- 14 Kasım 2016
- 710
- 382
- 103
- Konu Sahibi karanlikgunler
canım seni dışardaki herhangi birine karşı - kendi ailende dahil, koruyamıyorsa bence arkanı dön ve uzaklaş. bak burda konuların çoğu kocam beni savunmuyo diye başlıyo.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Severken ayrılır belki 1 yıl acı çekersin evlenince adam belki sofranıza kadar karışacak iyi düşünSeverken nasil ayrilacagim.ikimiz icinde en iyisi bu mu acaba..o kadar kotuyum ki.
malesef bunlar daha başlangıç olarak görünüyor. Ablamın kp si gibi. Konuşmata başlayınca kaçışıyoruz. Tatile yanlarına gşdince oğlu gece yarısı geliyodu eve olan ablama oluyodu vır vır.İste bende bunu istemiyorum zaten.arada kalip uzulmesinide istemiyorum.babasiyla kavga etmesinide.ama yuregim kaldirmaz oldu sinir hastasi oldum resmen.bir aydir sakinlestirici kullaniyorum.
Gecen bayramda beni alisverise goturdu.rezil etti glayarak ewe geldim.yok sen bise alamiyosun ustune yakismiyo kilolusun zayifla sen bak kizlara dal gibiler ne giyseler yakisiyo sen bise bulamazsin ustune gore falan dedi rezil etti beni bise almadan ciktim geldim ewe.nisanlima anlattim bi ton kavga ettiler.nedir bu boyle ya.
biz ona kaynanadan beter kayınbaba diyoruzsiz alışverişe kp.niye çıktınız ki?o mu sizin muhatabınız? evlerden ırak, bir kp.adayınız var.
beraber çıkmasa adam çuval alırdı al giy diye :)siz alışverişe kp.niye çıktınız ki?o mu sizin muhatabınız? evlerden ırak, bir kp.adayınız var.
bu kp ayrı eve de gider oturur gibi.Altli ustlu oturacaksaniz daha beteri de olur,adam gelir ortanizda oturur benden soylemesi. Ayrica altli ustlu oturmak demek ayni evde oturmak demek,dolayisiyla kpin kurallarina da uymak demek. Ne zaman kirada ayri bir yerde evi tutar tikir tikir parasini cebinizden odersiniz karikoca o zaman ayri bir hayatiniz olur. Yas 33 tecrube konustu,dinlemenizitavsiye ederim![]()
bu kp ayrı eve de gider oturur gibi.
adamda o potansiyeli gördüm ben :)
kovsan da gitmez. benim kv bunun bir tık altıydı. gelirim oğlumun evi sen kimsin diyordu. gelirsen polis çağırır attırırım, mahkemelik oluruz dedim. o gün bu gündür sesi kesildi :)Adamin potansiyel guclu evet haklisin
En azindan o zaman kovma hakki olur ayri evde. Boyle altli ustlu kovamazsin da
İnan cok guzel konusmussun buyuk bi dikkatle okudum her cumleyi o kadar caresizim ki.saat 1 gibi nisanlim gelecek konusacagiz.ayrilmak istedigimi soylicem ama birakmicak ayrilmicak.kiraya cikalim dicem son care baska turlusu yok.kabul ederse devam ederiz etmezse de ailemle konusacam istemiyorum diyecegim.yapacak son care bu.adamın geçinmeye niyeti yok ki neden değişsin. henüz evli bile değilken senin evinin eşyasına gelinliğine karışan kp, alt katta neler neler yapar? evinin anahtarını alır belki mobilyaların yerini değiştirir, kombiyi kısar gibi. nişanlın babasıyla başa çıkamıyor ki sen de başedemezsin. o yüzden ayrı yeme içme olmaz. ya kavgayla onlarda yersiniz. ya da kp kovsanız bile size çöreklenir yer içer, sabaha kadar oturur da uyur da.
ya ayrıl.
ya da düğüne kadar kp gibi davran. yani sen de ona karış, onu eleştir ama hepsini iyiliğiniz için babacım diye açıkla.
mesela giydiği kıyafeti eleştir, şu renk şu model, şu boy olsaydı sen de kötü durmuş. şunu giyseydin. sebep olarak da "elalemi size güldürmem" deyin.
yediğini içtiğini önünden alın. çayı şekerli içiyorsa şekersiz ikram et, şeker yaşınızda zararlı de.
yapamam dersen evlenme.
bak şimdiden ilaç kullanmaya başlamışsın. evlenince kafayı yersin. ne 6 yıllık aşk kalır, ne de sevgi.
Son care bu gibi.canimdan bezdim artik nasil bi insan yauzak olsaydı oturdugunuz yer iyidi.ama böyle baskın adamlar evlenincede ogullarını yönetir. evinizede karısır.bence sen evleri uzaklastır işin zor.ayrıl dmeem ama evlenince hala ogullarının aile oldukalrını büyüdüklerini anlamayan babalar bunlar
en doğrusu bu şimdilik.İnan cok guzel konusmussun buyuk bi dikkatle okudum her cumleyi o kadar caresizim ki.saat 1 gibi nisanlim gelecek konusacagiz.ayrilmak istedigimi soylicem ama birakmicak ayrilmicak.kiraya cikalim dicem son care baska turlusu yok.kabul ederse devam ederiz etmezse de ailemle konusacam istemiyorum diyecegim.yapacak son care bu.
Aynen oyle yapacagim.beni istiyosan kiraya cikalim istemiyosan da yolun acik olsun dicem.Altli ustlu oturacaksaniz daha beteri de olur,adam gelir ortanizda oturur benden soylemesi. Ayrica altli ustlu oturmak demek ayni evde oturmak demek,dolayisiyla kpin kurallarina da uymak demek. Ne zaman kirada ayri bir yerde evi tutar tikir tikir parasini cebinizden odersiniz karikoca o zaman ayri bir hayatiniz olur. Yas 33 tecrube konustu,dinlemenizitavsiye ederim![]()