bu konuda ben mi haksızım acaba?

sonuna kadar haklısın canım.
ne demek beni bırakıp kardeşimle tatile gidecek.
devir kötü valla.
nasıl bırakmışsın.
afedersin ama kız kardeşininde aklı bazı şeylere eriyodur.
onun yaptığıda ayıp.sen gitmiyosan onun ne işi war
ben eniştemle tek başıma tatile gidecem.
olurmu böyle bişey ya.
ablam gitmezse eniştemle ne işim var benim tatilde.
arkadaşlarında dediği gibi bende tatile gidecem gel beraber gidelim felan de.
banada gelmez gibi geliyor.
kendimi çok artniyetli gördüm :)))

Burada her gün onlarca konu açılıyor.
Aldatmasından tutun, dayağına kadar, hakaretinden tutun, ilgisizliğine kadar.
Esiyoruz, gürlüyoruz, ağlıyoruz, üzülüyoruz.
Sonunda eş eşi affediyor, konu tatlıya bağlanıyor (!)
Yapan yaptığıyla, üzülen üzüldüğüyle kalıyor.
Bir çentik daha atılıyor yüreklere.
Çok yazık.

evet çok haklısın canım keske bu yaşananlar hiç yaşanmamış olsa diyor insan ama yasanıyo yaşatılıyor malesef..sadece bu konu için degil genel anlamda demek istiyorum...

enişteyle tatile gitmek te neyin nesi.
abla gitmiyorsa,iptal eder o da gitmez..
erkek kardeş olsa sorun değil zaten de..
ben mi geri kafalıyım,insanlar mı fazla modern olmuş..
peki anne baba ne diyor enişteyle tatile gitmeye..

bir öğretmen olarak şu yorumu yazmadan geçemicem..

18 yaşında bir kızın aklı 5 karış havadadır lise öğrencilerini bilirim hem de çok iyi bilirim

eşinin davranışı da bana çok gerçek gelmedi yani bir insan eşini bırakıp baldızıyla tatile gider mi ki hatta eşinin o kadar gitme demesine rağmen..

kusura bakmayın ama ben bu işin arkasını ararım size de tavsiyem bu kadar masum bir durum değil bu uyanık olun..

arkadaslar eşim tatilden döndü dün akşam tabi tatildeyken mesajlaşmalarımız devam ettı ıste hatalıyım özür dilerim geri dönüşü yok bunun değilmi falan tabi ben hayı dıye mesajlar attım telefon actıgındada hıc konusmadım nerdeyse neyse geldıler aksam ozur dılemeler opucukler falan ama ben cok kırıldım bu kırgınlık ıkı opucukle gecmez dedım merak etme kendımı affettırecegım dedı ıste falan fılan neyse aksam kus olarak yattık gece arkadaslar ruya gordum evımıze hırsız gırmıstı ben ruyamda kımseye ulasamıyorum evde kımse yok aglıyorum bagırıyorm falan gercektede aynısını yapmısım aglamısım uyurken bagırmısım esım uyandırmaya calısmıs zor uyandım sonra aglamaya devam ettım cok etkılenmısım tabı esım sarıldı falan ben yanındayım korkma dıye dedım ya sen olmadıgın gun boyle olsaydı ıste cok ozur dılerım bır daha senı asla yalnız bırakmayacagım cok buyuk hata ısledım farkındayım bundan sonra sen ne dersen o falan tabı ben fazla yumusamadım yumusayacagada benzemıyorum bende cıkacagım kesın tek basıma tatıle ancak o zaman ıcım sogur sanırım:))

Oh bee.. Ha şöyle be canım.. alkisalkisalkis
Ben de bir an için öyle korktum ki, eşin sarılıp öpüp özür dilemeyecek diye.. Şimdi hakikaten rahatladım.. sositososito
İçinin tam manasıyla soğuması, yani gerçek bir kısasa kısas yapmak istiyorsan eğer, kız kardeşinin evlenmesini bekle. Sen de onun eşiyle çık tatile. :içelim:
not1: evlenmesi şart değil, nişanlısı, sözlüsü falan da olabilir. :icecream:
not2: Uyarı almam umarım, amin.:Saruboceq:

Ben de bir an için öyle korktum ki, eşin sarılıp öpüp özür dilemeyecek diye.. Şimdi hakikaten rahatladım.. sositososito
İçinin tam manasıyla soğuması, yani gerçek bir kısasa kısas yapmak istiyorsan eğer, kız kardeşinin evlenmesini bekle. Sen de onun eşiyle çık tatile. :içelim:

aynen kısasa kısas tam da böyle olur...
sonucunu merak ettim acaba ne olurdu...
vereliniortak

aynen kısasa kısas tam da böyle olur...
sonucunu merak ettim acaba ne olurdu...
vereliniortak

Hımm.. Bi düşünelim bakalım, ne gibi sonuçları olabileceğini.. sempatiksalakcinni
Kız kardeş bu duruma bozulabilirdi, çünkü o çok asi bi genç baayen.. Ve çok ama çok sinirlenip, eşinin telefonlarına çıkmayabilirdi. eyvahedigeldismile
Konu sahibinin eşi ise, hanımına çok kızabilir ve küsebilirdi.
Bu durumda korkarım ki.. Konu sahibesi arkadaşımız, üzülerek söylüyorumki, eşine kendisini affettirebilmek uğruna ona (evet ne yazık ki) sarılmak ve öpmek durumunda kalabilirdi.. akannehirakannehir

Vee sarılmak+öpmek ikilisi hele üstüne bir de özür dilenir ise.. Her sorunu çözer, her hatayı affettirir.. kaydirigubbakcemile3

yoksa o kadınlar için mi geçerliydi sadece.. :uhm:

arkadaslar eşim tatilden döndü dün akşam tabi tatildeyken mesajlaşmalarımız devam ettı ıste hatalıyım özür dilerim geri dönüşü yok bunun değilmi falan tabi ben hayı dıye mesajlar attım telefon actıgındada hıc konusmadım nerdeyse neyse geldıler aksam ozur dılemeler opucukler falan ama ben cok kırıldım bu kırgınlık ıkı opucukle gecmez dedım merak etme kendımı affettırecegım dedı ıste falan fılan neyse aksam kus olarak yattık gece arkadaslar ruya gordum evımıze hırsız gırmıstı ben ruyamda kımseye ulasamıyorum evde kımse yok aglıyorum bagırıyorm falan gercektede aynısını yapmısım aglamısım uyurken bagırmısım esım uyandırmaya calısmıs zor uyandım sonra aglamaya devam ettım cok etkılenmısım tabı esım sarıldı falan ben yanındayım korkma dıye dedım ya sen olmadıgın gun boyle olsaydı ıste cok ozur dılerım bır daha senı asla yalnız bırakmayacagım cok buyuk hata ısledım farkındayım bundan sonra sen ne dersen o falan tabı ben fazla yumusamadım yumusayacagada benzemıyorum bende cıkacagım kesın tek basıma tatıle ancak o zaman ıcım sogur sanırım:))
eşin tatilden çok mutlu ve memnun dönmüşe benziyor CADIARZU
enişteyle tatile gitmek te neyin nesi.
abla gitmiyorsa,iptal eder o da gitmez..
erkek kardeş olsa sorun değil zaten de..
ben mi geri kafalıyım,insanlar mı fazla modern olmuş..
peki anne baba ne diyor enişteyle tatile gitmeye..
kardeş çok asiymiş gacım
annesini babasını dinlemeden gitmiş
ben o anne babanın yerinde olsam :delphin:

ıçinin tam manasıyla soğuması, yani gerçek bir kısasa kısas yapmak istiyorsan eğer, kız kardeşinin evlenmesini bekle. Sen de onun eşiyle çık tatile. :içelim:
plan süper tam onikiden yerimseniben
ama yapma lütfen yıllar sonra kardeşi de buraya getirtme; ablam eşimle tatile gidiyor, diye kaydirigubbakcemile3
sonra çıkamıyoruz işin içinden ohaoldumsmile

hadi kötü birşey yoktur diyelim bunu bilemeyiz de çok saçma yinede olay.eşin lise sona giden kızla tatilde ne yapacak.arkadaş olabilecek yaşta olsalar,ya da iki erkek çıkmış olsalar ne bileyim anlamı yok.zaten bencede enişte baldız tatile çıkmak hiç uygun değil.

saçma. benneyaptımki

ben olsam yıkardım ortalığı olurmu öyle şey yaw bensiz gidecek orda eğlenecek ... çok bencilce olduğunu düşünüyorum ... sonuna kadar haklısın

ben olsam yıkardım ortalığı olurmu öyle şey yaw bensiz gidecek orda eğlenecek ... çok bencilce olduğunu düşünüyorum ... sonuna kadar haklısın

haklı canım haklı
eşi de anladı zaten
biraz geç oldu,
tatile gitti geldi ama öptü sarıldı özür diledi
anladı hatasını
geçti bitti...

Erkekleirn yüzyıllardır kullandığı mucize yöntem...

ÖSÖ metodu...

(Öp+Sarıl+Özür dile..)
alkisalkisalkisalkisalkisalkis

Hadi Kız kardeşinizle gitti de
Sizi burda bırakıp gitmesi biraz abes..
Enteresan bir kocanız var , hatta sanırım aranızdaki sevgide öyle aman aman birşey değil..

Son düzenleme:
haklı canım haklı
eşi de anladı zaten
biraz geç oldu,
tatile gitti geldi ama öptü sarıldı özür diledi
anladı hatasını
geçti bitti...

Bana göre asla geçip bitmeyecek bir durum olurdu ki neyse ki kız kardeşim de eşim de böyle tipler değil...

Bu arada biz konuşup duruyoruz da konu sahibinin konu ile alakası yok hiç...

allahallah ya kardeşim şımarık ası her istediği olacak diye ben evliliğimi neden tehlikeye atayım çok saçma öyle şey olurmu arkadaşlar yapmayın ya allah aşkına.aman o küçüktür üzülmesin kırılmasın eee ben nolacam yuvam nolacak. kusura bakma arkadaşımda eşinde pekte pişkinmiş canım .öyle iki sarılıp öpmeyle geçecek bir durummu bu .sana gaz vermiş olmayayımda .kolayına affetmezdim.heralde.

zeytin cok merak ediyorum esinle kizkardesin tatile gittiklerinde nerde kalmislar.kardesin akrabandami kalmis sordunnmu.bu isin aslini ögren bence canim.öyle kolay affetmezdim bende.

arkadaşlar bende eşime sordum baldızınla ben olmadan tatile gidermisin diye ne işim var niye gideyim kızda küçük değilmişki dedi. çok sıkıldıysam ve sen gelemiyorsan tek giderim belki senin iznini alarak dedi. ama baldızımla hiç bir yere gitmem . bunda bir sorun var?

zeytin cok merak ediyorum esinle kizkardesin tatile gittiklerinde nerde kalmislar.kardesin akrabandami kalmis sordunnmu.bu isin aslini ögren bence canim.öyle kolay affetmezdim bende.

arkadaşım sordum akrabalarıma esım gıderken baldız akrabalarda kalır ben pansıyonda kalırım dıyordu ama bızımkıler bırakmamıs tabı ama esim alt katta bekar olan akrabamızla kalmıs kardesım de ust katta evlı olan akrabam var onlarda kalmıs

Back
X