- 20 Mayıs 2025
- 84
- -10
- 3
- Konu Sahibi TurkishKleopatra
Korktum vazgeçtim teşekkür ederimDeri altı implantlar yüksek koruma sağlar evet, görümceniz doktor daha iyi bilir ama yaşınız gençse tavsiye etmem, hormonlarınızı çok etkiler.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Korktum vazgeçtim teşekkür ederimDeri altı implantlar yüksek koruma sağlar evet, görümceniz doktor daha iyi bilir ama yaşınız gençse tavsiye etmem, hormonlarınızı çok etkiler.
Hap zararlı diyorlar bilmiyorumHepsınde hamile kalma olasılığı var . Hap deneyin önce vücudunuza kilo alma tüylenme gibi etkiler yapmazsa devam edersiniz
7 sene kullandım günü gününe regl oldum hıcte kilo tüylenme yapmadı . Lazerimi bozması yani hala süt gibi tüysüzümHap zararlı diyorlar bilmiyorum
Zaten çok zayıfım kilo aldırıyorsa kullanayım![]()
Herkeste mi aynı etkiyi bırakıyor acaba7 sene kullandım günü gününe regl oldum hıcte kilo tüylenme yapmadı . Lazerimi bozması yani hala süt gibi tüysüzüm
Doktor görümce de degisikmis , yani sağlık ocağına gidip ebeye danışsaniz zaten size bütün korunma yöntemlerini sıralar; spiral, deri altı implat ,ilişkinin en başından itibaren sağlıklı kullanılan prezervatif, aylık iğne ,hap vs bunların hepsi korunma yöntemi size hangisi iyi gelirse.Biz yeni evliyiz. Çocuk düşünmüyoruz kendimi buna hiç hazır hissetmiyorum eşim de evimizi arabamızı vs alalım öyle düşünelim diyor. Görümcem doktor birgün oturuyorken başım filan döndü gözüm karardı bana "hamile misin kız yoksa?" deyip sevindi. Ben de korktum. Prezervatif ile %10 gebelik ihtimali varmış dedi. O günden beri eşim benimle birlikte olmaya korkuyor
Yani şimdiye kadar hamile kalmadıysam bundan sonra da kalmam diyorum onu bir türlü ikna edemiyorum. Cazibemi kullanıyorum adam çıldırıyor ama yok ablacım nasıl bir irade varsa adamda. Görümcem bize bir korunma yöntemi söyledi hormonlar üzerinde etkili kola iğne gibi bir şey takılıyormuş %100 engelliyormuş. Bu yöntemi bilen deneyen var mı
Deri altı yöntemini kullanan var mı diye sordum. Pek sıcak bakmıyorum hormonları bozuyormuşDoktor görümce de degisikmis , yani sağlık ocağına gidip ebeye danışsaniz zaten size bütün korunma yöntemlerini sıralar; spiral, deri altı implat ,ilişkinin en başından itibaren sağlıklı kullanılan prezervatif, aylık iğne ,hap vs bunların hepsi korunma yöntemi size hangisi iyi gelirse.
Yok bazıları çok kilo aldığını söylüyor mesela . Ben kilo alamıyordum zaten hıcte almadım haptan sonra da yasmin marka kullandımHerkeste mi aynı etkiyi bırakıyor acaba
Ben de kilo alamıyorum. Ne yaptıysam olmadı. İlaç bile aldım ama ilk haptan sonra ağır yan etkiler görünce hemen bıraktım.Yok bazıları çok kilo aldığını söylüyor mesela . Ben kilo alamıyordum zaten hıcte almadım haptan sonra da yasmin marka kullandım
Sprayl taktırmayın diğer seçenekleri deneyin .Ben de kilo alamıyorum. Ne yaptıysam olmadı. İlaç bile aldım ama ilk haptan sonra ağır yan etkiler görünce hemen bıraktım.
Sprayl taktırmayın diğer seçenekleri deneyin .
Neden böyle dediniz?Sprayl taktırmayın diğer seçenekleri deneyin .
o iğne çok baş ağrısı yapıyormus. hormon içeren tüm korunma yöntemleri (doğum kontrol hapı, hormonlu spiral vs) baş ağrısı yapıyor. bende migren var mesela bu yüzden doktorum önermedi. ama evet koruması en yüksek olan kola yapılan hormonlu iğnelerBiz yeni evliyiz. Çocuk düşünmüyoruz kendimi buna hiç hazır hissetmiyorum eşim de evimizi arabamızı vs alalım öyle düşünelim diyor. Görümcem doktor birgün oturuyorken başım filan döndü gözüm karardı bana "hamile misin kız yoksa?" deyip sevindi. Ben de korktum. Prezervatif ile %10 gebelik ihtimali varmış dedi. O günden beri eşim benimle birlikte olmaya korkuyor
Yani şimdiye kadar hamile kalmadıysam bundan sonra da kalmam diyorum onu bir türlü ikna edemiyorum. Cazibemi kullanıyorum adam çıldırıyor ama yok ablacım nasıl bir irade varsa adamda. Görümcem bize bir korunma yöntemi söyledi hormonlar üzerinde etkili kola iğne gibi bir şey takılıyormuş %100 engelliyormuş. Bu yöntemi bilen deneyen var mı
10 kişiden 1 inde görülebilirmiş, mesela ben o 1 kişiyim .sprayl enfeksiyon yaptı doktor vücut alışacak bekle derken 5 ayda tüplerimi tıkamış ben enfeksiyon gecmeyınce çıkarttırdım hapla korunmaya devam ettim Ama zaten korunmasam da çocuğum olmazmış .Neden böyle dediniz?
Aaaa çok geçmiş olsun ilk kez böyle bir şey duydum. Ben de spiral düşünüyodum da gözüm korktu şimdi10 kişiden 1 inde görülebilirmiş, mesela ben o 1 kişiyim .sprayl enfeksiyon yaptı doktor vücut alışacak bekle derken 5 ayda tüplerimi tıkamış ben enfeksiyon gecmeyınce çıkarttırdım hapla korunmaya devam ettim Ama zaten korunmasam da çocuğum olmazmış .
birinci normal oldu ikinci çocuk için tüp bebek yaptık tüplerim açılmadı
Siz bilirsiniz ama araştırın dediğim gibi herkeste olacak die bisey yok .Aaaa çok geçmiş olsun ilk kez böyle bir şey duydum. Ben de spiral düşünüyodum da gözüm korktu şimdi
o iğne çok baş ağrısı yapıyormus. hormon içeren tüm korunma yöntemleri (doğum kontrol hapı, hormonlu spiral vs) baş ağrısı yapıyor. bende migren var mesela bu yüzden doktorum önermedi. ama evet koruması en yüksek olan kola yapılan hormonlu iğneler
biz de su an prezervatifle korunuyoruz. Allah sonumuzu hayretsin![]()
erkekler için de tüp bağlatma varmış. ama hangi erkek razı gelir?Niye bütün korunma yöntemleri kadınlara yönelik ya. Keşke spirali erkeklere taksalar. Hepsi zararlı ve hepsi kadınlara uygulanıyor