- 2 Temmuz 2013
- 4.155
- 8.773
- 358
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Muhtemelen hareketsizlikten oldu.Çok geçmiş olsun, umarım bir an önce atlatırsınız.
Cok sag olun paylasiminiz icin babaniz insallah uzun seneler sağlıkla yasar. Ablamin dedigine gore tansiyonu.dusukmus. Dil alti vermisler. Sevk edildigi hastanede de 9_6 imis. Ama konuşmus ya annem geldi dediklerinde.cok sukur Allahim.Geçmiş olsun benim babamda 3 sene önce geçirdi tansiyonu çıkmıştı sizin babanızında duşta çıktı muhtemelen. Babam kan sulandırıcı tedavilerle şuan normal konuşuyor başta konuşamıyordu bedensel bir sıkıntı olmadı şükür
İnşallah hepsine sağlık versin rabbim. İnsanın başına hep stresten geliyor bu hastalıklar belki panik atak bile geçirmiş olabilir. Bu günler geçsin rahat rahat kavuşalım sevdiklerimize inşallahCok sag olun paylasiminiz icin babaniz insallah uzun seneler sağlıkla yasar. Ablamin dedigine gore tansiyonu.dusukmus. Dil alti vermisler. Sevk edildigi hastanede de 9_6 imis. Ama konuşmus ya annem geldi dediklerinde.cok sukur Allahim.
Hastane cok yogunmus. Asistan dr.lar hemsireler hastadan bilgi alip uzman hekime iletiyormus. Onlara da Allah guc versin insallah.
Annem de hem seker hast. Hem tansiyon Allah buyuktur. Saglicakla gelsinler de.
Amin. Cok sag olun. Cok sıkıldı babacigim evde. 30 yillik işletmesini kapadi. Sosyal hayat yok. Bu salgin insallah tez zamanda biter.İnşallah hepsine sağlık versin rabbim. İnsanın başına hep stresten geliyor bu hastalıklar belki panik atak bile geçirmiş olabilir. Bu günler geçsin rahat rahat kavuşalım sevdiklerimize inşallah![]()
Rabbim şifa versin inşallah.Mesajı okuyunca nedense içime geçicek gibi bi his doğdu. Doğrudur inşallahMerhaba Herkese
Su an o kadar uzgunum ki nasil yazacagim bilemiyorum.
Annem iki yila yakin bir zaman once felc geçirmişti o topladı simdi iyi sukur.
Bu aksam babam dusa girmis uyumus uyanmis. Annem bir gariplik sezmiş konusmasinda hemen hastaneye gitmisler.
Ilk etapta korona yonunden değerlendirilmis ama bir aydir eve kapanmisti zaten. Korona negatif
Felc geciriyor. Genel.durumu iyi ama konusamiyor.
O kadar üzülüyorum ki kizlar. Cok uzgunum. Esim ablam annem yaninda ben cocuklarla evdeyim. O kadar koruduk kendimizi evden cikmadik. Hastaneye yine dustu yolumuz.
Annem gucludur ama babam cocuk gibidir. Goruntulu aradi ablam bana bakip konusamamasi beni yikti. Içimde bir isik söndü bir yer o kadar karanlik ki içimde. Uzun zamandir da gorusememistik.
Konusur degil mi ? Hic boyle bir sey yasayan var mi aranizda? Gecer mi?
Allah razi olsun. Sag olun ilginize tesekkur ederim. Insallah iyi olacak.Rabbim şifa versin inşallah.Mesajı okuyunca nedense içime geçicek gibi bi his doğdu. Doğrudur inşallah
Merhaba Herkese
Su an o kadar uzgunum ki nasil yazacagim bilemiyorum.
Annem iki yila yakin bir zaman once felc geçirmişti o topladı simdi iyi sukur.
Bu aksam babam dusa girmis uyumus uyanmis. Annem bir gariplik sezmiş konusmasinda hemen hastaneye gitmisler.
Ilk etapta korona yonunden değerlendirilmis ama bir aydir eve kapanmisti zaten. Korona negatif
Felc geciriyor. Genel.durumu iyi ama konusamiyor.
O kadar üzülüyorum ki kizlar. Cok uzgunum. Esim ablam annem yaninda ben cocuklarla evdeyim. O kadar koruduk kendimizi evden cikmadik. Hastaneye yine dustu yolumuz.
Annem gucludur ama babam cocuk gibidir. Goruntulu aradi ablam bana bakip konusamamasi beni yikti. Içimde bir isik söndü bir yer o kadar karanlik ki içimde. Uzun zamandir da gorusememistik.
Konusur degil mi ? Hic boyle bir sey yasayan var mi aranizda? Gecer mi?
Cok sag olun. Kalkmis yurumus fizyoterapist eşliğinde bugun ama konusmada sıkinti var.kısmi felç ise , hasta da dirayetli ise atlatılabiliyor , annem iyileşmişdi. geçmiş olsun , çok zor durumlar..
Yürüdüğüne şükür daha da iyi olacak inşallahCok sag olun. Kalkmis yurumus fizyoterapist eşliğinde bugun ama konusmada sıkinti var.
Çok geçmiş olsun, üzüntünüzü hissettim içimde okurken... Bu arafa eşinizden yana ne kadar şanslınız. Kendi babası gibi ne güzel bakıyor. Ne doğru bir eş seçmişsiniz... Babanız çabucak iyileşir umarım, sizde bir ömür mutlu sağlıklı olursunuz![]()
Çok geçmiş olsun, biran önce düzelir , eski sağlığına kavuşur inşallahCok sag olun. Kalkmis yurumus fizyoterapist eşliğinde bugun ama konusmada sıkinti var.
Insallah. Annem diyor ki sabah kutuk gibi oluyor ama akşamüzeri daha iyi, ayaga kalkiyor.Çok geçmiş olsun, tamamen eskisi gibi olmasa da düzelir, moralinizi yüksek tutun, ümitsizliğe kapılmayın.
Daha çok yeni, iyileşecek, benim babam da felç geçirdi, çok zor biliyorum...Insallah. Annem diyor ki sabah kutuk gibi oluyor ama akşamüzeri daha iyi, ayaga kalkiyor.