benimde gectigimiz persembe gunu cati muaynem yapildi.yasadigim yerde malesef hamileligin son 3 haftasinda doktorunu degistirmek zorundasin

boyle citi piti isinin ehli dedikleri bi bayan doktor sectik,Allahim o kadindan oyle bi kontrol performansi beklemezdim..o kadar sert kontrol etti ki aksamina kanamam oldu,artik tesaduf muydu olacagi mi vardi bilmiyorum..oyuzden beterin beteri var

.onumuzdeki hafta bidaha gitmem gerek,biliyorum ki yine alttan muayne yapicak ama yapcak bisey yok..
sizde gidin kontrolunuze.belkide diger kontrolunuzde acilmaniz baslamis olacak ve yatisiniz bile yapilabilir..cok okudum dogum hikayelerinde bu tur seyler,rutin kontrolde dogumun basladiginin anlasilmasi vs..doktorunuz caninizi yaktiysa cekinmeden soyleyin.ben bastim cigligi mesela

pardon cok mu sert kontrol ettim kusura bakmayin dedi..
doktor beni normal doguma yonlendiriyor,benimde gonlumden gecen o fakat herseyden onemlisi bebegin sagsalim dunyaya gelmesi..oyuzden kesinlikle normal dogum istiyorum,sezeryan olmam diye kendinizi sartlamayin bence

sonucta sezeryan hayat kurtaran bi operasyon,cok cok kisa surede bebek zorlanmadan disarda.tabiki herseyin dogal olani guzel ama normal dogum sureci planlanamaz bi surec,ben cocugumun kafasinin dogum kanalina sIkistigi icin vakumla cekilmesindense sezeryani tercih ederim mesela..ama iste ne olur bilinmiyor,sadece dua ediyorum bol bol..
cok cok klasik olcak ama inanin neyin hayirli olacagini ancak Allah bilir..ilk gunden beri Allahim bebegim ve benim icin hangi sekilde dogum hayirli olcak sorunsuz saglikli olarak gecicek ve hemen ayaklanip bebegimle ilgileneceksem sen o sekilde dogumu nasip et diye dua ediyorum,bu konularda ipleri biraz gevsek birakmak gerekiyor diye dusunuyorum

9 ay tasimisiz karnimizda,kilina zarar gelsin istemem bebegimin benim istek ya da korkularim yuzunden..
sureci akisina birakin,kontrollerinize gidin,urkmeyin..guzel dusunun guzel olsun..bence normal dogumda epidurali de dusunun.