Bu manipülasyon mu?

Meryemasiye1

Üye
Kayıtlı Üye
18 Haziran 2024
600
9
16
26
Biriyle konuşmaya başladım kısa zaman önce kafama takılan bir şey var. Aslında bu erkek nazarında değil de genel olarak sormak istiyorum bu kişi üzerinden örnek vererek. Bir kere konuşurken bana müsait değilim şimdi dedi ama bunu güzelce ifade etmedi. Güzelce derken bir " Ben şu an yazamıyorum demek vardır birde benim sorumluluklarım senden önemli gibi demek vardır. Bende biraz tepki gösterince bu konuda sen sürekli ilgi bekliyorsun ben sana patronun yanında dahi yazıyorum demeye başladı birden. Bende " Daha şimdiden bu ufacık şeyleri yüzüme vuruyorsan cidden fedakarlık yapsan ne olacak" Dedim. İşte baya garibime gitti. Sonra da bu konuda birbirimize ait olmadığımızı ben her ne yapılırsa yapılsın ters düşünce dile getirilmemesini savundum ve hayatımdan çıkarmak istedim. Hayatımdan giderken dediği şey şu sen tabi üni okumuş kızsın zekisin benim gibi birini ne yapacaksın dedi. Genelde böyle insanlar hep vardır kadın erkek fark etmez. Böyle kişiler neden olaya böyle yaklaşır ve bu durumda ne yapılmalı? Fikirlerinize ihtiyacım var?

Üni okumuş kız ilgisini çekmiş ama kaprisine dayanamamış patlamış gibi hissettim
Bana çok zekisin beni suya götürür susuz getirirsin vs dedi bunlar benim için önemli değil ama en ufak şeyde yüzüme vurdu yazıyorum ediyorum diye. Ee sonradan neler olur allah bilir

manipülasyon böyle bir şey değil olsaydı sen o görüldüyü atmaz ayaklarına kapanıp ;" okuduğum okul senin ayağının kiri bile etmez "derdin. senin ex boş tenekeymiş ses çıkarmış o kadar.

manipülasyon böyle bir şey değil olsaydı sen o görüldüyü atmaz ayaklarına kapanıp ;" okuduğum okul senin ayağının kiri bile etmez "derdin. senin ex boş tenekeymiş ses çıkarmış o kadar.
Öyle demedim ama olay okuyup okumamak değil ne alaka be dedim sonra da dalga geçtim olmuş mu abla?

Öyle demedim ama olay okuyup okumamak değil ne alaka be dedim sonra da dalga geçtim olmuş mu abla?
ben senin konu başlığına cevap verdim , bahsettiğin kişi seni manipüle edecek kadar kıvrak zekalı değil eğer manipülasyon yeteneği olsaydı benim dediğimi derdin ve değil dalga geçmek ona öyle hissetrirdiğin için kendini kor ateşte harlamış zincirlerle dağlardın. Senin yerinde olsam böyle insanları hayatıma birden fazla kez çekiyorsam -ki çekmişsin- oturup nerde hata yapıyorum diye kendimi sorgularım, demek ki sistemde hata var.

Genelde hep böyle ben bu sistemi nasıl kırıcam ?( yani hep kendime göre olmayan kişiler) . Düzgün sanıyorum aldatmasa bile bir pürüzü çıkıyor. Aslında aralarda çıkıyor hep böyle değil tabi ama yine de komiğime gidiyor

"sen harbi harbi iyice dalganı geçtin benimle egonu da tatmin ettin Şimdi rahat rahat uyursun " Bide böyle demiş

orasını bilemiyorum belki de gözlem yeteneğin zayıftır ya da senin bir zayıf noktan vardır ve sen bunu açık ediyorsundur o yüzden hayatına girmeleri kolay oluyor. Ya da ilişkiden beklentilerin daha tam oturmamıştır bunu sen kendini dinleyerek bulursun. şapkayı önüne alacaksın kendini tarafsız bir şekilde eleştireceksin.

Erkeklerin aşağılık kompleksi. Kendisine özgüveni olmayan kişi bu cümleyi kurar. E o zaman görüşme. Bana da bu tarz bir şey oldu. Kendisini tanıttı ben anlattım sonra dedi ki “yani evet okumak da önemli ama her şey okumak değil. Şirkete bir çocuk geldi üniversite mezunu işle ilgili mali bir şey sormuş bilememiş de bunları okulda öğretmiyorlar mıymış” iyi de ben ne alaka yani? Abi hadi yaaaa. Kaç hemen!

Ben başka bir şeyden bahsederken neden bunu kompleks yapar ki bir insan? Yani olay ilgiden üniversiteye geldi hiç anlamadım ağzım açık okudum o derece. Kendisinin maaşı falan da aşırı iyi yani neden bu komplekse girdi anlamadım. Birde gitmiyor da mesela.

Ben 22 de o 25 miş bana zaten çok sığ muhabbetler geliyor. Bir insan neden böyle tepkiler verir anlamadım diye sormak istedim.
" elma ağacına çilek vermediği için kızıyorsun " buna benzer bir cümle okumuştum bir yerde , senin durumun buna benziyor. bazı insanları anlamak için fazla uğraşıyoruz. o öyle biri öyle bir ortam görmüş yaşamış demek ki. Sen böyle biri değilsen ya da o ortamda doğmuş olsan bile o ortamdan kendini sıyırıp ayrıştırabildiysen böyle insanlarla işin olmamalı.

O bunu öğrendiğinden beri acaba bu kız beni küçümser mi diye düşünmüştür zaten. Sana bunu demez. Ama yeri gelince ima eder.

O bunu öğrendiğinden beri acaba bu kız beni küçümser mi diye düşünmüştür zaten. Sana bunu demez. Ama yeri gelince ima eder.
Hiç aklıma gelmemişti bu erkekler de garip. Konuşmayı bitirmeden önce de böyle demiş
"sen harbi harbi iyice dalganı geçtin benimle egonu da tatmin ettin Şimdi rahat rahat uyursun " Aynı böyle yazmiş. Gerçekten nasıl hak edilen gibi davranmayıp , hak edileni isteyince sonradan ağlıyorlar ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…