bu konuda ben mi haksızım acaba?

zeytincim kusura bakma ama insan gözgöre göre yol veremez bu duruma sanırım ya sen çok aşırı içine kapanık ve sessiz birisin yada eşinden bıkmışsın ancak bunu diyebilirim yani.

kıskanıyor musun derken evet bız tatıle gıdebılıyoruz sen cıkamadın manasında soyluyor herhalde:(((
offf kafam karıstı yazdıklarınızdan benımde

Canım bencede o manada söylemiştir hemen yanlış yorumlama ve bir de ben akrabana gittiklerini bilmiyordum o nu da hesaba katmak lazım :teselli:

konu sahıbı arkadasım
sakınlıgın benı sısırdı yemın ederım
ara esını neden kendını kasarak frenlemeye calısıyorsun
kırgınlıgını dıle getır dok ıcını rahatla
bana dert oldu resmen valla

Hayatta olmaz diye birşey yok ama aralarında birşey olur ihtimali düşük.
Kardeşinizinde kıskanma konusunu, enişte mi benden mi kıskanıyorsun manasında sorduğunu sanmıyorum. Sen gidemiyorsun , kıskanıyor musun manasında konuşmuştur. Bu anlamda bile olsa, gereksiz bir konuşma olmuş, sizin gelmemenize üzülebilirdi en azından.

Takılacak konu, eşinizin sizi bu kadar önemseyip, iyi gelemiyor musun, ben gideyim bari diyebilmesi.
Tatil bu kadar mı önemli insan hayatında. Bu kadar önemliyse eğer, o zaman sizin içinde önemli demek ki, ama siz gidemiyorsunuz, siz insan değilmiymiymişsiniz. Beyefendi tatilsiz yaşayamıyor ama siz yaşayabiliyorsunuz.

Gitmesini istemediğinize göre, keşke en baştan kesinlikle gitmesini istemediğinizi söyleseydiniz. Gereken tepkiyide gösterseydiniz. Hala geç değilse, gurur yapmanın manası da yok, arayıp, içinize sinmediğini söyleyebilirsiniz. Kız kardeş kendisi tatilini yapar zaten, eniştesine güvenip, eniştemle tatil yapacağım diye düşünmüyordur heralde.

ya kizlar zeytinden heycanla bi haber bekliyorum.konudan cikamiyorum bile.sevocum bende derlendim simcikkkk

kardesin niye cagri birakiyor anlam veremedim.bi kardes orta yolu bulmazmi.esnitesine kizip ara ablami demizmi yahu.

arkadaşım senin buraya yazmanın sebebi dertleşmek ve akıl almak değilmi bak kaş kişiyiz hepimiz aynı şeyi düşünüyoruz madem kardeşin çağrı atıyo ara söyle sen nasıl kardeşsin benim eşimle tatile çıkıyosun he bu arada eşinide ara tabi utanmıyomusun kardeşimle gitmeye de ay ara allah aşkına bu kadar pasif olma ay ben bu konumda olcam varyaaa allahhhhhhhhhhh

Zeytincim, ben bu hayatta ne öğrendim biliyo musun?

Ağlamayana meme yok.

Sen sıkıntını, derdini, üzüldüklerini böyle içine atmaya devam edersen kendi kendini hasta etmekten bir adım öteye varamazsın. Atma içine, konuş. Kavga et demiyorum bak, konuş diyorum. Böyle tavır yaparak, susarak hiçbir şeyi çözemezsin.

arkadaslar kardesım cagrı bırakıyor ama ınanın aramak ıstemıyorum
zaten esımde aramadı ben cıkıyorum dıye

Zeytin cim mademki gitmicen eşinlede konuşmican kardeşinin yaşı küçük bari onu örtülü bir dille uyar , bu yaşlarda gençler deli dolu olur ve saf aynı zamanda ama eşinin savunulacak hiç bir tarafı yok , şahsen ben olsam kardeşimi bu hoş olmayan durumdan sıyırmaya çalışırım neler duyuyor neler okuyoruz , yani söylemek istemiyorum ama erkek mileltine hiç güven olmuyor ama kardeşin senin kardeşin onu çok iyi tanıyorsun uyar bence çağrısına cevap ver

valla zeytincim sabrına hayran kaldım. ben olsam iş çıkışı kalkıp giderdim yanlarına ve eşime sen bensiz tatil yapabiliyorsun ama ben sensiz bir hafta sonu geçirmek istemedim derdim. bir gün de olsa tatilin tadını çıkarırdım. amaaaa dönüşte hem eşime hem de kız kardeşimin burnundan getirirdim. kimse kusura bakmasın valla beni kale almayanı ben hiç almamkaydirigubbakcemile4

Zeytin cim mademki gitmicen eşinlede konuşmican kardeşinin yaşı küçük bari onu örtülü bir dille uyar , bu yaşlarda gençler deli dolu olur ve saf aynı zamanda ama eşinin savunulacak hiç bir tarafı yok , şahsen ben olsam kardeşimi bu hoş olmayan durumdan sıyırmaya çalışırım neler duyuyor neler okuyoruz , yani söylemek istemiyorum ama erkek mileltine hiç güven olmuyor ama kardeşin senin kardeşin onu çok iyi tanıyorsun uyar bence çağrısına cevap ver

Ya iyi de beraber otlade filan kalınmayacakmış ki. Sonuçta arkadaşın akrabasında kalacakalr hatta belki de eşi ayrı pansiyonda kalacak.

Back
X