bu kürler yariyor mu ?? uygulayann

angarali123

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2013
120
6
38
35
Ankara
Arkadaslar aranizda esine keci boynuzu kuru ve zeytinyaginda incir kuru uygulayan olumlu sonuc alan varmi ?varsa lutfen yazsin anlatsin cok ihtiyacim var iyi seyler duymaya..bu kurleri uyguluyoruz suan ve bu mucizeye inanmaya ihtiyacim var

Arkadaslar aranizda esine keci boynuzu kuru ve zeytinyaginda incir kuru uygulayan olumlu sonuc alan varmi ?varsa lutfen yazsin anlatsin cok ihtiyacim var iyi seyler duymaya..bu kurleri uyguluyoruz suan ve bu mucizeye inanmaya ihtiyacim var

canım okuduğum kadarıyla gerginsin ve panik halindesin öncelikle sakin olmalısın bunu kolay sölediğimin farkındayım ama bende 2,5 yıl uğraştım ama eşim her sabah aç karnına keçiboynuzu pekmezi içti 1 kaşık ve ben tam pes ettim oluruna bırakmayı başardım hamile kaldım..psikolojinin çok önemi var ama keçiboynuzu mucize bişey denemek istiyosan hiç bekleme ben kürünü de yapmıştım ama pekmez işe yaradı gibi sen ikisinide dene sakin ve sabırlı ol dualar sizinle..

Saol canim cevabin icin insallah ya bende deniorum bakalim keci boynuzunu pekmezide aldiriyim onuda iciyim evet gerginim moralim bozuk 1,5 yil oldu cok istiorum hayirlisiyla bi gelseydi bebesimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…