bu konuda bilginiz varmı?

adiyeff

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Ağustos 2010
4.366
39
163
Konya
ben de sağlıkla ilgili konular açar oldum.görümcem 38 haftalık hamile.bugün kontrolünde doktor bebeğin bir böbreğinde büyüme var demiş.bir hafta sonra bakarız,büyüme devam ederse bebeği alırız demiş.bu ne demek oluyor.biraz araştırdım,down sendromundan falan bahsediliyor.kıza da soramadım önemli birşey değildir falan dedim..bu durumu yaşayan var mı bilgilendirirseniz sevinirim

geçmiş olsun ''hidronefroz'' hastalığını netten araştırırsan iyi olur muhtemelen bu hastalıktır benim oğlumda da vardı hamileliğimde ortaya çıkmıştı umarım öyle değildir hafife almayın ama mutlaka araştırın gerekirse başka bir doktora başvurun

teşekkürler cevap için zamanım olup bir türlü giremedim.araştırıcam hayırlısı olsun ne diyeyim

iyi günler aynısını doktor benim yeğenim için de demişti ablam renkli doppler çektirmeye gittiğinde , bir böbreğinde büyüme var ama o büyüme ya doğana kadar ya da doğumdan sonra kendi kendine geçer demişti ve öyle de oldu geçti,şimdi maşallah 2 yaşında. Bence içinizi ferah tutun çok büyük bir problem değil geçer.

bakalım o da yarın doğum yapcak bakalım ne olacak bebeğin böbreği 11 mm olmuş büyüyme göstermiş yani.bakalım hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…