Bu konuya bir başlık bulamadım başlığıda siz koyun

Valla milletin kafada genelde elti eltiyi istemez mantığı var ya, k.v. lerde bence senin veya eltininde o kafada olcağınızı zannedip şimdiden bi kıyas içine bence yüklemeye çalışmış bence umursamaz ol, sen kendinden emin dur. Her insanın yapısı farklıdır sen sensin, o o, milletede fırsat verdirme

Eltimi umursamiyormus gibi gorunmek istiyorum demissiniz ama buraya konu acacak kadar umursuyorsaniz bunu saklamaniz mumkun degil.
En azindan kiyaslamaya girmeyin, o sicak ben sogugum, o şöyle ben böyleyim diye kendinizi doldurmayin, kiza da kendinize de eziyet etmeyin
Ben niye kıza eziyet edeyim siz iyimisiniz oda benim gibi ailesinin ana babasının evladı evimiz işimiz şehrimiz bile ayrı ne eziyetinden bahsediyorsunuz ben aksine kimse zarar görmesin yanlış anlaşılmalar olmasın diye nasıl davranmalıyım diyorum yorum yapmak için yorum yapmayın lütfen ayrıca kıyas yapmadım sadece kişiliklerimiz farklı onu belirttim

Kızlar ne kadar saçma yorumlarda bulunuyosunuz böyle. Yok kıskanç bilmen ne. Arkadaşımız kıskansam söylerim diyo. Benimde başımdan ona benzer olaylar geçti arkadaşı anlayabiliyorum. Mesela benimde eltim benden sonra evlendi herşeyi mükemmel bi şekilde oldu direk evine taşındı özene bezene yapıldı. Ben kayınvalidemle yaşadım 4 sene daha evime geçeli 1 sene oldu. Eltimde evleneli 1 sene oldu. Onlar evlenmeden 2 ay önce falan geçmiştim evime.Ne onu ne bunu hiç bi şekilde kıskançlığım olmadı ama tek bi konuda oldu. Bunu hatta eltimin yüzünede söyledim. O da ne biliyomusunuz. Düğünü herşeyi normal bi şekilde oldu isteme söz nişan vs. Bende onlar olmadı çünkü ben kaçmıştım. Düğünüm oldu haklarını yiyemem bizimkilerin ama düğünümde babam yoktu ailem konusmadı kimse gelmedi ailemden. Eltimin düğünü olduğu zaman o anlarda hep durumun içinde olduğumdan sürekli aklıma gelirdi benim bunları yaşamayışım ve öyle oluşunu kıskandım. Onun niye güzel oldu herşeyi diye değil tabiki. Canım sanada şunu söyleyim T Thes ise saff Ben daima kardeşim olarak gördüm ilk başından beri eltimi bizimkiler pek bilmezdi neyin nasıl yapılacağını bizde kaçtığımızdan, eşim 2 erkek kardeş sadece.Bende sürekli kendime nasıl yapılmasını istediysem sürekli onlara yol gösterdim şunu yapalım şöyle yapalım falan diye. Hep kardeşce yaklaştım kavga ederlerdi kaynım ve eltim ben barıştırırdım.Sürekli benim evimde yemeğe çağırırdım ki yanyana gelebilsinler diye annesi dışarda pek izin vermezdi. İstemeden önce istemeden sonra düğün zamanına kadar sürekli bi ablanın ne yapması gerekiyosa öz bi abladan eksiksiz herşeyi yaptım düşünün o derece. Annesine varıncaya kadar evimde ağarladım. Tabi ne oldu düğün kına günü hiç yokmuşum gibi muamele gördüm umursamaz tavırlar yüze bakmamalar konuşmamalar... Sürekli çevrem uyardıyordu çok yüz veriyosun çok ilgileniyosun diye bense iyi niyetliliğimden duymuyodumda pek çevremdekileri... Şuan ne oluyo peki ondan 5 yaş büyüğüm abla diye hitap ediyo eltim bana.bi çok şey yaşadık ne bileyim anlatmaya yetmez sanırım annesi yüzünden olsun kendisi olsun... yine konuşuyoruz ediyoruz ama ne bileyim yapcak bişey yok eden kendine eder. Kötülüğe iyilikle karşılık vermek var bizim dinimizde.. ömür boyu yüzyüze bakacaz. İlla benimde bi kopma noktam olur ama. Dicem o ki sen eğer yapabiliyosan araya mesafe koy. İşte ben onu yapamıyorum. İnsanlar iki yüzüme gülünce kendim gibi sandığımdan unutuveriyorum bana yaptıkları herşeyi.. DEDİĞİM GİBİ MESAFE KOYMAYA ÇALIŞ ELTİNE.

Kp ziftin pekini yesin o ayri konu da
Elti konusunda biraz abartmiyor musunuz? Sanki kiskaniyorsunuz gibi gibi gibi

Kayninizin sevgilisine diyeyim simdilik neden bu kadar takildiniz ki.
Size ne hic 1 yorum yapmaniza gerek yok.tatli dillidir kendini sevdirir ki esi olacak insanin ailesi var karsisinda.her bireyin tutumu farkli.
Siz kislaniyorsunuz

Karışırsın karışıyo derler... karışmazsın hiç bişeye kıskanıyo derler canım. Derler de derler. Yaşadım gördüm biliyorum. Kimin ne dediğini hiç umursama. İçinden geldiği gibi davran. Nasıl davranılması gerekiyosa öyle davran. Ne eksik ne fazlası. Anladın mı beni?

Ben niye kıza eziyet edeyim siz iyimisiniz oda benim gibi ailesinin ana babasının evladı evimiz işimiz şehrimiz bile ayrı ne eziyetinden bahsediyorsunuz ben aksine kimse zarar görmesin yanlış anlaşılmalar olmasın diye nasıl davranmalıyım diyorum yorum yapmak için yorum yapmayın lütfen ayrıca kıyas yapmadım sadece kişiliklerimiz farklı onu belirttim

Hmmm yorum yapmak icin yorum yapmayalim peki ne icin yapalim? Isterseniz siz bir sablon olusturun biz ordan copy paste yapalim ne dersiniz?
Şurda tek yorumda bile yarattığınız izlenim kendinizi eltinizle kiyasladiginiz ve simdiden onyargili yaklastiginiz yonundeyken butun aileye aksi bir izlenim birakmaniz imkansiz ama ille de kiskanmiyormus gibi görünmemek istiyorsanız bikaç seans oyunculuk dersi alabilirsiniz.

Pilav konusunda ayıp etmiş ama baya dert arıyorsunuz kendinize. Size kötü niyetle denmemiş çoğu şey bu bariz ortada ama nefret etmeye yer arıyorsunuz

Karışırsın karışıyo derler... karışmazsın hiç bişeye kıskanıyo derler canım. Derler de derler. Yaşadım gördüm biliyorum. Kimin ne dediğini hiç umursama. İçinden geldiği gibi davran. Nasıl davranılması gerekiyosa öyle davran. Ne eksik ne fazlası. Anladın mı beni?
Anladım canım çok iyi anladım size çok teşekkür ederim gereken fikri verdiniz başka fikre ihtiyacım kalmadı zaten fikir verende yok sadece eleştiri var o yüzden Mune Mune rica etsem konumu kapatır mısın

Ne alakası var kıskanmakla. Arkadaşı çok iyi anlayabiliyorum ben benim başımada ona benzer şeyler geldi. İnsan kendini bi tuhaf hissediyo sürekli teselli çabaları gösteriyolar. Başına gelmeyen bilemez.
Basima gelmesi gerekmez empati yapma yetenegim var cok sukur.Konu sahibinin yazdiklarindan anladigim bu..herkese kulak tikamayi ogrenirse mutlu olur.Ama icinde minicik bir kiskanclik hissi bile varsa bu zor.

Bu arada hepiniz kıpkı kayınvalidem gibi oldunuz zorla kıskandırmaya çalışıyorsunuz ama ben kıskanmıyorum kıskanmak benim doğamda yok keşke yargılamak yerine anlamaya çalışsanız

Back
X