Bu Lüzumsuz İşten Nasıl Kurtulurum?

E zor degil ki o zaman...

Outlookta isim kismina tikla mail atanlar isimlere gore ve kendi icinde tarihe gore siralanir...

Sag tarafa klasor ac her gonderici icin. Hepsini isaretle kendi klasorune tasi. Sonra gonderilenlerde ayni seyi yap. Hem gelen hem gonderilen mailler ayni klasorde kalir... hatta istersen ayarlarıni yaparsan yani her kisiden gelen mail kendi klasorune duser bundan sonra..

E zor degil ki o zaman...

Outlookta isim kismina tikla mail atanlar isimlere gore ve kendi icinde tarihe gore siralanir...

Sag tarafa klasor ac her gonderici icin. Hepsini isaretle kendi klasorune tasi. Sonra gonderilenlerde ayni seyi yap. Hem gelen hem gonderilen mailler ayni klasorde kalir... hatta istersen her kisiden gelen mail kendi klasorune duser..

çok iyiymiş ama maili almanca.. almancam o kadar iyi değil.. söylüym kendi yapsın.. yaparsa tabii sanmıyorum da.. gerçi o klasör değil illa hikaye gibi worde kopyalayıp yapıştırmamı istiyor her bi maili..

çok iyiymiş ama maili almanca.. almancam o kadar iyi değil.. söylüym kendi yapsın.. yaparsa tabii sanmıyorum da.. gerçi o klasör değililla hikaye gibi worde kopyalayıp yapıştırmamı istiyor her bi maili..

Sen calisirken cevir Turkce ye. Isin bitince Almanca yap yine. Once folderlara at, sonra word e atarsin.

Muhtemelen kaybolmasini istemiyor yazismalarin. Onemli kararlar ya da onaylar varsa hakli.. Keske ciktisini aldirsa... klasorler ordan sirayla yazdirirdin..

Kolay gelsin..

Sen calisirken cevir Turkce ye. Isin bitince Almanca yap yine. Once folderlara at, sonra word e atarsin.

Muhtemelen kaybolmasini istemiyor yazismalarin. Onemli kararlar ya da onaylar varsa hakli.. Keske ciktisini aldirsa... klasorler ordan sirayla yazdirirdin..

Kolay gelsin..

teşekkür ederim canım söylediklerini deniycem.. umarım bi an önce kurtulurum ya dao vazgeçer.. gerçekten istifayı bile düşündüm.. sinirim bozuldu tavrına.. resmen iş olsun diye yapıyor.. bi işine yarayacağını sanmıyorum..

teşekkür ederim canım söylediklerini deniycem.. umarım bi an önce kurtulurum ya dao vazgeçer.. gerçekten istifayı bile düşündüm.. sinirim bozuldu tavrına.. resmen iş olsun diye yapıyor.. bi işine yarayacağını sanmıyorum..

Bende klasorlerdim hep :) lazim olan maili daha kolay buluyorsun o zaman.

Gelen kutusu hep temiz kalirdi, sadece bekleyen islerim olurdu orda... is takibi yapmak acisindan kolay ve anlasirdi. Hic is unutmazdim bu sayede.

Sende is iştir de yap, bir kez boyle angarya yukler sonra bulamaz ;)

https://support.office.com/tr-tr/ar...bu-çözme-c6d17df3-8488-42b2-a773-278686205478

Back
X