Bu Kutulara Bayılacaksınız

bende yoğurt kutularına örgü ile dış yapıyorum ama peynir kutuları hiç aklıma gelmemişti .harika olmuşlar bayıldım. tebrikler canım.bide bu resimleri nasıl ekliyosunuz ya.

ay hanımefendi siz çok beceriklisiniz ya...bizim attığımız şeyleri ne güzel değerlendirmişsinizzzzzzzzzzz....ellerinize emeğinize sağlık...fitir veriyorsunuzalkisalkisalkis

bende yoğurt kutularına örgü ile dış yapıyorum ama peynir kutuları hiç aklıma gelmemişti .harika olmuşlar bayıldım. tebrikler canım.bide bu resimleri nasıl ekliyosunuz ya.

çok teşekku ederim canım
kk girişte site hakkında sorular sorunlar bölumu var orda ayrıntılı olarak anlatılmış bir bak istersen sonrada yaptıklarını bizede göster yerimseniben

ay hanımefendi siz çok beceriklisiniz ya...bizim attığımız şeyleri ne güzel değerlendirmişsinizzzzzzzzzzz....ellerinize emeğinize sağlık...fitir veriyorsunuzalkisalkisalkis

Şeniz çok teşekkur ederim.. ufacık bir yardımım olmuşsa ne mutlu bana :utangac:

Süperr evde birikmiş bir sürü yoğurt ve peynir kaplarım vardı .Artık ne işe yarayacaklarını biliyorum teşekkürler emeğinize sağlık

ya yuzuklerimi koyacak bi kutu ariyodum ne zamandan beri, ortada kaldi zavallilar :1shok: aklinla bin yasa hemi alkisalkisalkis cok guzel olmus gercekten, ama onu yapacak babayigit benimdir ins :jeyyar: zor degilde, senin kadar guzel yapabilirmiyim diye seyittim :utangac: parlak fikirler icin tesekkurler... :hooray:

cidden çok güzel olmuş

emeğine sağlık

Süperr evde birikmiş bir sürü yoğurt ve peynir kaplarım vardı .Artık ne işe yarayacaklarını biliyorum teşekkürler emeğinize sağlık

ya yuzuklerimi koyacak bi kutu ariyodum ne zamandan beri, ortada kaldi zavallilar :1shok: aklinla bin yasa hemi alkisalkisalkis cok guzel olmus gercekten, ama onu yapacak babayigit benimdir ins :jeyyar: zor degilde, senin kadar guzel yapabilirmiyim diye seyittim :utangac: parlak fikirler icin tesekkurler... :hooray:

çok teşekkur ederim kızlar..
biraz cesaretle yaptıklarınıza inanamazsınız.. lutfen deneyin ne kaybedeceksiniz ki.. belki ilkinde çok guzel olmaz ama daha sonrakiler harika olur. tecrubeyle sabitlenmiştir. yerimseniben

Biraz güpür, bir kaç inci ve taşlarla sade bir makyaj kutusunun yenilenen yuzu bayanssulusmile

SDC13981.jpg
SDC13987.jpg

SDC13982.jpg

SDC13985.jpg
SDC13984.jpg

aklını seveyim sersoy benim makyaj kutumun rengi solmuş..ne yapsam diye düşünüyordum..aynı seninkinden kalpli çaldım bu fikri..

Back
X