- Konu Sahibi kibritcikiz91
Dogumuma cok az bir zaman kaldi. Bi onceki konumda cati muayenesiyle ilgili derdimi anlatmistim. Cok canim yandi ve ogun ne rahat oturabildim ne yuruyebildim. Ilki bu kadar acitmamisti ama ikincisi cok kotuydu. O muayeneden beri dogumdan cok korkmaya basladim.1hafta snra kontrolum var. Doktorum tekrr bi muayene ederiz ve 4gun daha bekleriz dogum icin dedi. Yani 1hafta ve arti 4gun sonra tam 9ay 10gun dolmus olacak. Fakat ben bir hafta sonraki muayeneye gitmeyi dusunmuyorum.sizce yanlis mi yapiyorum. Tekrar bir cati muayenesine dayanamam. Oyle acidi ki resmen bu aci gecmeden dogum olmasin diye dua ettim.
1haftam daha var.korkudan uyuyamiyorum.aklimdan cikmiyo. Sezeryandan da cok korkuyorum. Sanciya dayanirim ama her defasindaki muayeneye bebegin cikmasina kesik atilmasina ve dikise dayanamam . Bizden ne bekliyosun doceksiniz belki ama. Bilmem.korkuyorm.yazmak istedim.
1haftam daha var.korkudan uyuyamiyorum.aklimdan cikmiyo. Sezeryandan da cok korkuyorum. Sanciya dayanirim ama her defasindaki muayeneye bebegin cikmasina kesik atilmasina ve dikise dayanamam . Bizden ne bekliyosun doceksiniz belki ama. Bilmem.korkuyorm.yazmak istedim.