Bu konuda düşüncenizi benimle paylaşırmısınız?

Öncelikle müneccim değiliz canm konuyu bilmeden gerçekten kimin haklı olduğunu anlayamayız ve yorum yapamayz..
Sonradan pişman olacağın birşeyi fevri davranarak yapmamanı öneririm. Bir de konuyu açıp nereye kayboldun Allah aşkına.. 😒

Arkadaşlar annem ve babama çok kırgınım, çok kızgınım. Kırgın olduğum konunun ne olduğunu paylaşmak istemiyorum sadece gerçekten beni yarı yolda bıraktıkları için çok ağladım, üzüldüm onlara belli etmeden. Ama okadar kırgınım ki onlarla artık konuşmak bile istemiyorum. Bu artık son oldu, çok oldu, tamamen düştüler gözümden.

İçimden gelen herşeyi onlara söylemelimiyim? Kesinlikle haklı olduğum bir konu ama yinede haklı olsamda anne baba kalbi kırmak günah diye susuyorum şu ana kadar ama içimden geçenleri yüzlerine kusmak istiyorum. Hala bir yanım onları üzmek istemiyor, günaha girmek istemiyorum, Allahın gücüne gitmesin diye susmalımıyım yoksa ne pahasına olursa olsun kendi kendime ağlayıp, sinirlenip, üzülüp kafamda hecelediğim herşeyi yüzlerine söyleyip uzaklaşmalımıyım?

Sizin düşünceniz ne bu konuda? Kesinlikle herşeyi demek istiyorum ama günaha girmekten korkuyorum. Sizce ne yapmalıyım?
İçinizden gelen her şeyi söylemeyin, yoksa ilerde "hay dilim kopaydı da böyle konuşmayaydım" diye hayıflanırsınız. Naçizane tavsiyem, onlara söylemek istediklerinizin hepsini bir kağıda yazın. Aradan 3-5 gün geçsin, nabız yoklayın. Bir bakmışsınız ki sakinleştiniz. O kağıdı okuyun, çok sivri bulduğunuz cümleleri oradan silin, ya da üstlerini çizin. Sonra gidin ailenize güzel bir üslupla "ben şöyle bir şey yaptığınızda şunu hissettim" deyin. Duygularınıza mantık da eklerseniz, çok afilli bir çatışma da yaşanmaz. E anlaşılmanız biraz da onlara bağlı. Ama keşke konuyu açsaydınız.

Söyleyeceklerinizin arkasında durabilecekseniz daha sonra pişman olmayacaksanız söyleyin

Arkadaşlar annem ve babama çok kırgınım, çok kızgınım. Kırgın olduğum konunun ne olduğunu paylaşmak istemiyorum sadece gerçekten beni yarı yolda bıraktıkları için çok ağladım, üzüldüm onlara belli etmeden. Ama okadar kırgınım ki onlarla artık konuşmak bile istemiyorum. Bu artık son oldu, çok oldu, tamamen düştüler gözümden.

İçimden gelen herşeyi onlara söylemelimiyim? Kesinlikle haklı olduğum bir konu ama yinede haklı olsamda anne baba kalbi kırmak günah diye susuyorum şu ana kadar ama içimden geçenleri yüzlerine kusmak istiyorum. Hala bir yanım onları üzmek istemiyor, günaha girmek istemiyorum, Allahın gücüne gitmesin diye susmalımıyım yoksa ne pahasına olursa olsun kendi kendime ağlayıp, sinirlenip, üzülüp kafamda hecelediğim herşeyi yüzlerine söyleyip uzaklaşmalımıyım?

Sizin düşünceniz ne bu konuda? Kesinlikle herşeyi demek istiyorum ama günaha girmekten korkuyorum. Sizce ne yapmalıyım?
Konu ne ? Bilmeden ne diyebiliriz ki. Belki de haksızsınız belki abartıyorsunuz anlatmadan bilemeyiz

Back
X