Bu kulaklar bunu da duyacakmış

RagnarLodbrok

Ölürken gülüyorum
Kayıtlı Üye
27 Şubat 2018
3.666
5.473
158
2. Kez mülakatına gittiğim(Kuvvetli referanslarım var) özel bir firmadan 2. Kez elendim. Yazılı sınava da soktular, sözlü mülakata da soktular. Neymiş bu iş için çok kalifiyeymişim. Bu nasıl bi sebep ya. Çok ihtiyacım var bu işe.Asgari ücret olsa da bu firmada çalışmak istiyorum diye belirttim defalarca. Bu insanların eğitime,emeğe, insana acıması yok mu!? Depresyonun dibindeyim artık. Hakkıma girenleri Allaha havale ediyorum.

Ayyynısını yaşamıştım kısa bir dönem işsiz kaldığımda. Türkçesi şu, biz etini, kanını, canını sülük gibi emebilecegimiz ve bize asla ses çıkarmayacak, bilgisi ve deneyimi nedeniyle yanında ezilmeyecegimiz aksine bizim ezebilecegimiz birilerini arıyoruz.

2. Kez mülakatına gittiğim(Kuvvetli referanslarım var) özel bir firmadan 2. Kez elendim. Yazılı sınava da soktular, sözlü mülakata da soktular. Neymiş bu iş için çok kalifiyeymişim. Bu nasıl bi sebep ya. Çok ihtiyacım var bu işe.Asgari ücret olsa da bu firmada çalışmak istiyorum diye belirttim defalarca. Bu insanların eğitime,emeğe, insana acıması yok mu!? Depresyonun dibindeyim artık. Hakkıma girenleri Allaha havale ediyorum.
Kalifiye isen kıskanırlar sen de altin islerde cok bunalirsin birde ise alımda kim vardi benim isi kapar diye almamış olabilir bende kalifiyeyim ve islerde bazen sıkıntı oluyor

İyiki de olmamış onların o dandik firması. İyiki girmemişim o pozisyona. Şu an sağlam bir sektörde sağlam bir pozisyonum var.
Birde ezerlerdi seni benim girdiğim bir on muhasebe isine ise cok.ihtiyacim vardi ise girerken cok ust duzey bankada calistim babam beni saolsun okuttum dediğim için lise mezunu muhasebe deki kadin kinlenmis tum hayatinin kinini bana küstü vay cok okudun ha bunu niye bilmiyorsun sunu nie bilmiyorsun ben onun açtığı malzemelere stok kodunu nerden bileyim ezdi durdu patladım sonunda

Muhtemelen kendilerine hem iş tanımındaki görevini ve akabinde başka işleri de goreviymis gibi paslayacaklari için sizi almaya cesaret edememisler

Boşver olmadığı daha iyi olmuş.

Ben daha önce işe göre çok kalifiye kaldığım bir yerde geçici olarak çalışmıştım. Benden iş tanımım olan şeyleri bile istemeye çekiniyorlardı, kendileri yapıyordu. Bir de ben yakın olmadıklarıma biraz sert mesafeli dururum istemeden ondan da olabilir. Yani onlar için dezavantaj olmuştu bu durum. Belki sizin için de böyle düşünmüşlerdir.

Artık ümidim kalmadı. Ağlamaktan başım çatlıyor.
Ya buraya iyi ki geri donmusum telepati mi hangi konuyu açmak istesem başkası aciyor ben de ağladım cok ama korkma is bulacağız kendine dışarıdan bak biraz deki is bulacaksın olacak en iyisi olacak

Muhtemelen kendilerine hem iş tanımındaki görevini ve akabinde başka işleri de goreviymis gibi paslayacaklari için sizi almaya cesaret edememisler

Boşver olmadığı daha iyi olmuş.
Çok çok üzgünüm. Böyle bir işe ihtiyacım vardı.

Ayyynısını yaşamıştım kısa bir dönem işsiz kaldığımda. Türkçesi şu, biz etini, kanını, canını sülük gibi emebilecegimiz ve bize asla ses çıkarmayacak, bilgisi ve deneyimi nedeniyle yanında ezilmeyecegimiz aksine bizim ezebilecegimiz birilerini arıyoruz.
Çok çalışanlı bir firma bu. Baya adı duyulmuş bi yer. Sözde ince eleyip sık dokuyorlar çalışan alırken ama şu duruma bak.

Bu işler zaman zaman böyle yürür.
Şimdi seni işe alacak adam için potansiyel bir koltuk adayisin.Ve kimse kendisine rakip edinmek istemez.
Ayrıca bilgin size şef/mudur olacak birine nazaran daha yüksek ise genel olarak bunu kabul etmezler.
Halbuki senin öyle bir dusuncen dahi yoktur ancak şirketler böyle,yahut şirketlerde çalışanlar böyle.
Fazla akıllı adamın yahut kadının etrafındakileri de kiskirtip mevcut düzeni bozacagini düşünüyorlar.

Kalifiye isen kıskanırlar sen de altin islerde cok bunalirsin birde ise alımda kim vardi benim isi kapar diye almamış olabilir bende kalifiyeyim ve islerde bazen sıkıntı oluyor
Yani benim pozisyonda çok çalışanı olan bi yer ben neden gözlerine battım anlamadım.

Back
X