- 12 Ağustos 2014
- 3.061
- 2.054
- 448
- Konu Sahibi Limonsarisi
Adam yuzuk takmaya alıskk olmadığı için takmaya musaıt olduğu zamanda takmaması gayet normal. Kuruntu yapma
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben onun daha ne yogun zamanlarını biliyorum. Evdeyken çok aşırı ilgili evden çıktığı an bitiyor tamamen ilgiçoğu vaktini seninle geçirdiyse aldattığını zannetmiyorum. aldatsaydı seninle vakit geçirmek istemezdi bence.
iş yerinde gerçekten yoğun olabilir. iş sırasında yeri geliyor insan telefonuna bir kez bakamıyor. hemen kötü düşünme bence.
Takmiyor aldatiyor demiyorum zaten. Normal zamanda ben demeden herseyi yapan adam şimdi ben 10 kere söylesem de yapmıyor. Aramiyor ben mesaj atarsam cevap atıyorbende evlendigimden beri hatta nisanlandigim zamanda dahil olmak uzere yuzuk takmadim, aldattigi fikrine burdan kapilmak imkansiz.
10 parmaginda yuzukte takili olsa icinde varsa yapar ki bu sunduklarinizdan boyle bir yargiya varmak mumkun degil.
Sadece işte takmiyor onun haricinde hep takıyor eve gelirken daha geçiriyor parmagina. Alışık yaniAdam yuzuk takmaya alıskk olmadığı için takmaya musaıt olduğu zamanda takmaması gayet normal. Kuruntu yapma
Bende böyleyim. Hislerim kuvvetlidir inşallah bu sefer yanılıyordurİnsanın aklına boş yere bir kuşku düşmez aslında..
Kendim için söylüyorum hislerim cok kuvvetlidir hissederim
Birşeylerin yolunda gitmediğini..
Bu kuşkunun yersiz oldunna emin olmak için
Bir süre gözlemde kal caktrmadan telefonunu maillerini kontrol et bakalım.
Ona yansıtma ama yoksa kırıcı olabilirsin öyle bir durum yok ise
İnşallah yanılıyorsundur canm inşallah.Bende böyleyim. Hislerim kuvvetlidir inşallah bu sefer yanılıyordur
Hiç biri değil. Arabalarla ilgili bir olay. Arabaların Çizilmemesi için mecburen takmiyorlar. Aramami istemiyor elemanlar dalga geçer diyor. Mesaj atarsam cevap atıyor ama her gün evden çıkarken bugün ara beni dememe rağmen Aramiyoreşiniz muhtemelen mühendis veya tekniker ve radyoloji katında çalışıyor. gümüş alyans takabilir, cihazın yanına giderken cebine koyması yeterli.
arayamaması da bundan. işi uzayıp saatlerce cihaz başında kalabiliyor ve haliyle o katta telefon çekmiyor. ne var bunda?
çok huylandıysanız arada siz arayın. kapalı mı, meşgul mü, çalıyorsa açacak mı, nasıl konuşuyor bir bakın.
Hiç biri değil. Arabalarla ilgili bir olay. Arabaların Çizilmemesi için mecburen takmiyorlar. Aramami istemiyor elemanlar dalga geçer diyor. Mesaj atarsam cevap atıyor ama her gün evden çıkarken bugün ara beni dememe rağmen Aramiyor
Ya bi de şöyle bi durum var. Onun çalıştığı yer mühendis arıyordu başvuru yaptım. Benim için birileriyle görüşüp işi almamı saglayacakti sonra vazgeçti bi anda.ben olsam sudan sebeplerle arar tavrına bakardım.
Bunu düşündürücek birsey yapmamkocan da ben işteyken ya eve erkek alıyorsa diye düşünse hoşuna gidermiydi?
Benim eşim günde sadece 9 saat işteyken takmiyor onun haricinde uyurken bile takarNişanlımın işyerinde alyans yasak. Hafta içi hiç takmıyor. Takıp cıkarırken kaybeder diye.Bazen hafta sonu bile takmayı unutuyor. Ben de hassasımdır alyans konusunda ama bensiz gittiği yerlerde takmayı unutunca acaba aldatılıyor muyum diye düşünecek bi sebep görmüyorum. Bence siz bosuna evhamlanmışsınız.
İşleri yoğundur kafası dalgındır,belki söylediğinizi duymamıstır. Elle tutulur bi şey olmadığını düşünüyorum. Yine de cok süphelendiyseniz davranıslarına dikkat edinBenim eşim günde sadece 9 saat işteyken takmiyor onun haricinde uyurken bile takar
Eşini torpille işe soktular diyecekti belkide iş arkadaşları eşinizde bu yüzden vazgeçmiş olabilir.Ya bi de şöyle bi durum var. Onun çalıştığı yer mühendis arıyordu başvuru yaptım. Benim için birileriyle görüşüp işi almamı saglayacakti sonra vazgeçti bi anda.