Bu korunma yöntemi ne kadar etkili

Kadın doğuma gitmekte problem olmaz sadece iğneyi görmemesi gerek bakalım yarin bi gideyim doktora durum nasıl gelişiyor öğreneyim.
Eczanede satın alırken reçete sormuyorlar. O yüzden reçetesiz alabilirsin, benim reçetemi sormamışlardı bile. Sadece enjeksiyonu yapacağı zaman hemşire görmek istedi o kadar. Bu da muhtemelen yan etkileri olduğu için doktor kontrolünde mi onu öğrenmek istediğinden olsa gerek. Üzülerek söylüyorum ki burda yazılanlar doğru ve ciddi yan etkileri var, herkeste de farklı etkiler gösteriyor üstelik. Cilt altı implant da senin için bir opsiyon olabilir

Eczanede satın alırken reçete sormuyorlar. O yüzden reçetesiz alabilirsin, benim reçetemi sormamışlardı bile. Sadece enjeksiyonu yapacağı zaman hemşire görmek istedi o kadar. Bu da muhtemelen yan etkileri olduğu için doktor kontrolünde mi onu öğrenmek istediğinden olsa gerek. Üzülerek söylüyorum ki burda yazılanlar doğru ve ciddi yan etkileri var, herkeste de farklı etkiler gösteriyor üstelik. Cilt altı implant da senin için bir opsiyon olabilir
teşekkür ederim o zaman iğneyi kendim alıp doktora direk gideyim.

Şurada yazılanları okuyunca cidden sinirlerim bozuluyor. Arkadaşlar sağlık sorunu oluşması dışında insanların nasıl korunacağını yargılamayı bıraksanız keşke. Bu ilacı bir kadın doğum doktoruna gidip kendisini de '' ikna'' ettikten sonra eczaneden 13 tlye alarak (evet nedense doktorlar bu ilaca karşı aşırı önyargililar, halbuki baktiginiz zaman, doğum kontrol hapı ile neredeyse aynı yan etkileri oluyor. Ama bu ilacı yazmak bence ticari kaygı sebebiyle doktorlarin işine gelmiyor) gidip sağlık ocağında reçetenizi göstererek vurdurabilirsiniz. Sonrasinda 3 ay boyunca eger bunyeniz hassas degilse neredeyse bir iki ara kanama ile mis gibi bir hayat yaşıyorsunuz. 2 ay adeti kesilmeyen sürekli kanamadan dolayı kansızlık sorunu olan biriyken şimdi hayatımı sağlıklı bir şekilde geçiriyorum.

Back
X