• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu konuda çok tedirginim kızlar :(

rukiyem

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Ağustos 2015
139
12
98
29
Hayırlı sahurlar kızlar bi kaç gündür internette organ mafyasi diye anılan bir adam ve bir kadından bahsediliyor. Siyah giyen şişman bi adam belki çoğunuz okumussunuzdur. Bu haberi sokak sokak gezip eski yorgan pamuk fln alıyoMus Diyerek kandırıoylarmis. Benimde küçük kızım var bensiz asla biyere çıkmaz ben tekte bırakmam ama insan korkuyor ya. Insanlık olarak ne hale geldik valla gözlerimizi dört açmaliyiz. Bide bu haber gerçek mi biriniz cevaplarsa çok sevinirim. gece gece korktum ya:(

Emniyet bu olayın gerçek olmadığını itibar edilmemesi gerektiğini açıklamış

Evet onu da gördüm şimdi ama ne bilim bazı yorumlar da da denilir ki görenler olmuş bi kız hatta yorumu okuyunca şok oldum kız benim sayende kurtuldu yaziodu

Hayırlı sahurlar kızlar bi kaç gündür internette organ mafyasi diye anılan bir adam ve bir kadından bahsediliyor. Siyah giyen şişman bi adam belki çoğunuz okumussunuzdur. Bu haberi sokak sokak gezip eski yorgan pamuk fln alıyoMus Diyerek kandırıoylarmis. Benimde küçük kızım var bensiz asla biyere çıkmaz ben tekte bırakmam ama insan korkuyor ya. Insanlık olarak ne hale geldik valla gözlerimizi dört açmaliyiz. Bide bu haber gerçek mi biriniz cevaplarsa çok sevinirim. gece gece korktum ya:KK43:
emniyet gerçek dışıdır demiş ama yinede tedbirli olmak gerekir tabiki Allah tüm çocukların yardımcısı olsun inşllah

Haber gerçek veya değil fark etmez çünkü var böyle insanlar... O yüzden her zaman kendimize ve çocuklarımıza göz kulak olmalıyız...

Küçücük çocukları nasıl gözetimsiz salıveriyorlar anlamıyorum zaten. Tek tehlike organ mafyası değil ki, taciz olur, kaza olur. Daha yeni birisini uyardım, ne dediysem bahane buldu. Yok siteymiş, herkes tanıdıkmış, çok çocuk varmış. Nasıl rahat ediyorlar anlamıyorum.

bu gercek olmayabılır ama cocuklarımızı tek basına asla dısarı bırakmamalıyız.

Suriyeli yavruların Türkiye'de çekilen organlarının alındığı kanlar içindeki video doğru ama.
Nedense medyadan pek ses çıkmadı.

Eskiden televizyondan gördüklerimiz, gazetelerde okuduklarimizla yetinmek zorundaydik. Simdi elimizin altinda iternet, sosyal medya. Dogru yanlis, hersey aninda yayiliyor. Bize bu tür olaylar artti gibi geliyor, halbuki haber kaynaklarimiz cogaldi, eskiden belki daha cok vardi ama biz duymuyorduk.

Biz kendimizi bir yere kadar koruyabiliriz, Rabbim cocuklari ve kendini koruyamayanlari esirgesin.

Back
X