Bu kuzene ne demeli!!

kuzeninizle arkadaşının arasındaki ilişkiye karışmayın bence. ne olursa olsun yanında olmalısınız. Bazı şeyler sadece tecrübe ile öğrenilir.

Ayni durum evlendigindede basina gelicek birakin ne hali varsa gorsun basina geldigi zamandaa umrumda deil der kesinn.

kuzeninizle arkadaşının arasındaki ilişkiye karışmayın bence. ne olursa olsun yanında olmalısınız. Bazı şeyler sadece tecrübe ile öğrenilir.
Yanında mı olmalıyım, nasıl yani ? Ortada bir evliliğe ihanet var, ve ben buna destek mi çıkayım, yanlış yazdığınızı düşünüyorum..

O kız iş ciddiye binse yani adam boşansa seninle evlenmek istiyorum dese ondan da kaçar. Çünkü şu an parasını yemek hoşuna gidiyor ama adam başına bela olup ben senin için boşandım diye psikopatlaşırsa dünyayı dar ederse ben oh iyi olsun derim. Zaten gidişat bunu gösteriyor. Yaşı büyük kuzeninizin ama bencilliğinden kendinden başkasını görmüyor.
Kimisine lafla anlatamazsınız illa ki tecrübeyle öğrenirler ne hali varsa görsün. Engel oldukça daha sıkı tutunur inatlaşır. Klasik ergen tavrı

Daha bir şey söylemedim ailesine, sabah uyanınca dün akşam söylediklerin gece beni uyutmadı, benim kuzenim nasıl olur da evli bir adamla görüşür diye.. Kötü bir şey yapmıyorum, adam çok iyi birisi, tanışan sen De seversin diye konuşuyor, ben de böyle bir şeyi yakıştıramadıgımı anlattım, yuva yıkan kadın konumunda mı olacaksın .yuva yıktıgım falan yok, bizim sonumuz yok ki zaten dedi..çiçek aldırttım karısına dedi.. Ama gelin görün ki whats app durumlarında hep bi arabada geziyor, geç saatlerde, disko bar gibi ortamlarda.. Ben de nasıl uyaracagımı şaşırdım.zaten seneyi uzattı, hocalara bahane buluyor, yok şöyle not vermediler vs.vs. diyecek bir şey bulamıyorum :(

Arkadaşlar merhaba,
Bi kuzenim var, 22 yasında..üni.öğrencisi..ve üni.okuduğu şehirde evli bir adamla ilişkisi var. O buna arkadaşlık diyor, ama adamın niyeti anlattığına göre düzgün değil.. Adam Tüm ailesine ben ona aşığım demiş..karısı kuzenimi aramış, ailemi bırak demiş..adam da klasik yalanlar işte, yok Karimi sevmiyorum, yok boşanmak üzereyiz falan filan..iki çocukları varmış..kuzenim evimde misafir olduğu için çok üstüne gidemedim.ama dürüst bi şekilde, 'asla mutlu olamayacaksın, kadının ahını alacaksın bir ömür boyu..adamın sana harcadığı her kuruşta çocuklarının rızkı var, başını belaya sokma, ego tatmini mi yapıyorsun vs.' konuştum ama kuzenim diyor ki umrumda değil, adam kendisi alıyor.. Parası çok zaten..çocuklarının her şeyi var.oralarda kimsem yok bana sahip çıkıyor..cinsellik düşünmüyor, konuşmamı, neşemi seviyormuş vs.diye açıklama yapıyor. 'Adam senden ayrılınca gidip karısıyla sevişiyor ama' dedim.umrumda değil dedi. Hatta benim gibi insanların ne düşündüğünü biliyormuş, ne söylersem söyleyeyim önemli değilmiş.. Ne diyeyim şimdi ben bu kıza.. Ailesine söylesem, kızsalar etseler yine aynısını yapar.annesi namazında kuranında bi kadın..ama takmaz onu, biliyorum.yıllar önce erkek ark.yüzünden babasından dayak yemişliği var, daha fazlasını yaptı..
kendimi diğer kadının yerine koyuyorum, yazık ya..bi de kadına kocana sahip çık demiş..
kesinlikle mesafemi koyacağım..yazıklar olsun ya..senelerdir ablasıyım..sadece şunu soruyorum, siz olsanız ne yapardınız,kuzeninize karsı yaklaşım ve tavrınız nasıl olurdu??

Kesinlikle irtibatını kes, kıza bak ya. Olmaz olsun öyle kuzen. Ben inan ki kadının yerinde olsam boşanırım diyeceğim ama o kadını da anlamak lazım, gururuna yediremiyorsun bir anda. Ama şunu söyleyim, aynısı başına gelecek. Sen sen ol, senden yardım isterse yardım etme. Merhameti terket böyle konularda. Çocuğun günahı ne?

Adam eğer memnun değilse boşanır. Çocuk yaptıktan sonra kadınları pörsümüş bir portakal gibi görüp kendilerinden yaşça küçüklere yöneliyorlar.

Kız zaten ne desek yetmez.

Arkadaşlar merhaba,
Bi kuzenim var, 22 yasında..üni.öğrencisi..ve üni.okuduğu şehirde evli bir adamla ilişkisi var. O buna arkadaşlık diyor, ama adamın niyeti anlattığına göre düzgün değil.. Adam Tüm ailesine ben ona aşığım demiş..karısı kuzenimi aramış, ailemi bırak demiş..adam da klasik yalanlar işte, yok Karimi sevmiyorum, yok boşanmak üzereyiz falan filan..iki çocukları varmış..kuzenim evimde misafir olduğu için çok üstüne gidemedim.ama dürüst bi şekilde, 'asla mutlu olamayacaksın, kadının ahını alacaksın bir ömür boyu..adamın sana harcadığı her kuruşta çocuklarının rızkı var, başını belaya sokma, ego tatmini mi yapıyorsun vs.' konuştum ama kuzenim diyor ki umrumda değil, adam kendisi alıyor.. Parası çok zaten..çocuklarının her şeyi var.oralarda kimsem yok bana sahip çıkıyor..cinsellik düşünmüyor, konuşmamı, neşemi seviyormuş vs.diye açıklama yapıyor. 'Adam senden ayrılınca gidip karısıyla sevişiyor ama' dedim.umrumda değil dedi. Hatta benim gibi insanların ne düşündüğünü biliyormuş, ne söylersem söyleyeyim önemli değilmiş.. Ne diyeyim şimdi ben bu kıza.. Ailesine söylesem, kızsalar etseler yine aynısını yapar.annesi namazında kuranında bi kadın..ama takmaz onu, biliyorum.yıllar önce erkek ark.yüzünden babasından dayak yemişliği var, daha fazlasını yaptı..
kendimi diğer kadının yerine koyuyorum, yazık ya..bi de kadına kocana sahip çık demiş..
kesinlikle mesafemi koyacağım..yazıklar olsun ya..senelerdir ablasıyım..sadece şunu soruyorum, siz olsanız ne yapardınız,kuzeninize karsı yaklaşım ve tavrınız nasıl olurdu??
kuzenin resmen metreslik yapıyor annesine babasına söyle.

Daha bir şey söylemedim ailesine, sabah uyanınca dün akşam söylediklerin gece beni uyutmadı, benim kuzenim nasıl olur da evli bir adamla görüşür diye.. Kötü bir şey yapmıyorum, adam çok iyi birisi, tanışan sen De seversin diye konuşuyor, ben de böyle bir şeyi yakıştıramadıgımı anlattım, yuva yıkan kadın konumunda mı olacaksın .yuva yıktıgım falan yok, bizim sonumuz yok ki zaten dedi..çiçek aldırttım karısına dedi.. Ama gelin görün ki whats app durumlarında hep bi arabada geziyor, geç saatlerde, disko bar gibi ortamlarda.. Ben de nasıl uyaracagımı şaşırdım.zaten seneyi uzattı, hocalara bahane buluyor, yok şöyle not vermediler vs.vs. diyecek bir şey bulamıyorum :KK43:
Whatsapdurumuna dek paylasiyorsa ailenizden gorenler de vardir elbet degil mi?
Artik cogu kiside akilli telefon var.

Adam da kullandirtmasin kendini asalak mi ? Evet kuzeninizde cok büyük hatalar var ama bir erkekte kendini bilecek. Hic mi anlamiyo bu kiz beni cuzdani olarak goruyo diye bu kadar mi saf salak ?
Ikisinede mustehak kendi b*klarinda bogulsunlar. Ben asla gorusmezdim.

Sosyal medyadaki şahıslara özentiden dolayı kaynaklı mı bilmem ama genç kızlarımızda metres olma hevesi amma arttı:işsiz: Kuzeniniz geçici zevkler peşinde. Kendisi de bunun farkında zaten. Adama aşık olduğu falan da yok. Kuzeniniz eğlencesine bakıyor ama o eğlence elinde patlayınca başına bela alınca böyle rahat konuşabilecek mi bakalım. Bırakın ders alsın, başına iş alsın acımayın siz de.Vazgeçirmeye dahi çalışmayın yetişkin insan, hem kendi düşen ağlamaz.:KK14:
milli metresimizden dolayı sanırım. resmen metresliğe özenen kızlar türedi ya şaka gibi, nasıl bu kadar aptal olabiliyorlar, aklım almıyor.

Tatlım karışma. Böyle arsız bi kız yaptığı hatanın sonuçlarını düşünebilir. Çocuk değil 22 yaşında. Bırak napiyosa başına da ne geliyorsa gelsin. Sen uyarmissin sonuçta. Ailesine de anlatabilirsin.

Yanında mı olmalıyım, nasıl yani ? Ortada bir evliliğe ihanet var, ve ben buna destek mi çıkayım, yanlış yazdığınızı düşünüyorum..

Yoo yanlis yazmadim ama yalnizlik ve cevrenin tavri daha kotu seylere ve cevreye itebilir. Iyi gununde destek olursaniz kotu gununde de olnalisiniz. Ayrica iyi davranirkeb de kotu bir sey yaparkende yaninda olmalisiniz. Arkadaslik budur. Kaldi ki bu kisi kuzeniniz.

Ailesine haber verirsen sen kötü olursun, kuzeninle arana mesafe koy, bırak Allah'ından bulsun.

Siz üzerinize düşeni yapmışsınız. Fakat ailesine siz söylerseniz ilerde kötü olan siz olursunuz. Çünkü hiç bir anne baba okumaya gönderdikleri kızlarının resmen metres oldugunu kabul etmek istemeyecektir.
Kuzeninize gelince, aşık değil, banka olarak kullanıyor adamı. Fakat nasıl böyle vicdansız olabiliyor anlamıyorum. Adamın evli olması ayrı bir olay, hatta baba olması günahını kat be kat arttırıyor.
Evlenmekle de bitmiyor olay, bu sefer de yüzük avcılarından korumak gerekiyor kocayı demek ki...
Herkes yaşattığını yaşamadan ölmezmiş.
Hayatının düzenini kökünden kaydıracak bir olay yaşamadan bu hatasından döner umarım.

benim bole bi kuzenim olsa yuzune bidaha bakmam. net. Akraba olmak cirkinlkleri goz ardi edip hicbisi yk gibi davranmayi gerektirmiyor.

Niye sadece kız suçlu,arsız oluyor onu anlamıyorum. Evli olduğu,çocukları olduğu halde gencecik kızların peşine düşüp,çocuklarının rıskını kızlara yediren adam arsız değil kafasında kavak yelleri esen gencecik toy kız suçlu bulunuyır. Adamın çocuklarını,karısını,rızkını düşünmek zorunda olan kişi adamın kendisi. Kız saf demekki olanları olacak olanları düşünemiyor. Kz da büyüyecek aklı başına gelecek merak etmeyin ama yaptığı hatanın bedeli ağır olacak ve belki ömür boyu vicdan azabı duyacak. Konu sahibi siz elinizden geleni yapmışsınız. Artık beklemekten ve kızın mantığını kullanmasını dilemekten başka çareniz yok. Allah akıl fikir versin ne diyelim.
Evli bir adamı cinsellik dışı bazı hareketleriyle bazı konular da tatmin eden .
Yuva mı yıkacaksın sorusuna , ben istemiyorum ki o yapıyor cinsellik beklemiyor diyen .
Çoluğunun çocuğunun rızkı deyince aman zengin zaten , çocuklarının da her şeyi var diyen
Her şeyin farkında olup bu hallere para için düşen , ego tatmini yapan biri ...

Bir arsızla muhattap bile olmam !
Uyarmışsın bitti ! Daha fazlasında sen kötü olursun . Kendi hayatı , kendi kararları

Back
X