Bu konuyu dusunmekten deli olucam

Bu kiz onlarin ne ailesiden ne sulalesinden sadece arkadas kan bagi yok. Ablasinin evi 1 oda 1 salon. Sonuc itibariyle orada kalan misafir ayni odada yatmak durumunda. Ben buna ses cikartmiycak kadar genis degilim

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ama onlar bunu sorun etmiyor... zaten kilit nokta da bu.
Ablasi gerekirse arkadasini koynuna alirdi yine kalirlardi...
Genislik algimiz farkli, bence sizin sınırlariniz genis.
Nisanli sorun ediyorsa sizin icin baska yerde kalirdi. Baskalarinin misafirine karismak bana gore degil maalesef ve hos karsilamam.
Yine de anlayisli bir gorumceniz varmis.

Ama onlar bunu sorun etmiyor... zaten kilit nokta da bu.
Ablasi gerekirse arkadasini koynuna alirdi yine kalirlardi...
Genislik algimiz farkli, bence sizin sınırlariniz genis.
Nisanli sorun ediyorsa sizin icin baska yerde kalirdi. Baskalarinin misafirine karismak bana gore degil maalesef ve hos karsilamam.
Yine de anlayisli bir gorumceniz varmis.

Evet sorun etmiyolar cunku bu onlara ters gelmiyo, yetistirilme tarzi diyelim biz buna. Beni aile icine aldilarsa benimde bazi konularda soz soyleme hakkina sahip oldugumu bilmeliler. Normal misafirine tabiki karisamam ben kimim ama soz konusu hayatimi birlestirecegim insansa orda bi durmalari lazim. Dediginiz gibi evet su donemde bana karsi anlayislilar umarim ilerisi icinde boyle devam eder

ya ben acıkcası abarttığınızı düşünüyorum benim de evim bi oda kardeşim arkadaslarım hep bir kalırız kimse o gözle bakmaz ya o kadar da değil sıkboğaz ettikçe eşeğin aklına karpuz kabuğu oluyo bos ere yıpratmayın ilişkinizi normal bence :)

Neden arkadaşlarından ayırıyosun ki onu sevgilisi var diye hiçbir kızla arkadaşlık etmeyecek mi?

o kızla ilgili çok şey söylediysen sıkılmış belki o yüzdende bela okumuş olabilir ama sen yinede uzak tut o kızı nolur nolmaz

Kizlar ben mi abartiyorum ? Nisanlim 25 yasinda ve biri 3 digeri 5 yas buyuk iki ablasi var. Nisanlimin kendi yasit arkadaslari var ama ablalarinin arkadaslariyla da samimi (kiz erkek farketmiyor). Evli cift olanlarla sorunum yok ama bi tanesi bekar nisanlimdan 4-5 yas buyuk ve benden once hayatinin her alanina burnunu sokmus beraber topluca tatiller gezmelere gitmeler falan. Ben daha yeni sozluyken kiz gozumun onunde nisanlima el sakasi yapti bende o gunden sonra o kizdan nefret ettim. Kiz, ablasinin arkadasi oldugu icin cok nadir goruyoruz ama ben musade etsem hayatimizin icine giricek. Bide nisanlim daha ilk baslarda o kiz ve bi kac kisi ablasindayken ablasinda yatili kalmak istedi ben kavga cikardim vazgecip kendi evine gitmisti ,nisanlim benden once biraz rahat yasamis boyle seyler ona ters gelmiyor ama tabi bunun ustunden 9 ay gecti. Daha sonralari itiraf etti bende onu sevmiyorum itici geliyo falan dedi hatta ben o kizin konusunu acinca cok sinirlenip bela okuyo kiza yeter kapat konuyu diye. Aralarinda bisey gecmedigine eminim ablalari o kizin nisanlima ablalik yaptigini soyluyor. Aradaki yas farki az, o kizi hayatimizdan uzak tutmaya devam mi etmeliyim ?

bela işi düşündüürdü beni. bi gelişme var mı

O kızla ilgili artık konuşma pnun yerine genel olarak artık nişamlı olduğunuzu her ikinizinde nişanlı gibi davranmanız gerektiğini gittiğiniz, kaldığınız yerlere görüştüğünüz kişilere dikkat etmeniz gerektiğini söyleyin

Kizlar ben mi abartiyorum ? Nisanlim 25 yasinda ve biri 3 digeri 5 yas buyuk iki ablasi var. Nisanlimin kendi yasit arkadaslari var ama ablalarinin arkadaslariyla da samimi (kiz erkek farketmiyor). Evli cift olanlarla sorunum yok ama bi tanesi bekar nisanlimdan 4-5 yas buyuk ve benden once hayatinin her alanina burnunu sokmus beraber topluca tatiller gezmelere gitmeler falan. Ben daha yeni sozluyken kiz gozumun onunde nisanlima el sakasi yapti bende o gunden sonra o kizdan nefret ettim. Kiz, ablasinin arkadasi oldugu icin cok nadir goruyoruz ama ben musade etsem hayatimizin icine giricek. Bide nisanlim daha ilk baslarda o kiz ve bi kac kisi ablasindayken ablasinda yatili kalmak istedi ben kavga cikardim vazgecip kendi evine gitmisti ,nisanlim benden once biraz rahat yasamis boyle seyler ona ters gelmiyor ama tabi bunun ustunden 9 ay gecti. Daha sonralari itiraf etti bende onu sevmiyorum itici geliyo falan dedi hatta ben o kizin konusunu acinca cok sinirlenip bela okuyo kiza yeter kapat konuyu diye. Aralarinda bisey gecmedigine eminim ablalari o kizin nisanlima ablalik yaptigini soyluyor. Aradaki yas farki az, o kizi hayatimizdan uzak tutmaya devam mi etmeliyim ?

Nişanlınızın hareketleri çok itici geldi.Bu ne rahatlık.Bende sizin yerinizde olsam şüphelenirdim.Tabiki hayatınıza sokmayın o kişiyi.

Benim eski 3yıllık sevgilim le en yakın arkadaşım. 3muz gayet iyidik. Sonra bunlar bazı sebepler den dolayı kavga ettiler beni arkadaşımla küstürdu birbirlerine lanet okudular düşmandılar resmen. Şimdi sevgililer:) böyle örnekler de var canın temkinli ol sen yine de uzak tutmaya çalış

aaa bu konudan daha ilginç mis sen nasil ogrendin sevgili olduklarını ?

nişanlınının bela okuması gerçekten beni de düşündürdü daha önce bi şey yaşamış olabilirler mi diye. Ayrıca bundan sonra ne yapacagın konusuna gelince kesinlikle uzak tut o kadını hayatınızdan hatta def et

aaa bu konudan daha ilginç mis sen nasil ogrendin sevgili olduklarını ?

arkadaşım kendi söyledi. başkasından duyma ilk benden duy gibisinden. bende allah mutlu mesut etsin dedim :) artık sevmediğim için canımı acıtmadı aman benden uzak olsunlar da.

madem o da hoşlanmıyo senin bişey yapmana gerek yok uzak tutsun bi zahmet....

Bu kadar kiskanclik bunyeye zarar. Bence kiskancliginizi torpuleyin. Sizi inandirmak icin elalemin arkasindan bela okumasi ayri bir fiyasko. Karakter sahibi adam, sevgilisi var diye ezelden beri tanidigi insanlarla iliskisini kesmez benim gozumde. Hele de ispat edecem diye yuzune baktigi insana bela okumaz. Sizin kiskancliginiza oyuncak olmus. Ama bu bela bugun baskasina ediliyorsa, yarin da size edilir, soyleyeyim. Anlasilan erkek arkadasiniz boyle birisi. :KK14:

Ablasi da fazla anlayisliymis, takdir ettim. Her insan kardesinin evinde kalmasina karisan sevgiliyi hos gormez yani, orda durmaniz gerektigi yeri bilmemissiniz, bildirmemisler de. Bu anlayisa fazla guvenmeyin, yarin birgun tepkilerini alirsiniz yani. Sanki kiz arkadasin koynunda yatiracakmis adami gibi kavga cikarmalar filan... Nahos ve insani zan altinda birakan seyler bunlar. Sevgiliniz simdiden kontrolu kaybetmeye baslamis bela okuyarak. Bu kadar kiskancliga bir yere kadar tahammul gosterilir, haberiniz olsun.

Bu kadar kiskanclik bunyeye zarar. Bence kiskancliginizi torpuleyin. Sizi inandirmak icin elalemin arkasindan bela okumasi ayri bir fiyasko. Karakter sahibi adam, sevgilisi var diye ezelden beri tanidigi insanlarla iliskisini kesmez benim gozumde. Hele de ispat edecem diye yuzune baktigi insana bela okumaz. Sizin kiskancliginiza oyuncak olmus. Ama bu bela bugun baskasina ediliyorsa, yarin da size edilir, soyleyeyim. Anlasilan erkek arkadasiniz boyle birisi. :KK14:

Ablasi da fazla anlayisliymis, takdir ettim. Her insan kardesinin evinde kalmasina karisan sevgiliyi hos gormez yani, orda durmaniz gerektigi yeri bilmemissiniz, bildirmemisler de. Bu anlayisa fazla guvenmeyin, yarin birgun tepkilerini alirsiniz yani. Sanki kiz arkadasin koynunda yatiracakmis adami gibi kavga cikarmalar filan... Nahos ve insani zan altinda birakan seyler bunlar. Sevgiliniz simdiden kontrolu kaybetmeye baslamis bela okuyarak. Bu kadar kiskancliga bir yere kadar tahammul gosterilir, haberiniz olsun.
Evleneli 10 ay oldu canim bu konunun uzerinden de tam 1 sene gecti. O kiz hayatimizfan defoldu gitti bir daha konusu acilmadi. Eger esim icin onemli biri olsaydi suan buraya hala vazgecmedi diye yazardim demekki onemsizmis.

Back
X