Bu kreme sahip olan var mı?

manikkk

Guru
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2013
2.175
2.306
333
Belki yeri burası değil diyeceksiniz ama benim içime dert oldu çevremde kimsede bu kremden yok internette indirimden alayım dedim ama gelen ürün orjinal mi değil mi anlamadım bilmediğim şeyi de kullanmak istemiyorum internetten yorumlarına bakacaktım fotoğraftakiyle bana gelende ambalaj renkleri tonları farklı. Kazıklandım mı diye pişman oldum akşam akşam.
Elinde bu kremden olan var mı buralarda :KK43:
images.jpeg

Bende var. Su bazlı gibi çok hafif ferahlık veren bi krem. Nasıl test edeceğiz ki orjinalliğini 🤣

2. El uygulamasından ama sıfır hiç açılmamış, uygun fiyata diye aldım keşke eczaneden alsaydım direk 😩
Ya ben hic sanmam bu krem uygun fiyatli kategoride bir insan neden cakmasini yapsin ki.
Ama 2. Elden falan krem almayi uygun bulmuyorum. Belki guneste sakladi belki tarihi geçik

Ya ben hic sanmam bu krem uygun fiyatli kategoride bir insan neden cakmasini yapsin ki.
Ama 2. Elden falan krem almayi uygun bulmuyorum. Belki guneste sakladi belki tarihi geçik
İkinci el almak kullanmak hiç de sevmediğim şey ama yarı fiyatına bulunca nasıl olsa krem diyerek aldım 😔

Bugün gördüm ama almadım.
Anlayabileceğiniz bir veri yokken saçma olmuş alışverişiniz.

Back
X