- 22 Şubat 2025
- 383
- 247
- 18
- Konu Sahibi miniminimom
-
Bu gececi bir durum benin bebehim de 6 aylik bebek yani bu nereye kadar inat edebilir bir süre sonra emiyolarhanımlar merhaba. bebeğim 3bucuk aylık. yaklaşık 1 aydır meme reddi yapıyor. her türlü pozisyonu denedim deniyorum olmuyor istemiyor bebeğim. sadece uykuaya dalarken veya uykuda veriyorum o şekilde bile reddettiği çok oluyor. şırınga ile versem öğürüyor eds sistemi denedim yok kaşıkla tükürüyor yok yani almıyor bebeğim. mecbur biberon kullandım aventin 2 numarası yavaş akışlı onu da 10-20 ml içip sonra emmiyor sıkılıyor. bu şekilde günlerde aç kaldı kızım. en sonunda kilo alımı azalınca artık aventin 4 numarasına geçtim. bu şekilde içiyor hatta onda bile sıkıldıgı oluyor. sütümü de sağ sağ yetmiyor. hipp ve aptamil mama takviyesini de kabul etmedi sevemedi . gercekten cok caresizim yaşayanlar cok iyi bilir. uykuda da almıyor artık sütüm az mamayı kabul etmiyor asinirlerim cok bozuk. üstüne bir de biberon kullanma daha kötü diyenler var ama napabilirim hepsini denedim yok beslenemiyor.
Merhaba sizi çok iyi anlıyorum. Bende aynı şeyleri yaşıyorum yapacak bir sey yok biberon ile devam etmeye calışın.mama değiştirin şekerli mama lar oluyor deneyin .çok zor umarım en kısa zamanda çözüm buluruz .çaresizlik cok zor.hanımlar merhaba. bebeğim 3bucuk aylık. yaklaşık 1 aydır meme reddi yapıyor. her türlü pozisyonu denedim deniyorum olmuyor istemiyor bebeğim. sadece uykuaya dalarken veya uykuda veriyorum o şekilde bile reddettiği çok oluyor. şırınga ile versem öğürüyor eds sistemi denedim yok kaşıkla tükürüyor yok yani almıyor bebeğim. mecbur biberon kullandım aventin 2 numarası yavaş akışlı onu da 10-20 ml içip sonra emmiyor sıkılıyor. bu şekilde günlerde aç kaldı kızım. en sonunda kilo alımı azalınca artık aventin 4 numarasına geçtim. bu şekilde içiyor hatta onda bile sıkıldıgı oluyor. sütümü de sağ sağ yetmiyor. hipp ve aptamil mama takviyesini de kabul etmedi sevemedi . gercekten cok caresizim yaşayanlar cok iyi bilir. uykuda da almıyor artık sütüm az mamayı kabul etmiyor asinirlerim cok bozuk. üstüne bir de biberon kullanma daha kötü diyenler var ama napabilirim hepsini denedim yok beslenemiyor.
Nasıl arttırdınız lütfen söyleyinMeme reddinin sebebibi bulup çözüm üretilmeli. Benim o ayda sütüm azaldığı için emmiyordu arttırınca düzeldi. Açken ruh hali nasıl? Şuan bile süt sağıyorum :)
Bol su için başka bir şeyin faydası olmuyor. Biraz da psikolojik olarak kafanızı rahatlatın.Nasıl arttırdınız lütfen söyleyinbizde de var meme reddi ama 3 ay bile emmedi mama istemiyor sütüm az çaresiz kaldım
Malesef emmiyor sağıp veriyorum süt azalmadı ama artmadı da az geliyorBol su için başka bir şeyin faydası olmuyor. Biraz da psikolojik olarak kafanızı rahatlatın.
Kuruyemiş, irmik helvasi tarzı tatlılar, havuçlu marullu yeşillik salatası bana iyi geliyordu. Ya da sevdiğim için iyi hissediyordum.
Bir de emzirdikce çoğalıyor bol bol emsin, çocuk çektikçe süt kanalları açılıyor.
Sağım yöntemleri var araştırın.Malesef emmiyor sağıp veriyorum süt azalmadı ama artmadı da az geliyor
Danışmanlık alarak 1 hafta içinde artacaktır uzun bir süreç artınca emer merak etmeNasıl arttırdınız lütfen söyleyinbizde de var meme reddi ama 3 ay bile emmedi mama istemiyor sütüm az çaresiz kaldım
Emzirme hemşiresi tuttum bi dünya para verdim sorunu çözemedik şimdi süt arttırma için danışmanlık alsam yine yabana gider diye korkuyorumDanışmanlık alarak 1 hafta içinde artacaktır uzun bir süreç artınca emer merak etme
Merhaba sütümü arttırmak istiyorum bende. Sizin süreciniz nasıl oldu acaba ve danışmanınısdan memnun kaldınız mı?Danışmanlık alarak 1 hafta içinde artacaktır uzun bir süreç artınca emer merak etme
Bebek marketlerde satılan anne içecekleri var ya "promalt"tı yanlış hatırlamıyorsam onlardan denediniz mi? Benim sütüm onu içtiğimde inanılmaz çoğalıyorduMalesef emmiyor sağıp veriyorum süt azalmadı ama artmadı da az geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?