• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu konuma lutfen cevap yazın:(

ihtimaller
-gebelik olabilir
-iltihap olabilir
-kist olabilir
-mevsim geçi,şi olabilir
olabilir de olabilir yani öbür ay devam ederse ,(gebelik değilse şayet)gidilebilir doktora..yoksa aceleye lüzum yok..

Merhaba ben yeni uyeniz pek taniyan yoktur sanirim konularimda bu konuya benzer konular zaten ama bu kez acil butun kizlar toplansin yoksa sabaha kadar uyuyamacagim bu konu belki cok onemli olmayabilir ama ilk defa oldugu icin telase yaptim evliyim ve regli duzenim tikir tikir isliyorken bu ay neolduysa 6sinin aksami baslayan reglim bugunu bile bulmadi nerdeyse 1ped degistirdim 2ped nerdeyse tertemiz duruyor kafam bulandi ve neyapacagimi sasirdim bu saatte gebelik testi yaptim negatif dedi ama beyaz yerler pembe oldu bu nasil test ya diyip attim cope simdi durumum nedir acil bi durum varsa soyleyin kafam patladi bu konu yuzunden acilede gidip rezil olmak istemiyorum hic birsey yokken gelmis diye ters ters bakmalarina sinir olurum
Tekrar test yapin. Kanda b-hcg baktirin

Cok telaslanmalisin sakin ol bu kadar telaslanacak bisey yok. Hormonlarin dengesi birçok durumdan bozulabilir. Buna stres uzuntu veya mutluluk da dahil. Acile gidecek kadar onemli bisey yoktur boyle telaslanarak kendine daha cok zarar verirsin. Yarin bi doktora gider icini rahatlatirsin zaten.

Back
X