• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu konuma lutfen cevap yazın:(

sweety92

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Eylül 2014
474
142
48
32
Merhaba ben yeni uyeniz pek taniyan yoktur sanirim konularimda bu konuya benzer konular zaten ama bu kez acil butun kizlar toplansin yoksa sabaha kadar uyuyamacagim bu konu belki cok onemli olmayabilir ama ilk defa oldugu icin telase yaptim evliyim ve regli duzenim tikir tikir isliyorken bu ay neolduysa 6sinin aksami baslayan reglim bugunu bile bulmadi nerdeyse 1ped degistirdim 2ped nerdeyse tertemiz duruyor kafam bulandi ve neyapacagimi sasirdim bu saatte gebelik testi yaptim negatif dedi ama beyaz yerler pembe oldu bu nasil test ya diyip attim cope simdi durumum nedir acil bi durum varsa soyleyin kafam patladi bu konu yuzunden acilede gidip rezil olmak istemiyorum hic birsey yokken gelmis diye ters ters bakmalarina sinir olurum

olabiliyor bazen hormanların dengesi değişiyor bana da ara sıra olmuştur sonra düzeliyor

Tek cizgi negatof biliyorum ama ben anlamadim bu testi Allah im ya sabir ya 2tane aldim iyiki bu saatte test yapilinca pört cikan cok olmus ta bebek olcagindan emin bile degilim baska saglik problemine karsida hazir degilim
Hani ikinci çizgide siliklik falan yok yani. Allah korusun bir sağlık problemi değildir umarım.

Merhaba ben yeni uyeniz pek taniyan yoktur sanirim konularimda bu konuya benzer konular zaten ama bu kez acil butun kizlar toplansin yoksa sabaha kadar uyuyamacagim bu konu belki cok onemli olmayabilir ama ilk defa oldugu icin telase yaptim evliyim ve regli duzenim tikir tikir isliyorken bu ay neolduysa 6sinin aksami baslayan reglim bugunu bile bulmadi nerdeyse 1ped degistirdim 2ped nerdeyse tertemiz duruyor kafam bulandi ve neyapacagimi sasirdim bu saatte gebelik testi yaptim negatif dedi ama beyaz yerler pembe oldu bu nasil test ya diyip attim cope simdi durumum nedir acil bi durum varsa soyleyin kafam patladi bu konu yuzunden acilede gidip rezil olmak istemiyorum hic birsey yokken gelmis diye ters ters bakmalarina sinir olurum
Testin resmini koy bakalım

İlk defa yasadim okadar duzenliydiki simdi altust oldum bunu yasayinca delircem ya kotu biseyle karsilasirsam saglik yonunden
bence bişey çıkmaz meraklanma ama rahat edemeyeceksen dr a görün .ama evliysen ve çocuk istiyorsan kesin görün .bu konuya etkisi var dönemsel olarak

zaten bir önceki konunuzda da benzer bir şey yazmışsınız, bu konu, konu tekrarı gibi olmuş.

bence bişey çıkmaz meraklanma ama rahat edemeyeceksen dr a görün .ama evliysen ve çocuk istiyorsan kesin görün .bu konuya etkisi var dönemsel olarak
Dr a zaten gidicem nasil donemsel bir etki olabilir bilmiyorum bu konulari

Yarin sabah deniycem aksam cikmiyor diyenler olmus ne biliyim forumda yazilanlari dikkate aliyorum dogrumudur
he o konuda bilgim yok akşam mı yapılır gündüz mü ??ben olsam şimdi yapardım negatif çıksabile yarın gündüz doktora giderdim..üstüne görme vs olabiliyormuş

Toplanmiyorlar ki daha yeni uyeyim birtane derdim var zaten o da suan bu Allah kimseye dert vermesin uyku duzenimi bile oturtmustum o da kacti
ayyy sorun arama vallahi sweedy başına iş gel,r allah korusun:KK69:

Back
X