• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu kuşku yersiz mi?

Ortada bir şey yok adamın günahını alma yahu. Daha 4 aydır evlisiniz bir de, yazıktır.

Ya bi de şöyle bi durum var. Onun çalıştığı yer mühendis arıyordu başvuru yaptım. Benim için birileriyle görüşüp işi almamı saglayacakti sonra vazgeçti bi anda.

valla ben erkek olsam ben de karımı öyle bi yerde çalıştırmam arkadaş. arabalar dedin benim kafa direk sanayiye gitti çünkü.

Yeni evlilerde genelde yuzuge cok takarlar ben yeni evliyim 5 ay oluyo tektasimi bile kullanmiyorum yuzugu gectim esimde oyle taksak guzel olur ama aliskanlik meselesi evde yuzuklevrahat edemiyorum zaten disari cikarken nadiren takarim ama bununla aldatmanin ilgisi olacagini sanmam

Ya bi de şöyle bi durum var. Onun çalıştığı yer mühendis arıyordu başvuru yaptım. Benim için birileriyle görüşüp işi almamı saglayacakti sonra vazgeçti bi anda.

Her şirket politikası aynı değil, eşlerin aynı şirketin bünyesinde çalışmasını prensip olarak kabul etmeyen yerler var. Ford veya Tofaş ikisinden biri öyleydi yanılmıyorsam.

size ilgili falan yazdıklarınızdan bir sebep yok bence .yani gizli gizli işler yapması falan olsa ya da sakladığı birşeyler bunu anlardınız

Her aldatma muhakkak bir gün ortaya çıkar. Kötü olan bir şeyin gizli kalacağına inanmıyorum. Arayışa girmene, sorgulamana gerek yok. . Cevabını aradığın soru yanlış. Eşime neden güvenmiyorum diye sormalısın.

Ayrıca, aldatıldığından şüphelenen bir kadın, aldatılma durumunda eşinden boşanmayacaksa, dedektifliğe soyunmamalı.

Mesleği nedir? Ara sayfalara bakmadım ama askerlerin bile alyans takmalarına izin veriliyor. Bilemedim, bana bahane edip takmaktan kurtuluyormuş gibi geldi. Aldatma konusunu hiç birimiz bilemiyoruz tabii.

KK araştırma timi gerek buraya. Şaka bir yana bunlar pek de aldatma belirtileri değil. Belki de kocanız kötü bir dönemden geçiyor olabilir. Ama yine de siz aldatmayı aklınızdan geçirdiğinize göre bu duruma uygun bir şey yapmış demektir.

Bugün içime acaba eşim beni aldatiyor olabilir mi kuşkusu çöktü.
Normalde kıskanç bir yapım yok.

Eşim işe giderken yüzük takmaz yasak çalıştığı yerde. (Yüzük kemer saat vb) hepsi yasak. Ama bugün işyerinden ayrı bir yerde eğitim vardı ve oraya gitti. Giderken yüzüğünü takabilirsin bence dedim. Duymuyormus gibi davrandı. Aramızda bir sorun yok. Ama son bir kaç gündür isteyken aramaz oldu. Normalde en az 1 kere arardi.
Sorduğumda yoğunum diyor.

Sonra geçirdiğimiz bi kaç günü düşündüm bana karşı fazla ilgili evdeyken. Çoğu zaman ben ona derdim hadi çıkalım dışarı falan diye son 1 haftadır her gün hadi disari çıkalım demeye başladı. Geçen akşam iş çıkışı arkadaşlarıyla kokorec yemeğe gitmesi dışında da pek ayrı vakit gecirmedik ama içimde bir kurt var. Kemiriyor hücrelerimi.

Uzun oldu kusura bakmayın. Eğer aldatiyor isem nasıl öğrenebilirim ya da ne yapmam lazım yardımlarınızı esirgemeyin
Bacim kusura bakma ama sana rahat batmis.resmn kasiniyon sen.

Aldatmak için yeterli deliller değil bunlar canım bence aldatmıyor. hem 4 aylık evliymişsiniz daha yenisiniz bak ne güzel şu an sevinçten uçuyor olmalısınız ikinizde. ama bunu düşündüğüne göre başka problemler mi yaşadınız diye düşünmedim değil açıkçası. :KK64:için rahat etsin istiyorsan telefon mail kontrol et.

Ne ben nede eşim alyans takmayız evliliğimiz ilk 2 yılı ben düzenli takdım sonra sıkıldım bi çıkardım çıkarış o oldu zamanla eşimde çıkardı abdest alırken unuturdıu hep camide herseferindede buldu heeee :KK53:ne yani bizdemi birbirimizden şüphe edelim yok canım bu kadar takma kalbe atılan kelepçe kadar kuvvetli değil o yüzük emin ol önemli olan o gerisi boş iş fazla takma kafana biz bilemeyix burdan ama bence eşin aldatma gibi bi olayı yok siz yeni evli olduğunuzdan heran aklı fikri benle ilgili olsun istiyorsunuz oda yoğun çalışıyorsa her daim arayamıyo vede cvp veremiyo. o yüzden bu düşünceler sizi acaba aldatıyormuyaaa itiyor

Back
X