Bu kuzene ne demeli!!

Arkadaşlar merhaba,
Bi kuzenim var, 22 yasında..üni.öğrencisi..ve üni.okuduğu şehirde evli bir adamla ilişkisi var. O buna arkadaşlık diyor, ama adamın niyeti anlattığına göre düzgün değil.. Adam Tüm ailesine ben ona aşığım demiş..karısı kuzenimi aramış, ailemi bırak demiş..adam da klasik yalanlar işte, yok Karimi sevmiyorum, yok boşanmak üzereyiz falan filan..iki çocukları varmış..kuzenim evimde misafir olduğu için çok üstüne gidemedim.ama dürüst bi şekilde, 'asla mutlu olamayacaksın, kadının ahını alacaksın bir ömür boyu..adamın sana harcadığı her kuruşta çocuklarının rızkı var, başını belaya sokma, ego tatmini mi yapıyorsun vs.' konuştum ama kuzenim diyor ki umrumda değil, adam kendisi alıyor.. Parası çok zaten..çocuklarının her şeyi var.oralarda kimsem yok bana sahip çıkıyor..cinsellik düşünmüyor, konuşmamı, neşemi seviyormuş vs.diye açıklama yapıyor. 'Adam senden ayrılınca gidip karısıyla sevişiyor ama' dedim.umrumda değil dedi. Hatta benim gibi insanların ne düşündüğünü biliyormuş, ne söylersem söyleyeyim önemli değilmiş.. Ne diyeyim şimdi ben bu kıza.. Ailesine söylesem, kızsalar etseler yine aynısını yapar.annesi namazında kuranında bi kadın..ama takmaz onu, biliyorum.yıllar önce erkek ark.yüzünden babasından dayak yemişliği var, daha fazlasını yaptı..
kendimi diğer kadının yerine koyuyorum, yazık ya..bi de kadına kocana sahip çık demiş..
kesinlikle mesafemi koyacağım..yazıklar olsun ya..senelerdir ablasıyım..sadece şunu soruyorum, siz olsanız ne yapardınız,kuzeninize karsı yaklaşım ve tavrınız nasıl olurdu??
Ayrica sen soyleme direk aldatan adamin karisina annesinn numarasini ver faceden filan bulabiliyrsan o bence halleder o kizin sonu iyi degil ailesi onlem almali bu baslangic alismis kudurmustan beterdir

Naparsa yapsin kuzeniniz sizi ilgilendiren bir sey degil ki. Sizi kullanmiyor etmiyor. "Namus"sa herkesin kendi"namus"u. Her koyun kendi bacagindan asilir

Ben olsam bu noktadan sonra sadece izlerim.. o kadının o çocukların ahı tutmayacak mı? Günü geldi mi de asla yardım için elimi uzatmam kendi düşen ağlamaz der çekilirim köşeye

Arkadaşlar merhaba,
Bi kuzenim var, 22 yasında..üni.öğrencisi..ve üni.okuduğu şehirde evli bir adamla ilişkisi var. O buna arkadaşlık diyor, ama adamın niyeti anlattığına göre düzgün değil.. Adam Tüm ailesine ben ona aşığım demiş..karısı kuzenimi aramış, ailemi bırak demiş..adam da klasik yalanlar işte, yok Karimi sevmiyorum, yok boşanmak üzereyiz falan filan..iki çocukları varmış..kuzenim evimde misafir olduğu için çok üstüne gidemedim.ama dürüst bi şekilde, 'asla mutlu olamayacaksın, kadının ahını alacaksın bir ömür boyu..adamın sana harcadığı her kuruşta çocuklarının rızkı var, başını belaya sokma, ego tatmini mi yapıyorsun vs.' konuştum ama kuzenim diyor ki umrumda değil, adam kendisi alıyor.. Parası çok zaten..çocuklarının her şeyi var.oralarda kimsem yok bana sahip çıkıyor..cinsellik düşünmüyor, konuşmamı, neşemi seviyormuş vs.diye açıklama yapıyor. 'Adam senden ayrılınca gidip karısıyla sevişiyor ama' dedim.umrumda değil dedi. Hatta benim gibi insanların ne düşündüğünü biliyormuş, ne söylersem söyleyeyim önemli değilmiş.. Ne diyeyim şimdi ben bu kıza.. Ailesine söylesem, kızsalar etseler yine aynısını yapar.annesi namazında kuranında bi kadın..ama takmaz onu, biliyorum.yıllar önce erkek ark.yüzünden babasından dayak yemişliği var, daha fazlasını yaptı..
kendimi diğer kadının yerine koyuyorum, yazık ya..bi de kadına kocana sahip çık demiş..
kesinlikle mesafemi koyacağım..yazıklar olsun ya..senelerdir ablasıyım..sadece şunu soruyorum, siz olsanız ne yapardınız,kuzeninize karsı yaklaşım ve tavrınız nasıl olurdu??

Valla ben kendi hayatı diyemem, teyze anne yarısı ise, kuzen de öyledir
Bu tiplere sökmez konuşmak, ibret-i alem için sopayla kemiklerini kırıp, adamın karısına götürüp özür dileteceksin
Cümle aleme rezil olacak, okuldan falan da alacaksın göreceksin umurunda mı değil mi, edepsiz zilli, babasıyla konuş , gerekirse tüm aile iş birliği yapın, 22 yaşında aklı bi karış havada velet yüzünden elalemin çoluğu çocuğu telef mi olsun, yazık değil mi o aileye, zaten açmış açacağı yarayı daha fazlasını vermesin bari

Ben olsam hicbirsey yapmam. Sadece mesafemi korurdum. Sakin annesine babasina gidip birsey anlatma. Kizi üniversiteden alip iyice hayati mahv olur.

Ayrica o adamin esinede acimiyorum. Kadin kuzeni aramayi biliyor da, bosanmayi bilmiyormu? Sanirim hem kuzen, hem es, adami cüzdan misali kullaniyorlar.

Karısı cüzdan misali kullanabilir, çocuklarının ve karısının ihtiyacını karşılamakla yükümlüdür zaten bir koca.ama kuzenim kendisine yardım ettiğini söylüyor, adama dua esiyor, ben de doğru bulmuyorum..
Bu konu beni ilgilendiriyor, çünkü kardeş gibi büyüdük, doğduğu günü biliyorum, çocukken yemek yemesi için çektiğimiz sıkıntıyı.. Duyarlı bir insan olarak müdahalede bulunuyorum, daha fazla yanlış yapmaması için
Evet her koyun kendi bacağından asılır, ama kokusu etrafa yayılır.. Yarın onun başına bi iş gelse, bizim yine canımız yanacak..

Valla ben kendi hayatı diyemem, teyze anne yarısı ise, kuzen de öyledir
Bu tiplere sökmez konuşmak, ibret-i alem için sopayla kemiklerini kırıp, adamın karısına götürüp özür dileteceksin
Cümle aleme rezil olacak, okuldan falan da alacaksın göreceksin umurunda mı değil mi, edepsiz zilli, babasıyla konuş , gerekirse tüm aile iş birliği yapın, 22 yaşında aklı bi karış havada velet yüzünden elalemin çoluğu çocuğu telef mi olsun, yazık değil mi o aileye, zaten açmış açacağı yarayı daha fazlasını vermesin bari
Aynen böyle düşünüyorum.
22 yaş da olgunluk yoksa, yetişkin falan diyemiyorum böylelerine...

Okul meselesi içinde ya kızın ailesi de gidecek kızın yanında kalacak okul bitene kadar yakın markaj.
Yada alacaklar...
Zaten okumakta niyeti olan bu yollara girmez. Aklı başına gelsin bir kaç sene sonra başlar tekrardan okul kaçmıyor...

Aynen böyle düşünüyorum.
22 yaş da olgunluk yoksa, yetişkin falan diyemiyorum böylelerine...

Yetişkin değil ama çocukta değil, yaptığının ne olduğunu bilecek yaşta ve kasıtlı yapıyor, bu tür insanların soluduğu hava bile israf bence. Ailesi okusun diye dişini tırnağına takıyor o da gidip milletin yuvasına çomak sokuyor. Adam şerefsiz orası ayrı mesele ama 22 yaşında birinin bu kadar vicdansız olmasını aklım almıyor, o yüzden böyle şeyler tolere edilmemeli , hiç de susup uzaktan bakmam ailemde yaşansa, aile içinde bu tür konularda herkesin kendi hayatı diye bir kavram yok bence. En ağır yaptırım uygulanmalı. Okuyacağım bahanesi ile ekmek elden su gölden yaşa bir de çoluk çocuğun hayatı ile oyna oh ne güzel memleket. Düşünsene şimdi o kadının evinde ne depremler oluyor, belki de boşanmak için cesaret toplamaya uğraşan, çocuklarını güvence altına almaya çalışan gecesi gündüzü karışmış bir anne var orada öyle kolay değil bu işler, yazık ya

Kız adamın evli olduğunu biliyor, parasını yiyor, adam kızın niyetinin para olduğunu biliyor, kadın ilişkiyi biliyor, kız aşık değil. Ee alan memnun veren memnun. Gerçekten herkesin kendi hayatı. Kız öyle saf salak birşeye benzemiyor. Ayrica o evliliği düşünmesi gereken bu kız değil, adam ve kadin

Hayatta en korktuğun insan tiplerinden biri , gözlerinde para işareti olan kişiler.
Herseyi yaparlar, içleri bomboştur.

Keza parasıyla ahlaksızlık yapan kişilerde öyle .

Dittir git diyeceksin yapacak diyecek başka birşey yok ama yaşattığını da yaşamadan ölmez insan bellimi adamı bankamatik olarak görüyor bugün olmasa yarın istekleri olur adamın o kendini avutsun uzaktan izlemeye geçeceksin yapacak tek şeyin bu bence

• Beğen
Reactions: Eva
Cok uzuldum o kadina cocuklara..
Kuzeniniz yagli kapi olarak goruyor o herifi.
Birsey hissetigini dusunuyorum. Parasi var diye fingirdiyor.
Kuzeninizle de mesafe degil direkt gemileri yakin.
Boyle ahlaksizlarla gorusmeyin.

Vazgeçmiyorlar efendim. Ama sizin gibiler diyip çıkıyorlar işin içinden. Beni anlamıyorsun oluyor sonra. Sizin gibilerin ne düşündügünü önemsemiyorum laflarını duyuyorsun. Dövüyosa dövsün de. Vazgeçirmeye çalışmasın. Vazgeçmiyorlar. Niye pskolojik destek alsın ki. Problemli olan o degil bikere. Bizim bukadar yanlış bulmamızı çok saçma buluyorlar. Bu konuda pek de bir problem görmüyorlar. Aksine onlar böyle tercih ediyorlar. Kendilerini senden benden daha özel uzaydan gelmiş te kimse onu anlayamazmış o çok haklıymış gibi hissediyorlar. Ben de bu konuda en yakın arkadaşım yüzünden çok doluyum konu sahibi yerine ben atladım mesaja kusura bakmayın.
Aynen buna birebir şahit oldum bende bir komşum boşanmış hemde kocası aldattığı için bosanmisti iki çocuğu babaya üvey anneye verdi evli biriyle oldu adamında iki çocuğu var karısı dünya güzeli boşandı karısından diğer kadının annesi babası kardeşi istememesine rağmen hatta kardeşiyle resmen saç baş kavga etmesine rağmen bırakmadı evlendi sonuç kv ile aynı evde sonra kavga gürültü adam çalışmaz tembel kadinida calistirmaz dayakmi cabası hastanelik edene kadar sonuç bir yıl olmadan boşanıyor hemde bir dünya borç ile dinleseydi herkesi vurmayacakti kafayı şimdi böyle kapıdan çıkamıyor tehditlerinden adamın

Valla saf falan bir kız olsa zaten paranın gücüne doğru koşmazdı. Kendi secimi kendi hayatı. Ben insanları yargılamaya hakkımız olmadığını ancak çevremizdeki yakın olduğumuz, her şeyimizi paylaşacağımızın insanlara gelince yargılamanın alâsını yapabileceğimizi düşünüyorum. Çünkü böylesine bencil, menfaatçi, umursuz ve ahlaki değerlerden yoksun biriyle ne paylaşabilirsiniz ki. Ya da bu zihniyete sahip birinin sizin herhangi bir olayınıza yapacağı yorum ne kadar sağlıklı olur kim bilir. Asla muhatap olmam iliskimi keserdim, net.

Diyecek bir şey kalmamış. Araya mesafe koyun. Umrumda değil diyorsa siz ne deseniz bir kulağından girip ötekisinden çıkar. Sonra siz kötü olursunuz hiç muhattap olmayın.

Yetişkin değil ama çocukta değil, yaptığının ne olduğunu bilecek yaşta ve kasıtlı yapıyor, bu tür insanların soluduğu hava bile israf bence. Ailesi okusun diye dişini tırnağına takıyor o da gidip milletin yuvasına çomak sokuyor. Adam şerefsiz orası ayrı mesele ama 22 yaşında birinin bu kadar vicdansız olmasını aklım almıyor, o yüzden böyle şeyler tolere edilmemeli , hiç de susup uzaktan bakmam ailemde yaşansa, aile içinde bu tür konularda herkesin kendi hayatı diye bir kavram yok bence. En ağır yaptırım uygulanmalı. Okuyacağım bahanesi ile ekmek elden su gölden yaşa bir de çoluk çocuğun hayatı ile oyna oh ne güzel memleket. Düşünsene şimdi o kadının evinde ne depremler oluyor, belki de boşanmak için cesaret toplamaya uğraşan, çocuklarını güvence altına almaya çalışan gecesi gündüzü karışmış bir anne var orada öyle kolay değil bu işler, yazık ya
evet yaptığının farkında ama belki sonuçlarının yada diğer kadının çektiği acının, çocuklarının ne durumda olduğunun farkında değildir de yiyordur bu haltı diye düşünmek istiyorum. Aksi durumdaki vicdansızlık 22 yaşında bir genç kıza konduramıyorum.
Benim kızım olsa bilmek isterdim.
hele de kardeşim diyebileceğim yakınlıkta biri ise kesin söylerdim...

kuzeniniz be yaptıgının farkında yazık ama diğer tarafa ilişki derecenizi bilmem ama ben bu durumda ailesine söylerdim.
vicdanen en azındandan bilsinler engellesinler yazık cocuklara

Back
X