İsminide bilmediğim için netten araştıramadım. Düz teğelleyerek denedim istediğim gibi aman aman bi çiçek olmadı. Bu kurdeleden daha güzek çiçekler olabileceğini düşünüyorum ancak hiçbir fikrim yok.. Yardımlarınıza ihtiyacım vaarrr
canım genelde saten kurdelelerden pek guzel olmuyor kıvrım almadıgı ıcın bende cok ıyı bılmıyorum ama -------v------v----- bu sekılde tegelleyerek buzmeyı dene. o 4-5 tegel duz al sonra birden asağı capraz sekılde in sonra aynısını yukarı dogru yap .
birde elde caprazcapraz sıkı sekılde cevirerek gül yapılıyor.en son bıtımını dıkıyosun ...
Işıktan pek iyi çıkmadı resimler ancak 3 adet 40cm, 30cm, 20cm olmak üzere kurdeleyi düz teğel aldım güzel oldu, belki daha değişik çiçeklerde yapılabiliyordur bilemiyorum...
Yorumun için teşekkür ederim bu arada canım
tül duran tarafı degılde mat duran tarafını bellı bı mıktar kesıp tegerleyerek buzdurdugunde cok harıka cıcek yapıyorsun elınde tegerleyıp dıkersen daha rahat edersın:)havluda yada bohcanın uzerınde tegerlemeye kalkma bence:)
tül duran tarafı degılde mat duran tarafını bellı bı mıktar kesıp tegerleyerek buzdurdugunde cok harıka cıcek yapıyorsun elınde tegerleyıp dıkersen daha rahat edersın:)havluda yada bohcanın uzerınde tegerlemeye kalkma bence:)