Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende yoğurt kutularına örgü ile dış yapıyorum ama peynir kutuları hiç aklıma gelmemişti .harika olmuşlar bayıldım. tebrikler canım.bide bu resimleri nasıl ekliyosunuz ya.
ay hanımefendi siz çok beceriklisiniz ya...bizim attığımız şeyleri ne güzel değerlendirmişsinizzzzzzzzzzz....ellerinize emeğinize sağlık...fitir veriyorsunuzalkisalkisalkis
kızım sen bi sanat eserisin yaaa maşallah sana emeğine sağlık
cidden çok güzel olmuş
emeğine sağlık
Süperr evde birikmiş bir sürü yoğurt ve peynir kaplarım vardı .Artık ne işe yarayacaklarını biliyorum teşekkürler emeğinize sağlık
ya yuzuklerimi koyacak bi kutu ariyodum ne zamandan beri, ortada kaldi zavallilar :1shok: aklinla bin yasa hemi alkisalkisalkis cok guzel olmus gercekten, ama onu yapacak babayigit benimdir ins :jeyyar: zor degilde, senin kadar guzel yapabilirmiyim diye seyittimparlak fikirler icin tesekkurler... :hooray:
güzel olmuş hepsi insanın elinden böyle şeylerin gelmesi çok hoş..
aklını seveyim sersoy benim makyaj kutumun rengi solmuş..ne yapsam diye düşünüyordum..aynı seninkinden kalpli çaldım bu fikri..