Bu memleket bizimmm

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yahu çok güldüm.. Niye zora gireyim.. Gayet fikirlerim ortada.. Ama at gözlüğü olunca tabi perspektif olamıyor haliyle... Hala benim düşüncelerimi anlamaya sen zaten çalışma... Başka benim gibi düşünen bir sürü arkadaş var... Onları oku.. Cani değilim.. Ama saf da değilim...Bedava tüp bebek hakkı tanıyorlarmış... Bak bir arkadaş yaptırmış... Neden yıllardır anne baba olmak isteyen Türke yok? Eşitlik....Anlayabildin mi?
sadece tüp bebek değil
üniversite hakları da var
ellerinde belge istedikleri üniversiteye kayıtları yapılıyor

senin benim çocugum istediği bölümü kazanabiliyor mu
bugun bir türk ailesinin cocuguna iyi bir eğitim aldırması için harcayacagı para ayda en az 3.000 tl dir.

o da istediği bölümü, okulu kazanacağı garantisi yok, iş garantisi yok
eee benim suriyelim gelsin , uludağ üniversitesi tıp fakültesine sırf suriyeli olduğu için havadan konsun.

doktor olsun , avukat olsun, öğretmen olsun
biz türklerin cocukları ileride suriyeli öğretmenler tarafından eğitim alsın:)
onların görgüleri hayata bakısları ile yetişsin

bunları kavrayamayan insanlar bundan 10 sene sonra Türk adı kalmadıgında da umursamazlar emin ol..

çok yazık.

45 sayfayı okuyamayacağım için dilerim yeterince kötü içerik yapılmıştır.

Suriyelilere laf edilmiş ama arada gördüm işin içine din ve boykot edilen ürünlerde vs katılmış.

Büyük ihtimal çoğunuz banlanacaksınız ama içimde kalmasın yazayım, bu siteye girerken kullandığınız arama motorları, Forum sitelerinin yazılımları, bazı ülkelerin ürünlerini boykot için kullandığınız blog siteleri, sosyal medya sayfaları kimin arkadaşlar?

Çoğunuz mobil cihazlardan giriş yapıyor, hatlarınızın yabancı ortaklarını biliyor musunuz? Cep telefonlarında kullandığınız uygulamaların yazılımcıları kimler ?

Para verip almıyorsunuz ne güzel ama bence ellerinizdeki mobil cihazların içindeki tüm uygulamalara ve yazılımlara bir daha bakın derim.

Neyse şimdi ban zamanı, bavullar hazır mı ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X