• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bu konuyu uzun zamandır düşünüyorum ama hala çözüm bulamadım

mutluolmak

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Mart 2011
477
2
96
Konya
Herkese merhaba;
Uluslararası ilişkiler bölümü mezunuyum.Bu sene mezun oldum fakat ne yapacağımı bilmiyorum.KPSS diye herkesin dediği birşeyi ben de diyorum öylesine.Çünkü amacım yok.Şan dersi alacaktım hocayı da ayarladım ama o da b*k çıktı.(Şan:ses eğitimiyle alaklaı bir ders güzel ve doğru bir şekilde şarkı söyleyebilmek için) bana cinsellikle ilgili şeyler anlattı (dersimizle hiç alakası yok ama kendisi açtı konuyu)Şimdi benim asıl ilerlemek istediğim alan müzik ama bu zaman kadar bunun profesyonel bir şekildde eğitimini almadım ve bu eğitim için de para gerekiyor.Bu sene kendimi sıkarsam şan alabilirim.(maddi olarak)İşin şöyle bir garabeti var.ben kpssyi kazanıp atandım paramı kazanacağım ama müzikle uğraşacak fazla bir zamanım olmayacak.(çünkü sabah çıkıp işten akşam döneceğim ve yorguno lacağım ne ara müzikle uğraşacağım)Şimdi müzikle uğraşacak bol vaktim var fakat uğraşırsam kpss'yi sallantıya bırakmış olurum.off kafam karışık çok karışık.Müzikten para kazanacaksam niye kpss için çalışayım tüm vaktimi müziğe veririm o tarafımı güçlendiririm diyorum müzikte de hani öyle bilgim yok.Kendi çapımda şarkı söyleyen bir insanım.Şan deidiimiz şey de yıllarca süren bişey öyle 2-3 ay şan alayım hop şarkı söyleyeyim diye birşey yok.Sürekli eğitimini alacaksın.Kafam karışık.

Son düzenleme:
bu konu hakkında düşünürken ciddi 1 yılımı kaybettim.Bu senemi de kaybetmek istemiyorum.Geçen sene de düşünüyordum ben ne olacağım ne yapmak istiyorum.Bu sene de.Diyelim devlet memuru oldum müziğe ne ara çalışacağım diyelim şanda belli bir yere geldim.Sahneye çıkabilecek seviyeye,memurluk ypaıyorum sahneye ne zmaan çıkacağım.karşıma müizkte çok güzel fırsatlar çıktı ama bana ilk etapta para kazandırmayacak ve işimden ayırlmamı gerektirecek o zaman napcam?

Back
X