• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bu kp den biktim artikk!!

Gecen bayramda beni alisverise goturdu.rezil etti glayarak ewe geldim.yok sen bise alamiyosun ustune yakismiyo kilolusun zayifla sen bak kizlara dal gibiler ne giyseler yakisiyo sen bise bulamazsin ustune gore falan dedi rezil etti beni bise almadan ciktim geldim ewe.nisanlima anlattim bi ton kavga ettiler.nedir bu boyle ya.
Sanırım seni istemiyor.Çekeceğin var

Kizlar sikintimi okuyanlar bilir.kp le surekli sorun yasiyorum bir yildir nisanliyim nisanlimi cok seviyorum ama artik babasina dayanacak gucum kalmadi.yilbasi icin disari cikacaktik aksam 9 gibide ewde olacaktik ailelerimizle vakit gecirmek icin.kp kavga etmis nisanlima bagirip cagirmis gitmeyeceksiniz ortalik tekin degil vs diye.gidecegimiz yer sahilde bi cafe ickili degil sadece canli muzik var.ve bi saat oturup gelecektik.ama adam sorun cikartiyo herseye karisiyo dayanamaz oldum nisanlimi cok seviyorum ama surekli nisani atmak geciyo icimden.adam zorbalikla kavgayla her istedigini yaptiriyo.nisanlima tepki gosterdim yapmayacksin ve biz gidip eglenecegiz dedim oda napim ven simdi kavga ediyo adam benle diyo.anlayacaginiz babasinin dedigini yapacak uyuyalim sinirliyim sakin kafayla yarin konusuruz dedi.eger kavga etsem diretsem benim dedigimi yapar kirmaz beni ama boyle olmasinida ben istemiyorum.babasindan artik biktim yuzunede dedim senin babandan artik biktim resmen bu is bozulsun diye ugrasiyor dedim oyle dusunme o da basimiza bise gelir diye diyor dedi.sanki biz on yasindayiz.kafam allak bullak cok sinirliyim yarin nisanlimla konusacaz napmam lazim ewlenincede mi boyle olacak korkuyorum..bide altli ustlu oturacaz.
Ortalik cok karisik. Evlendikten sonra yuz vermezsiniz. Nisanlinizda bikmistir babasinin bu tutumlarindan eminim

Bu da kvlerin kp versiyonu.. Aman aman.. Kv olsa neyse bir iki laf sokusturuverirsiniz de kp olunca billemedim ya ne denir.. Siz bence en iyisi her zaman nisanliniz uzerinden kpin isteklerini geri cevirin.. burada nisanliniza dusuyor her sey. biraz dik kafali durmak zorunda babasina karsi sizin icin.. babasi da bakar bu oglan dedigim dedik diye bir adim geride durur..
Dedigim gibi is nisanlinizda bitiyor.. tatli dille konusun nisanlinizla. ben babanla konusursam belki agzimdan kotu bir laf cikar aramiz kotu olmasin babanla de. sen biraz kararli durursan birsey diyemezler falan de..
Yani kpinle sen muhattap olma hicbir konuda, sen kotu olursun.hakliyken haksiz olursun cevap vermekle...

Her disari cikmamiza ayni seyler herseye karisiyo dayanamaz oldum ya nefret etmeye basladim artik ayni ortamda bile duramiyorum.bu zamana kadar cok sorun yasadik.daha once beni arayip disari cikmayin gezmeyin ogluma sana boyle dedigimi deme gezmek istemiyorum de demisti.haberim olmadan gidip ewin butun esyalarini almisti gidip gelinlik bile secmisti.bide benle kavga etti begenmedim almadim diye.herseye karisiyo napacam bilmiyorum
Ya otur açık açık konuş adam tavrını bilsin ya da direk vazgeç bu işten başın çok ağrır huzurlu bi evliliğin olmaz burdakilrri dinle tecrübeler konuşuyor hep..ama illa kendim yaşayıp görmek istiyorum dersen de senin bileceğin iş..aşk sevgi bi tık geride kalıyor evlendikten sonra bi bakarsın kocan hala kp ağzına bakıyor anında soğursun adamdan

Her disari cikmamiza ayni seyler herseye karisiyo dayanamaz oldum ya nefret etmeye basladim artik ayni ortamda bile duramiyorum.bu zamana kadar cok sorun yasadik.daha once beni arayip disari cikmayin gezmeyin ogluma sana boyle dedigimi deme gezmek istemiyorum de demisti.haberim olmadan gidip ewin butun esyalarini almisti gidip gelinlik bile secmisti.bide benle kavga etti begenmedim almadim diye.herseye karisiyo napacam bilmiyorum

adam alacağın gelinliğe bile karışmış altlı üstlü oturmayın sakın çok pişman olursunuz..

Valla konuyu okumuştum hala devam ediyosan bravo diyorum seçtiği gelinliği kendi giysin o kp

Maalesef soylemek zorundayim. Nişanı at. Sevgilini bir birey olarak yetistirememis ve oyle de gormuyor ailesi. Kim onunla kavga ederse onun istediğini yapıyor. Çekilir çile mi bu bir ömür böyle mı geçireceksin.

Sen tüm bunlara rağmen altlı üstlü oturmayı kabul etmişsin. Ne diyim kaşınmışsın.

Maalesef soylemek zorundayim. Nişanı at. Sevgilini bir birey olarak yetistirememis ve oyle de gormuyor ailesi. Kim onunla kavga ederse onun istediğini yapıyor. Çekilir çile mi bu bir ömür böyle mı geçireceksin.
Galiba sonunda oyle olacak zaten.6 yillik iliskim saygimiz sevgimiz hepsi darmaduman oldu bu adam yuzunden.

Ya otur açık açık konuş adam tavrını bilsin ya da direk vazgeç bu işten başın çok ağrır huzurlu bi evliliğin olmaz burdakilrri dinle tecrübeler konuşuyor hep..ama illa kendim yaşayıp görmek istiyorum dersen de senin bileceğin iş..aşk sevgi bi tık geride kalıyor evlendikten sonra bi bakarsın kocan hala kp ağzına bakıyor anında soğursun adamdan
Gercekten dogru soyluyosun.pisman olmak istemiyorum orada oturmakta istemiyorum.burdaki herseyi okuyorum cok sıkı takip ediyorum.ama nisan attiktan sonra napacagim nasil toparlanacagim hem seviyorum hem 6 yilim heba olmus olacak.bi yanim at gitsin unut diyo bi yanim yapma velki ewlenince duzelir dio.kendimi tokat manyagi yapacagim az kaldii

Belki kp sizi koruma amacli soylemis olabilir.. eski kvyi hatirladim.. oglu beni disariya cikarmasi icin ondan izin isticekmis, ondan habersiz niye cikmisiz, beni sirmartiyormus oglu, surati bes karis, huzurumuzu bozardi.. Allah islah etsin.. dedigim gibi kp belki herseyi yonetmek istiyor, obur turlusu sizi koruma amacli soylemistir.. ikisinden biri.. altli ustlu kesinlikle oturmayin..

Ke
Belki kp sizi koruma amacli soylemis olabilir.. eski kvyi hatirladim.. oglu beni disariya cikarmasi icin ondan izin isticekmis, ondan habersiz niye cikmisiz, beni sirmartiyormus oglu, surati bes karis, huzurumuzu bozardi.. Allah islah etsin.. dedigim gibi kp belki herseyi yonetmek istiyor, obur turlusu sizi koruma amacli soylemistir.. ikisinden biri.. altli ustlu kesinlikle oturmayin..[/QUOT kesinlikle yönetmek istiyor.hep dedigim dedik hesabi.nisanlimin maasini aliyor kayniminkini bile aliyor.emeklisi var ayrica.dugune kadar idare et diyor nisanlim ama dugunden sonra dahada kotu olur diye korkuyorum nisan da dugunumuz.

Sanırım seni istemiyor.Çekeceğin var
Bunu bende dusunuyorum.ama oglunun yaninda cok iyi davraniyor surekli yok kizimda burda olsaydi keske falan diyomus.ama bizim aramizi bozuyor hep.benim istedigim sevdigim herseye tepki gosteriyor kabul etmiyor hersey kavgayla oluyor.nisanlim gidiyor babasiyla kavga ediyor ancak oyle oluyor benim istedigim

Yeme icme bir olsun dediler asla istemiyorum dedim.nisanlimada simdiden alistir hergun gelip gitmek yok ben calisiyorum ewime gelip yataam dedim.oda ailesine herkesin ewi yolu ayri oyle hergun gidip gelinmeyecek dedi.iki gun surat yapti adam.sonra alisti.ama ben sogudum buz gibi oldum artik onlara karsi.

Gecen bayramda beni alisverise goturdu.rezil etti glayarak ewe geldim.yok sen bise alamiyosun ustune yakismiyo kilolusun zayifla sen bak kizlara dal gibiler ne giyseler yakisiyo sen bise bulamazsin ustune gore falan dedi rezil etti beni bise almadan ciktim geldim ewe.nisanlima anlattim bi ton kavga ettiler.nedir bu boyle ya.
evlenmeden once iyi dusun bu kp normal degil.

evlenmeden once iyi dusun bu kp normal degil.
İnsanlikla alakali bi durum ya.biz abimi evlendirdik bu yaz gelinimizden Allah razi olsun melek gibidir annem babam karismaz asla iyilikleri icin bise deseler hemen baba karismayin onlar karar verirler ayri bi aile onlar der sustururum.ne bilim rahat etsin diye elimden geleni yaparim.suan burda tatildeler abimle ufacik bi tartismalari olsun abi sen haksizsin sus otur derim hemen korurum.benim hakettigim muamele bu degil ya.kendime yazik ediyorum.

İnsanlikla alakali bi durum ya.biz abimi evlendirdik bu yaz gelinimizden Allah razi olsun melek gibidir annem babam karismaz asla iyilikleri icin bise deseler hemen baba karismayin onlar karar verirler ayri bi aile onlar der sustururum.ne bilim rahat etsin diye elimden geleni yaparim.suan burda tatildeler abimle ufacik bi tartismalari olsun abi sen haksizsin sus otur derim hemen korurum.benim hakettigim muamele bu degil ya.kendime yazik ediyorum.
adamın geçinmeye niyeti yok ki neden değişsin. henüz evli bile değilken senin evinin eşyasına gelinliğine karışan kp, alt katta neler neler yapar? evinin anahtarını alır belki mobilyaların yerini değiştirir, kombiyi kısar gibi. nişanlın babasıyla başa çıkamıyor ki sen de başedemezsin. o yüzden ayrı yeme içme olmaz. ya kavgayla onlarda yersiniz. ya da kp kovsanız bile size çöreklenir yer içer, sabaha kadar oturur da uyur da.

ya ayrıl.

ya da düğüne kadar kp gibi davran. yani sen de ona karış, onu eleştir ama hepsini iyiliğiniz için babacım diye açıkla.

mesela giydiği kıyafeti eleştir, şu renk şu model, şu boy olsaydı sen de kötü durmuş. şunu giyseydin. sebep olarak da "elalemi size güldürmem" deyin.

yediğini içtiğini önünden alın. çayı şekerli içiyorsa şekersiz ikram et, şeker yaşınızda zararlı de.

yapamam dersen evlenme.
bak şimdiden ilaç kullanmaya başlamışsın. evlenince kafayı yersin. ne 6 yıllık aşk kalır, ne de sevgi.

Evlenince düzelir diye dusunmeyin bence. Bir de altli üstlü oturacakmissiniz nasil duzelsin ki. Herseyinize müdahale edicek o potansiyel var belli bu. Oğlunu küçük çocuk mu görüyor hala bilemedim yani. Katlanamam derseniz bitirme yolu daha hayirli duruyor

Back
X