• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

BU KORKUMU NASIL YENECEGİM LUTFEN YARDIMLARINIZA İHTİYACIM VAR

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Tebrik ediyorum sizi öyle sorunlu bir ortamda bu mentaliteye ulaşmayı başardığınız için.
Ve yorumlarınızda da hakaret vs yoktu haklıydınız.
Kötü bir babayı ve anneyi kimse haketmez.
O sebeble beddua etmem kimseye bu durumlar için.
Hiç bir kadına da annemin ve bizim kaderimizin biiiiiinnn beterini yaşa inşallllaaaaaaah demem ne kadar kötü birisi olsa da.
Çocuklugumdan bilirim bu zor durumu.

Led_BiR_Vele_DisTiri Led_BiR_Vele_DisTiri canımsın.
Bazı kadınlara sert tepkiler verdiğimizde aslında üzüntüden kırgınlıklardan travmalardan dolayı veriyoruz o tepkileri.
Kadın anne ise daha güçlü olmalı. Çocuk istifçisi gibi geliyor bana diğer türlüsü.
Ya akıl fikir var, elinin altında internet var.
İnsan biraz olsun akıllanmaz mı azıcık ders almaz mı
Benim çocukluğum büyük travmalarla geçti. Ergen yaşıma kadar hep sülalemi suçladım. 41 yaşındayım hala unutamıyprum hiç birini.
Değer mi böyle bir hayata. Yazık değil mi onca heba edilen çocuklara.
Ya bizi öfkelendiren bu kör cahillikler.
İşin garibi yaşım 30 lu zamanları aştıktan sonra daha da depreşti.
Anlatırken bile suan içim öyle garip oluyor ki.

O konu apayrı rica etsem o konuya girmeden öyle bişey yok zaten şuan lütfen sadece bu konu için bana yardımcı olur musunuz
Nasıl apayrı? Kendisine dayanamayıp sığınma evine kaçtığınız adamdan neden 1 çocuk daha yapmaya çalışıyorsunuz?

Dilerim Allah'tan yasadiklarimin bin katını yasa bu kadar oradan konuşmak çok kolay ya senin için kimseye ah etmedim ama çok zorluyorsun ya
pis pis beddular etme L Lotuss9335
o zaman yürekli bir şekilde neden hamile kalmak istediğinden bahset

hem boşanmak ister hem de doğurmak
insanlar sana kızmakta haklı
hadi açıkla

Maşallah yine. Yani psikloloji bir şeye odaklanamamaktan tut, yanlış birinin peşinden sürüklenmeye kadar binbir yanlış yaptırabiliyor insana.
Yani kendi yolunu çizebilmek çok büyük bir emek ve başarı bunca hengamenin ortasında. Dediklerim hala geçerli helal olsun sana o yüzden.

Ya hep mi kanatsız melek gözükürler işte...
Çok üzüldüğüm bir söz var aile ile ilgili.
Olmayanın bir gün derdi var olanın her gün...
Çok şükür.
Uni.de okudugumda asla annem gibi bir kadın ve babam gibi bir adam olmayacagım diyerek, bilinçlenerek hayatımı yoluna koymaya çalıştım.
Universitem bitti, meslek sahibi oldum.
22 yasında eşimi seçerken de babam gibi bir adam olmamasına özen gösterdim, çok şükür mutluyum.
Yanlış bir seçim de yapabilirdim, bilemiyorum sanırım kader.
Ama kadere de şekil veren kendimiz degil miyiz biraz da ?
Biz insanın rızkını bile kendi çabasına baglı kıldık ayeti var.
Sen oturdugun yerden yagdır mevlam su dediğinde o bereket yagmıyor insanın üzerine.
Çabalayacaksın.
Ugraşacaksın.
Alacağım kararı önce birilerine danışırım, özel bir durumsa gelir burada anonim kimliğimle danışırım.
Hayatı zorlaştıran biraz da seçimlerimiz.
Düşünün 3 çocugunuz var ve kötü bir eşiniz var.
Ama siz 4.cüyü ısrarla olsunyine zor durumda kalayım diye için can hıraş ugraş veriyorsunuz.
Eeee suçlu burada kim şimdi ?
Adam zaten saf kötü.
Kendi ailesi de umursamaz.
Peki niye daha fazla zora koyuyorsun kendini, ne için ?

Son düzenleme:
Kadın daha haftasonu kendi açtığı hamilelik topiğinde ellerini çırpıyprdu sevinçten.
Velev ki çok büyük kavga etti kocasıyla bugün kadın sığınma evine gitmek istiyor.
Öyle kolay değil kadın sığınma evine gitmek. İkamet ettiği şehirdeki yatak kapasitesine ve aciliyet durumuna göre haftalarca bekleyebilir o da orada kısıtlı kalmak şartı ile. O kadar çocukla çıktıktan sonra napacak. Nerde çalışacak çocuklara kim bakacak. Hiiç ötesini berisini düşünmek yok. Bam bam bam.
Hop barıştık hadi çocuk yapalım hop küsüştük aaa kadın sığınma evi var
Oldu canım hayat size güzel yemin ederim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X