Kizlar ben mi abartiyorum ? Nisanlim 25 yasinda ve biri 3 digeri 5 yas buyuk iki ablasi var. Nisanlimin kendi yasit arkadaslari var ama ablalarinin arkadaslariyla da samimi (kiz erkek farketmiyor). Evli cift olanlarla sorunum yok ama bi tanesi bekar nisanlimdan 4-5 yas buyuk ve benden once hayatinin her alanina burnunu sokmus beraber topluca tatiller gezmelere gitmeler falan. Ben daha yeni sozluyken kiz gozumun onunde nisanlima el sakasi yapti bende o gunden sonra o kizdan nefret ettim. Kiz, ablasinin arkadasi oldugu icin cok nadir goruyoruz ama ben musade etsem hayatimizin icine giricek. Bide nisanlim daha ilk baslarda o kiz ve bi kac kisi ablasindayken ablasinda yatili kalmak istedi ben kavga cikardim vazgecip kendi evine gitmisti ,nisanlim benden once biraz rahat yasamis boyle seyler ona ters gelmiyor ama tabi bunun ustunden 9 ay gecti. Daha sonralari itiraf etti bende onu sevmiyorum itici geliyo falan dedi hatta ben o kizin konusunu acinca cok sinirlenip bela okuyo kiza yeter kapat konuyu diye. Aralarinda bisey gecmedigine eminim ablalari o kizin nisanlima ablalik yaptigini soyluyor. Aradaki yas farki az, o kizi hayatimizdan uzak tutmaya devam mi etmeliyim ?
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi