Bu konuyu çok takıntı yaptım

Lykiat

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Mart 2015
26
3
31
Herkese merhabalar . Benim bi problemim var bende kasinti ve asiri derecede akinti var. Kasidimda pembemsi bi kan gordum korku ve panik yaptim yil 2014 tu devlet hastanesinden randevu aldim gittim doktor a durumumu anlattim bakti hic bir sorunun yok dedi bende o pskilojiyle saglam mi dedim saglam saglam dedi sorun yok dedi . gecenlerde yine bu konu aklima takildi devlet hastanesinden randevu aldim gittim bakamiyoruz yasal degil denildi ozell hastaneden randevu aldim gittim onlarda bakamiyoruz dediler bu durumda aklimdaki takintiyla yasiyorum gun icinde surekli aklimda 2014 te doktora gidiyorum bakiyor 1 yil sonra gidiyorum boyle bi uygulama yok deniliyor . o zaman doktor baktiginda nasil bakabildi yada oylesinemi bakti hep aklimi kurcaliyor yakinda sozlenicem kimseyle hic bisey yasamamisim ama hep aklimda bu dusunce kurtulamiyorum bir turlu yardimci olurmusunuz bana lutfen yadirgamayin ..

ben senin sorununu anlamadım ki..
bekarsan ARTIK jinekolojik muayene (çok acil durum olmadığı sürece) "yasak" diye biliyorum ben. bu yüzden sana bekaret kontrolü yapmıyoruz demişlerdir. ki zaten sen de ilk kafan karıştığında gidip baktırmışsın. sana "sağlam" demişler. sonra da herhangi bişey yaşamadın. yani yerinde duruyo.
ee daha ne takıldı aklına ?

ben senin sorununu anlamadım ki..
bekarsan ARTIK jinekolojik muayene (çok acil durum olmadığı sürece) "yasak" diye biliyorum ben. bu yüzden sana bekaret kontrolü yapmıyoruz demişlerdir. ki zaten sen de ilk kafan karıştığında gidip baktırmışsın. sana "sağlam" demişler. sonra da herhangi bişey yaşamadın. yani yerinde duruyo.
ee daha ne takıldı aklına ?

Biraz karmasik yazmisim sanirim kusura bakmayin . soyle ki devlet hastanelerinde boyle bi uygulama yok deniliyor ilk gittigimdede doktor bakalim diyor bakiyor ve saglam sorun yok diyor bu sene tekrar gittigimde boyle bu uygulama yok diyorlar acaba doktor nasil bakti o gun boyle bi uygulama yoksa . Aklima takilanda acaba doktorun yanilmis olma ihtimali varmi diye dusunduruyo diyorum doktor hatta operator doktor diyorum kendi kendime sonra aklima peki o kan nerden geldi diyorum tekrar basa donuyorum nasil bi takintidir bu boyle cozemedim gitti cok kotu bir sey :KK43:

soyle ki devlet hastanelerinde boyle bi uygulama yok deniliyor
evet artık böyle bi uygulama yok. mesela ben mayıs 2014 te evlendim 7buçuk aylık hamileyim ve henüz hala jinekolojik muayene olmadım. yani amiyane tabirle alttan muayene olmadım. kaldı ki sen bekarsın. bu yasak artık devlette. özelde uygulama nasıldır bilmiyorum. onlar bakarlar ama sen o bakan doktoru yarın bir gün gidip şikayet ettiğinde sen haklı çıkarsın o yüzden alttan mayene yapmıyorlar.
ikincisi de, o zar öyle kaşımayla gidicek bişey değil canım. tahriş olmuştur , için rahat olsun yani.. bi de ilk gittiğinde madem uzman doktor kontrolünü yapmış ve sağlam demiş, için rahat olsun..

evet artık böyle bi uygulama yok. mesela ben mayıs 2014 te evlendim 7buçuk aylık hamileyim ve henüz hala jinekolojik muayene olmadım. yani amiyane tabirle alttan muayene olmadım. kaldı ki sen bekarsın. bu yasak artık devlette. özelde uygulama nasıldır bilmiyorum. onlar bakarlar ama sen o bakan doktoru yarın bir gün gidip şikayet ettiğinde sen haklı çıkarsın o yüzden alttan mayene yapmıyorlar.
ikincisi de, o zar öyle kaşımayla gidicek bişey değil canım. tahriş olmuştur , için rahat olsun yani.. bi de ilk gittiğinde madem uzman doktor kontrolünü yapmış ve sağlam demiş, için rahat olsun..[/QQUOTE

Çok tesekkur ediyorum bilgilendirmeniz icin inanin kendi kendime icim icimi yiyor internette okudum bir suru bilgi var ama insan iste beyni oyun oynuyor bununda farkindayim bende mantar var bide doktordan bilgi amacli sordum penisin vajinaya girmesi gerekiyor dedi bunuda biliyorum iste ama beyin cok kotu aklini karistiriyo insanin bu pskikoljiyle acip kendi bakayim dedim bisey anlamadim acikcasi doktorlarda bosuna uzman olmuyormus demekki . neyse bu dusunceyi aklimdan atacagim insallah sizede cok tesekkur ediyorum bebeginizide allah anali babali buyutsun insallah allah sag saglim
dogmasini nasip etsin :)

amin. teşekkürler.

X