cnm bence kvalidenin annen gibi davranmasını bekleme. çünkü senin annen değil kızlarının annesi. hep öyle olacak. bende yıllardır annem gibi olmasını bekledim ama üzülen ben oldum kvalide hep resmi 10 yıldır ama kendi çocuklarına pervane.kabullendim daha huzurluyum şimdi :)
haaa onun ikilemlerine göre davranma sende resmi olki senden fazla isteği olmasın
İkincisi sana yardım etmeleri gerekir. hemde çocuğun var. eğerki kendileri akıl edemiyorlarsa sen yardıma çağır. cnm pilavı veya salatayı yaparmısın veya sofrayı kurarmısın bebeğin altını değişeceğim(mama vereceğim, huysuzlandı bi bakıyım bebeğe, karnım ağrıyo tuvalete gidicem vs) deyip uzaklaş mutfaktan. olmadımı?
B planına geç: mutfakta iş yaparken o kadar ağır yapki dayanamayıp yardıma gelsinler. bir yemeği 3 saatte çıkartama mesela yavaş yavaş sindire sindire:))))))))) kvalide ne yaptın kızım hazırlanmadımı derse anneciğim tek başıma yetişmiyor elimden geleni yapıyorum görüyosun dersin :)
c planı yine olmadımı? başım çok ağrıyor anne kusura bakmayın. biraz uzanmazsam bayılacağım şimdi der ve odana çekilirsin. kendi hizmetlerini kendileri yapsınlar. uyuz oldum görümcenlere