Bu konuda dusuncelerinizi paylasirmisiniz

oansorma

sorma ne haldeyim
Kayıtlı Üye
28 Mayıs 2015
80
23
Nisanliyim. Nisanlimin abiside nisanli. Onlarin dugunleri bu sene sonu, bizim seneye nasipse.
Kayinpederimiz 2 katli bahceli bir ev yapmis, kura cekmisler birinci kat nisanlima ikinci kat abisine dusmus. Odalar vs evlerin ici ayni. Ev apartman gibi olacak bir kapi var ve girince bizim yani birinci katin kapisi var sagdan merdivenlerde cikinca ikinci kat.
Sorun surada: Bahceli ev ve evin sagina, soluna birer kapi olacak, sagdan biz ,soldan onlar girecek(yine kurada sag taraf dsmus nisanlima) ama evin oturma odasi ve mutfagin pencereleri sol tarafa yani onlar giris yapacagi yere bakiyor boydan boya o tarafta, yani ben hep onlarin evine giren cikani gorecegim, kendi giris yaptigim yerden bir haber olacagim cunku benim giris yaptigim yerde duvarlarda hic pencere yok sadece duvar banyo ve wc o tarafta
Bende cok bozuluyorum ve bizim giris yapacagim yer karanlik ve cok dar diger taraf ise aydinlik herseyiyle daha guzel
ayni yerden giris yapalim dedim nisanlima olmaz abim ve babam razi degil diyor
siz ne dusunursunuz insallah anlatabilmisimdir durumu, bir cozum bulun lutfen arkadaslar
ben omrum boyunca onlarina bahcesini gormek zorundayim oradan giris yapmayacagim ama o tarafta yasayacagim yani insan gununu mutfak ve oturma odasinda geciriyor
ne yapabilirim
kayinpederle kendim mi konussam acaba?

İstediğin yere pencere açtır, istemediğin kapıyı kapattır pencere yap falan falan. Yerleşince yavaş yavas eşine söylersin istediğin düzeni yapar.

Tam tersi de olabilirdi kurada,bence hakkiniza razi olup evlenince evinizde ona gore duzenlemeler yaptirin.Ayrica kp konusmaniz hos olmaz sonucta kp ayarlamamis daireleri,kura cekilmis.

Nisanliyim. Nisanlimin abiside nisanli. Onlarin dugunleri bu sene sonu, bizim seneye nasipse.
Kayinpederimiz 2 katli bahceli bir ev yapmis, kura cekmisler birinci kat nisanlima ikinci kat abisine dusmus. Odalar vs evlerin ici ayni. Ev apartman gibi olacak bir kapi var ve girince bizim yani birinci katin kapisi var sagdan merdivenlerde cikinca ikinci kat.
Sorun surada: Bahceli ev ve evin sagina, soluna birer kapi olacak, sagdan biz ,soldan onlar girecek(yine kurada sag taraf dsmus nisanlima) ama evin oturma odasi ve mutfagin pencereleri sol tarafa yani onlar giris yapacagi yere bakiyor boydan boya o tarafta, yani ben hep onlarin evine giren cikani gorecegim, kendi giris yaptigim yerden bir haber olacagim cunku benim giris yaptigim yerde duvarlarda hic pencere yok sadece duvar banyo ve wc o tarafta
Bende cok bozuluyorum ve bizim giris yapacagim yer karanlik ve cok dar diger taraf ise aydinlik herseyiyle daha guzel
ayni yerden giris yapalim dedim nisanlima olmaz abim ve babam razi degil diyor
siz ne dusunursunuz insallah anlatabilmisimdir durumu, bir cozum bulun lutfen arkadaslar
ben omrum boyunca onlarina bahcesini gormek zorundayim oradan giris yapmayacagim ama o tarafta yasayacagim yani insan gununu mutfak ve oturma odasinda geciriyor
ne yapabilirim
kayinpederle kendim mi konussam acaba?

Canim bende ayni sekilde eltimle altli ustlu oturuyorum ben ustteyim bizim ev biraz daha genis asagidan girislerin biri sagdan biri soldan bizim de oyle. Eltim de boyle bi sorun yasadi k.pederim ben o kadar yaptim begenmiyosunuz falan dedi. O da oturunca esiyle pencere actirdi kapisinin o tarafa. Yani sen nisanlinla konus. Kendiniz yaptirin bence. Bakalim o ne dusunuyo bi cozum bulursunuz bence

Kayınpederime desem mi diyorum çunku o ne derse o oluyor ozaman 1 kapı olsun ve aynı yerden giriş yapın derse sorun çözülmüş olacak

Bu konudaki düşüncem başka yerden ev tutmak olur bana sormadılar heralde ev tutarken, bize düşen evi kiraya verip başka yere giderim

Siz müdahale etmeyin bence. k.baba evi yapmış kurayı çektirmis daha ne yapsın. Eşiniz ve siz ilerde kendi birikimlerinizle ev alırsınız inşallah o zaman tüm detaylara siz karar verirsiniz.Yani bir şekilde yine de soylenecekse oğlu söylesin.

neden peki

eltinle illa ki sorun olur, olmaması için kör sağır birer melek olmanız lazım

nisanlim olse Kabul etmez kiraya gitmeye halbuki bir evde yasamaya baslayinca gorecek anlayacak ama olsun kendisi gorsun madem simdiden kotu olmak istemiyorum bosver canim
ama onlarin bahcesinde yasamakta istemiyorum bu yuzden ne yapabilirim evi kirip dokmeyede razi gelmeyecekler simdi
nisanlimda istemeyecek biliyorum cunku su an yatak odasi olan odayi oturma odasi yapmamiz gerekecek benim istedigim gibi olursa, e banyoya yatak odasindan kapi var simdi nisanlim diyecek yatak odasi banyodan uzak olacak banyo dibinde oturma odasi mi olur vs vs
nasil cozum bulacagim bilemiyorum

X