıyorum ne bıleyım ya offf canım cok sıkkın

Lise sona giden küçük mü oluyor yani :delphin:

Tatil hevesini kendi ailesiyle giderseymiş olmuyormuymuş .

Birşey deseydiniz size küsecekti demek..Ne için küsecekti kocanızla onu tatile göndermediğiniz için mi..

Kardeşiniz az değil ben söylüyüm :delphin:

Bide aramamış eşiniz hiç..bu işin içinde başka bir koku alıyorum sanki ben..

Arkadaş çıkmış
çok mu gaza getirdik ne???
sanırım peşlerine takıldı

Arkadaş çıkmış
çok mu gaza getirdik ne???
sanırım peşlerine takıldı

gazla ne alakası var canım mantıklısı bu ben çok şaşırdım böylesi bir duruma benim eşim ne bensiz gider ne kardeşim bu nasıl rahatlık vallahi anlamadım bi dünkü konuya çok şaşırdım bide bunaakannehir

trip atmakta gayet haklısın canım. ne demek sen gelmezsen ben giderim. birlikte çalışıp yoruluyorsunuz . tatile tek gitmek ne oluyor. eşinle sevdiğinle gitmek tatile iki kat zevk vermez mi. hani desen ki arkadaşlarıyla gitti anlarım yinede senin kız kardeşinle gidiyo ... enteresan:olmaz:

ilk tatilinizmiş kardeşinin ne işi varki sizin yanınızda ben bu işten kötü kokular seziorum inşallah öyle olmaz

O kocanın kafasını kır, beynini dağıt.

terbiyesize bakın ya, sen gelmesen ben giderim, yok yaaaalsanaalsanasmile

Yav arkadaşım, çok mu sakinsin nesengözlerimebaksanab

ne işi var eşinle kızkardeşinin yalnız başına tatilde:delphin:

Back
X