• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu konularda tecrübesizim kızlar , nasıl davranmalıyım yardım lütfen ?

Aynı şeyi bir hafta önce yaşadım. Bir arkadaşım fotoğrafımı göstermiş, o da beğenmiş ve whatsapp'tan konuşmak istediğini söyledi. Ben de arkadaşıma güvenerek kabul ettim. Başladık konuşmaya ama bir süre sonra kopukluk, ilk merhabayı karşıdan beklemeler, vs. oluşmaya başladı. Baktım böyle gitmeyecek yazmayı bıraktım. Görüşmüyoruz artık.

Huzurumu hiçbir şeye değişmem.

Evet ben de merak ettim, gelişme var mı? :))

Aynı dertten muzdaribiZ canım bende öyleyim boşver hoşlandıysa yazmalı. Bende senle aynı durumdayım şu an :) ama ben bir kez yüzyüze görüştüm. Sonrasında bir kez aradı onda da yanımda biri vardı kısa kestik sonra daha aramadıda yazmadıda. Bakalım bende yazmadım. Yolculuk yapıcaktı sorsam mı dedim nasıl geçti diye ama sormadım bilemiyorum:p
Gelişmeleri ekleyeyim o zaman kızlar :) biz buluştuk ,2. Kere buluşucaz yarın ama aramızda adı konmuş bişe yok henüz. İlk buluşmada sıkıntı yoktu ama hala aradaki iletişimsizlik tam anlamıyla çözülmedi bence, zamana bıraktım bende artık :/

Gelişmeleri ekleyeyim o zaman kızlar :) biz buluştuk ,2. Kere buluşucaz yarın ama aramızda adı konmuş bişe yok henüz. İlk buluşmada sıkıntı yoktu ama hala aradaki iletişimsizlik tam anlamıyla çözülmedi bence, zamana bıraktım bende artık :/
Senin hislerin nasıl peki? Etkiledi mi seni?

Arkadaşına sorsana, tanıştıran o sonuçta. Aracı olmuşsa o biliyordur, hakkın sonuçta.

Back
X