• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bu konuyla başa çıkamıyorum neden acaba kızlar ne yapmam lazım

benim görümcelerde öyle
hadi biri bekar okuldan gelip dershaneye gidiyor ona amenna ama digeri evliydi şimdi boşandı
kvde kalıyor
ne zaman yemek yendi sofra toplanmaya yakın
oglunu alıp odasına kaçardı
sofra toplayıp bulaşık yıkanana kadar ortaya çıkmaz hiç ses etmedim
bi iki kere eşimi mutfaga çagırdım
ocagı bi yak babana kahve koyacam diye
baktı mutfakta kimse yok
hemen çagırdı kardeşini
sende aynısını yap cnm
politik ol
yada mutfaga bişey için kp çagır
senin tek başına bulaşık topladıgını görümce kızlarını uyarırı diye düşünüyorum
bana gelecek olursak şimdi ben mutfaga girmeden büyük görümce girer:1:hatta sen bırak ben toplarım der:52:
kv gelince valla içinden gelmiyorsa kızım mızım demesin
içinden gelmeyerek derse bi anlamı kalmaz zaten
bırak takma sen zaten onun kızı degil annenin kızısın:34:
kendini görümcelerinle bir tutma onlar kv kızı çünkü
sen gelinsin aklından bunu çıkarma
damada gelince kv damatla iyi geçinmek zorunda nedenmi kızı ona emanet çünkü:34::34:
uzun yazdım ama inş.okursun

cnm bence kvalidenin annen gibi davranmasını bekleme. çünkü senin annen değil kızlarının annesi. hep öyle olacak. bende yıllardır annem gibi olmasını bekledim ama üzülen ben oldum kvalide hep resmi 10 yıldır ama kendi çocuklarına pervane.kabullendim daha huzurluyum şimdi :)

haaa onun ikilemlerine göre davranma sende resmi olki senden fazla isteği olmasın

İkincisi sana yardım etmeleri gerekir. hemde çocuğun var. eğerki kendileri akıl edemiyorlarsa sen yardıma çağır. cnm pilavı veya salatayı yaparmısın veya sofrayı kurarmısın bebeğin altını değişeceğim(mama vereceğim, huysuzlandı bi bakıyım bebeğe, karnım ağrıyo tuvalete gidicem vs) deyip uzaklaş mutfaktan. olmadımı?

B planına geç: mutfakta iş yaparken o kadar ağır yapki dayanamayıp yardıma gelsinler. bir yemeği 3 saatte çıkartama mesela yavaş yavaş sindire sindire:))))))))) kvalide ne yaptın kızım hazırlanmadımı derse anneciğim tek başıma yetişmiyor elimden geleni yapıyorum görüyosun dersin :)

c planı yine olmadımı? başım çok ağrıyor anne kusura bakmayın. biraz uzanmazsam bayılacağım şimdi der ve odana çekilirsin. kendi hizmetlerini kendileri yapsınlar. uyuz oldum görümcenlere

sorma gitsin uyuzlar ama suç analarında demiyorki bir el at kızım ama zaten kendi işlerinide anası görürü keyfi olursa kendisi yapar öleymiş huyu babası dedi .:37:
ikincisi aşşağıda yiyoruz yemeği bazen benimkatımdaki mutfakta bazende yukarda onların orda ama ikisinde de genelde annesi yıkar anca keyfi gelirse dediğim gibi bi garip walla bende anlamadım desem bana yardım edermisin dye bi dert demesem bi dert iyice kafayı yedim yani. ama şöleki genelde zaten yemekleri hep kvdem yapar çok nadirdir bende arada yapıyorum tabide genelde yemek işi onda yani.o yüzden kızlarına da demez zaten gel yardım et dye. arada işte bazen kızı istisna salatayı yapar oda bi abartırlar aman çok güzel salata yapar aman çok ii salata yapar dye:9: neyse böle işte :)

benim görümcelerde öyle
hadi biri bekar okuldan gelip dershaneye gidiyor ona amenna ama digeri evliydi şimdi boşandı
kvde kalıyor
ne zaman yemek yendi sofra toplanmaya yakın
oglunu alıp odasına kaçardı
sofra toplayıp bulaşık yıkanana kadar ortaya çıkmaz hiç ses etmedim
bi iki kere eşimi mutfaga çagırdım
ocagı bi yak babana kahve koyacam diye
baktı mutfakta kimse yok
hemen çagırdı kardeşini
sende aynısını yap cnm
politik ol
yada mutfaga bişey için kp çagır
senin tek başına bulaşık topladıgını görümce kızlarını uyarırı diye düşünüyorum
bana gelecek olursak şimdi ben mutfaga girmeden büyük görümce girer:1:hatta sen bırak ben toplarım der:52:
kv gelince valla içinden gelmiyorsa kızım mızım demesin
içinden gelmeyerek derse bi anlamı kalmaz zaten
bırak takma sen zaten onun kızı degil annenin kızısın:34:
kendini görümcelerinle bir tutma onlar kv kızı çünkü
sen gelinsin aklından bunu çıkarma
damada gelince kv damatla iyi geçinmek zorunda nedenmi kızı ona emanet çünkü:34::34:
uzun yazdım ama inş.okursun

cnm çok güzel yazmışsın fakat benim eşim asla düşünmez aklına gelmez bile gelsin çağırsın ki zaten kızlarına asla laf ettirmez yani kavınvalidem.neyse eşimle kötü olmadan onu bu işi halletmem lazım ki geçende gine konuştum eşime kardeşiyle ilgili hehe dedi gene unuttu sanırım pek sölemeye niyetli değil anasındanmı korkar ne :9:
ama ben artık böle güzelce kibar dille nazik bir şekilde uyarıcam yada sölecem yemek bitiminde cnm bana bılaşıkta yardım edermisin dye bakalım ne olcak anası kesin der aman boşver ben sonra yıkar yada mak. doldururum.dye :9:

kızlar dün eşimle konuştum dedim böle böle kardeşn okulu bitip eve yerleşcek ozman desem yemek bitiminde bılaşığa yardım edermisin dye kızarmısın dedim oda neden kızayım o onun görevi bi mutfsğız felan dedi çok hoşuma gitti doğrusu en azından benim yanımda oldu bana hak verdi hiç yoktan üstümdeki yük kalktı sizce nasıl olmuş:52:

slmlar yeniden bugün akşam üstü birlikte yemek yiyoz annemde var eşimde yanımızda birden annem takıldı eşime dedi yurt dışına çıkıyorda bize bi hediye getirmiyormiyormdye gülerek annesine yada bana felan neyse kvde de aman ondan bişey istemiyorum ben kardeşinin işini görseydi yeterdi felan dedi. sonra annemde nasıl felan dedi oda anladı o felan dedi sen merak etme dye .okuyan görümcem varya ona para göndercekti onu dyor işte neyse.

sonra eşimde pek oralı olmadı ya unuttum felan dedi.bende dayanamadım dedim cnm sen neden para göndermiyorsun kardeşine bak annen üzülüyor felan yaptım ihmal etme mühim şeyler bunlar dedim.karşılık vermezsem ölürdüm yani sizce iyimi yaptım kötümü?:52:

Back
X