• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu kuruma çizgisi mi

Tgba21

Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
14
Puanlar
13
Arkadaşlar bakabilir misiniz bu kuruma çizgisi mi ilk 5 dk da çıktı

Eklentiler

• IMG_20260308_113441_365.webp
    IMG_20260308_113441_365.webp
    96,1 KB · Görüntüleme: 183
İlk 5 dk ise kuruma olmayabilir tekrarlayın bence

Onu dün yapmıştım smdi yapsam çıkar mı ki
Evet tekrarlayın varsa biraz daha belirginleşmiş olur hem ama su falan içmediysrniz yapın idrarınız seyrekse yarın sabah yapın

Evet tekrarlayın varsa biraz daha belirginleşmiş olur hem ama su falan içmediysrniz yapın idrarınız seyrekse yarın sabah yapın
En iyisi yarın sabah ilk idrarla yapayım

Evet 5 dakika içinde çıktı ama aşılama oldum aşılamanın 8. Günü çatlatma iğnesinin 10. Günü yaptığım test
Sabah ilk idrarla tekrarlayın bence. Benim de adet gecikmesinin 7.günü sabah test yaptım belli belirsiz var gibiydi ama bilemedim

Sabah ilk idrarla tekrarlayın bence. Benim de adet gecikmesinin 7.günü sabah test yaptım belli belirsiz var gibiydi ama bilemedim
Baya gecikmis kan verseniz kesin sonuç alırsınız
Yarın sabah tekrarliycam testi

Baya gecikmis kan verseniz kesin sonuç alırsınız
Yarın sabah tekrarliycam testi
İlk defa bu kadar gecikti erken gebelik testi yapmıştım ilk dakikalar da ikinci çizgi vardı ama beyazdı yarım saatte belirginleşmişti. Ama olsa kasetlerde de çıkmaz mıydı? Ya da geç döllenme mi oldu acaba bilemiyorum. Biraz daha geçerse kan vereceğim

İlk defa bu kadar gecikti erken gebelik testi yapmıştım ilk dakikalar da ikinci çizgi vardı ama beyazdı yarım saatte belirginleşmişti. Ama olsa kasetlerde de çıkmaz mıydı? Ya da geç döllenme mi oldu acaba bilemiyorum. Biraz daha geçerse kan vereceğim
Bazı testler yalancı pozitiflik verebiliyor gecikmenin sebebi stres falan da olabilir yada ne bileyim kist oluşmuş olabilir benimde 1 hafta gecikmisti geçmiş dönemde sebebi 6cm ilk kistmiş

Bazı testler yalancı pozitiflik verebiliyor gecikmenin sebebi stres falan da olabilir yada ne bileyim kist oluşmuş olabilir benimde 1 hafta gecikmisti geçmiş dönemde sebebi 6cm ilk kistm
Bazı testler yalancı pozitiflik verebiliyor gecikmenin sebebi stres falan da olabilir yada ne bileyim kist oluşmuş olabilir benimde 1 hafta gecikmisti geçmiş dönemde sebebi 6cm ilk kistmiş

Yaa öyle mi

Biraz daha olmazsam kan veririm artık bende

Back
X