- 14 Haziran 2023
- 480
- 2.111
- 43
- Konu Sahibi Meryemasiye1
Aklını başına alHiç böyle düşünmedim valla helal olsun teşekkürler yorum için
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aklını başına alHiç böyle düşünmedim valla helal olsun teşekkürler yorum için
Kesinlikle. Ezik psikolojisi olan adam ilerledikçe daha da kötü hissettirir kendini. Sen kilo aldın,yok bakımsızsın vs vs. Kendi açığını sana kendini kötü hissettirerek yetersiz hissettirerek kapatmaya çalışır.Direkt konuşmayi keseyim o zaman? Zaten sinirlendim kalbini kırdım baya bundan sonra ne kadar düzgün ilişki olur muamma kaza belada olsa![]()
İşte evlilikle empati kuramıyorum ben sanıyorum ki evlilikte de tekmeyi basarımAklını başına alpostala gitsin. Sevgilim yapsa tekmeyi koyarım dediğin davranışları kocan yapıyor sonra bol bol. Sende susup yutuyorsun seviyorum diye. Ömründen ömür gidiyor. Tecrübe,çöpe atma dediklerimi
![]()
o zaman öyle insanlarla birlikte olma. niye anneleri gibi emek veresin ki ?Hayatımdaki aldığım insanlara annemi annemle olan ilişkilerimi asla anlatmam anlatmıyorum da hiç dışarıya genelde mutlu ve hayatımda pürüz yokmuş gibi davranırım o yönümü gizlerim hep. Ama ben karşımda güçlü bir erkek istiyorum her yönüyle. Hayatıma giren insanlar tam tersi hep kafası karışık, hayatlarının bir kısmında kırılmış insanlar oluyor. Ya da işte hayatı düzgün gitmeyen. Hayatıma alıp onları dönüştürmem gerekiyor bana fayda sağlamaları için. Yani annelik yapmam lazım oluyor genelde. O gözümdeki güçlü karaktere büründürmek istiyorum insanları. Ondan dolayı hiç düzgün ilişkilerim olmuyor düzeltmekten ilişkiye odaklanamıyorum kavgadan gürültüden
Evlilikte de tekmeyi basıyorsun zaten ama. Bayağı dayanıyorsun ,sonrası da Daha ağrılı oluyor.İşte evlilikle empati kuramıyorum ben sanıyorum ki evlilikte de tekmeyi basarımama doğru şimdi bu laflara ağzını burnunu kırmak istiyorsam evlensem ne olur eyvah
El üstünde tutulmadığınız ilişkiyi sürdürmeye gerek yok. Adam 3 çocuğunuzun babası değil nihayetinde. Hayat daha ilişkinin başında kaba olan adamı düzeltmeye çalışmak için çok kısa.Biriyle konuşmaya başladım kısa zaman önce kafama takılan bir şey var. Aslında bu erkek nazarında değil de genel olarak sormak istiyorum bu kişi üzerinden örnek vererek. Bir kere konuşurken bana müsait değilim şimdi dedi ama bunu güzelce ifade etmedi. Güzelce derken bir " Ben şu an yazamıyorum demek vardır birde benim sorumluluklarım senden önemli gibi demek vardır. Bende biraz tepki gösterince bu konuda sen sürekli ilgi bekliyorsun ben sana patronun yanında dahi yazıyorum demeye başladı birden. Bende " Daha şimdiden bu ufacık şeyleri yüzüme vuruyorsan cidden fedakarlık yapsan ne olacak" Dedim. İşte baya garibime gitti. Sonra da bu konuda birbirimize ait olmadığımızı ben her ne yapılırsa yapılsın ters düşünce dile getirilmemesini savundum ve hayatımdan çıkarmak istedim. Hayatımdan giderken dediği şey şu sen tabi üni okumuş kızsın zekisin benim gibi birini ne yapacaksın dedi. Genelde böyle insanlar hep vardır kadın erkek fark etmez. Böyle kişiler neden olaya böyle yaklaşır ve bu durumda ne yapılmalı? Fikirlerinize ihtiyacım var?
Ah daha öğrenmem gereken bir sürü şey var galiba hayattanEvlilikte de tekmeyi basıyorsun zaten ama. Bayağı dayanıyorsun ,sonrası da Daha ağrılı oluyor.yolla,sıradaki gelsin boşversene
Öğrenmezsin umarımAh daha öğrenmem gereken bir sürü şey var galiba hayattankollarımı sıvadım bekliyorum.
Ya el üstünde tutabilir ama nasıl diyim ilgi istiyorsam da bana şöyle yaklaştı benim yapmam gereken sorumluluklar var ondan sonra sen gibi. Yani şunu hissettim bi sen kenarda dur hele şunları halledim gibisinden. İşte tepki verince de senden anlayış bekliyorum sorumluluklarım için dedi. Ee ilk başta nerdeydi bu aklı anlamıyorum? Sonra da ben tepki verdim olay ilgi verip vermemek değil söylediğin üslup vs dedim. Sonradan da olay ben sana patronun yanında da yazıyorum sen bunları görmüyorsun dedi. Bende dedim beni manipüle edemezsin 3 günde başladıysan bu laflara büyük fedakarlık yapsan ve aramız bozulsa daha beter laf edersin dedim. Oda dedi ki erkekler genelde yaptığı fedakarlıkları söyler.El üstünde tutulmadığınız ilişkiyi sürdürmeye gerek yok. Adam 3 çocuğunuzun babası değil nihayetinde. Hayat daha ilişkinin başında kaba olan adamı düzeltmeye çalışmak için çok kısa.
Harikasın valla seni çok sevdim ablaÖğrenmezsin umarımdüzeltmeye uğraşma,düzgününü karakterlisini bul. Bulamıyorsan da yalnız kal daha iyi. Daha azıyla yetinme kompleksli adam no
![]()
Beni sevmeyen ölsün sağol şekerimHarikasın valla seni çok sevdim ablaazarlarken bile mesaj verip ciddiye aldırıyorsun kendini
hiç burada birine bu kadar kanım ısınmamıştı
Ya işte müsait değilim derken şey hissettim sen kenarda dur bi ben işlerimi halledim sana bakıcam. Tamam herkesin işi var evette ne bilim ya o anda söyleme üslubundan öyle hissettim kendimi. Sonradan da diyor ki senden anlayış bekliyorum sorumluluklarım için vsBeni sevmeyen ölsün sağol şekerimdinle ablanı,boş konuşmuyorum. İşkolikse hele aman ammaaaan hemmmen postala. Tecrübe konuşuyor burada ben değil
![]()
yani eziklik psikolojisi taşıyor bunu erkenden belli etmesi iyi olmuş iflah olmaz kolay kolay bu adamlar kırmızı odadaki recai gibi... kini sana değil hayata karşı..ve çok ön yargılı bırakmakla iyi yapmışsınsen tabi üni okumuş kızsın zekisin benim gibi birini ne yapacaksın dedi. G
Sorumluklarınla sana hayatta başarılar diliyorum de ve sessizce uzaklaşYa işte müsait değilim derken şey hissettim sen kenarda dur bi ben işlerimi halledim sana bakıcam. Tamam herkesin işi var evette ne bilim ya o anda söyleme üslubundan öyle hissettim kendimi. Sonradan da diyor ki senden anlayış bekliyorum sorumluluklarım için vs
sinirlenmiş içindeki eziklik hissi bu nerde görsem tanırım... sana kendini denk görmediği için seni de olduğu yere çekmeye çalışıyor bir de manipülasyon düpedüz evet...suçu sana atıyor bu tipler hep de haklı çıkar ve sen nasıl olduğunu anlamadan hep özür dileyen konuma gelirsin...hep onla haklıdır senin duygularını düşünmezlersen sürekli ilgi bekliyorsun ben sana patronun yanında dahi yazıyorum demeye başladı birden
Birden yaptıklarını söyledi bende dedim ne sürekli ilgi beklicem sen bana ilgi vermedın sürekli ilgiden kastın ilgi parçacığı mi buna mı kaldım yani dedimsinirlenmiş içindeki eziklik hissi bu nerde görsem tanırım... sana kendini denk görmediği için seni de olduğu yere çekmeye çalışıyor
aynen öyle ilgi parçacığı sevgi kırıntısı verip avunmanı istemiş ama sen kendi değerini bildiğin için buna kanmamışsın...bir de ilişkinin başında filan erkek daha nazı kaldırmaz mı "üzgünüm aşkım ya patron şöyleydii yoksa seni ihmal eder miyim?" filan demez mi ya bu ne....Birden yaptıklarını söyledi bende dedim ne sürekli ilgi beklicem sen bana ilgi vermedın sürekli ilgiden kastın ilgi parçacığı mi buna mı kaldım yani dedimolanlar oldu. Acaba ağzımı mı tutamıyorum yoksa doğru mu konuşuyom da böyle şeyler oluyor
![]()
aynen öyle ilgi parçacığı sevgi kırıntısı verip avunmanı istemiş ama sen kendi değerini bildiğin için buna kanmamışsın...bir de ilişkinin başında filan erkek daha nazı kaldırmaz mı "üzgünüm aşkım ya patron şöyleydii yoksa seni ihmal eder miyim?" filan demez mi ya bu ne....
Bu kafadaki biriyle görüşmezdim. Eğitimine denk biriyle ol ne işin var bunlarla.Bana çok zekisin beni suya götürür susuz getirirsin vs dedi bunlar benim için önemli değil ama en ufak şeyde yüzüme vurdu yazıyorum ediyorum diye. Ee sonradan neler olur allah bilir
boş yapıyor sinirinden salla gitsinOda en son kapanışta dedi ki inşallah hayatında benim gibi geçmişini sana dürüstçe anlatan birilerini bulursun vs dedi. İlk tanışunca eski ilişkimde bunlar oldu şunlar oldu vs demişti.